За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Епілятор Braun SE 832s (SE832s)

код товару: U0176776
Ціна за одиницю:
1736 грн
+44 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб епіляції суха/волога
Призначення для обличчя
Кількість пінцетів 10
Кількість швидкостей 1
Насадки щітка
Особливості косметичка ,  функція 2 в 1: епіляція і пілінг ,  щітка для чищення

Фізичні характеристики

Колір білий

Інші

Виробник Braun
Модель SE 832s
Артикул SE832s
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Функціональний
Компактний і стильний епілятор Braun SE 832s Face – це прилад, який дбайливо подбає про вашу шкіру і зробить її гладенькою та сяючою. Постійне використання декоративної косметики і несприятливе навколишнє середовище не можуть не відбиватися на стані нашої шкіри, тому за нею необхідно правильно доглядати. Найважливіший етап – ретельне очищення, яке буде неефективним без спеціальних приладів. Якщо ви хочете мати красиву і здорову шкіру обличчя, придбайте такий прилад. Він може виконувати завдання 2 – пілінг і епіляцію, ефект від якої зберігається до 4 тижнів.

Точна епіляція
Купити SE 832s Face – значить обзавестися приладом, який допоможе зробити делікатну епіляцію проблемних ділянок обличчя. Він може акуратно видалити небажані волоски над верхньою губою або на підборідді. Також ви зможете скоректувати форму брів, цей процес займе набагато менше часу, ніж звичайне видалення волосків за допомогою пінцета. Тонка насадка для епіляції має 10 мікроотворів, які з абсолютною точністю захоплюють навіть самі тонкі волоски довжиною 0,5 мм. Це ефективніше, ніж видалення воском. Може працювати в різних режимах (вправо і вліво, щоб вам було зручно користуватися приладом з обох сторін особи.

Очищення шкіри
Вібруюча щіточка допоможе в ретельному очищенні шкіри. Вона може видалити залишки макіяжу, забруднень і жири, глибоко очищаючи пори. 10000 тонких щетинок ніжно очищають шар відмерлих клітин, відновлюючи природне сяйво шкіри і дозволяючи їй дихати. Така процедура в 6 разів ефективніше, ніж звичайне умивання руками. Ви можете використовувати свій гель для вмивання. На думку дерматологів, прилад підійде навіть для особливо чутливої шкіри, так як додаткова насадка-щіточка не травмує її.

Комфортна експлуатація
Корпус даної моделі водонепроникний, тому ви можете регулярно користуватися щіточкою під час прийняття душу, щоб заощадити час. Насадки легко змінювати. Епілятор для особи працює від батарейки АА. Невеликий розмір дозволить вам при необхідності брати його з собою в поїздки. Для більшої зручності передбачена спеціальна сумочка для зберігання приладу, виконана в рожевому кольорі, як і ковпачок приладу. Ціна Braun Face SE832s відповідає його відмінним характеристикам і функціональності.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1736 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!