За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електроскутер Aima A700 (Black) 2736 Wh (718980)

код товару: U0836822
Ціна за одиницю:
62604 грн
+2157 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діаметр коліс 10"
Максимальна швидкість 60 км/г
Пробіг від одного заряду 120 км
Максимальне навантаження 150 кг
Потужність 1200 Вт
Акумуляторна батарея 72 В 38А
Час повної зарядки 8 годин
Вага 130 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Aima
Модель A700 (Black) 2736 Wh
Артикул 718980
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Міський стиляга з відмінною автономністю та розумним управлінням

AIMA A700 – це стильний сучасний електроскутер з відмінною функціональністю та естетичним дизайном, що дозволяє легко та швидко пересуватися містом незалежно від часу доби чи завантаженості доріг. Він оснащений потужним мотором та графеновою батареєю великої ємності, перевагами якої є тривалий час автономної роботи та стійкість до перепадів температури. Таке поєднання дозволяє A700 розганятися до 60 км/год та проїжджати на одному заряді до 120 км у першому режимі, забезпечуючи власнику справжню свободу пересування у межах міста. Надійні дискові гальма допомагають краще контролювати скутер на дорозі. Великий дисплей надає всю необхідну інформацію, а інтелектуальна система з NFC робить розблокування набагато простішим та швидшим, що сприяє зручнішій взаємодії з транспортом. Все для того, щоб кожна ваша подорож була справді приємною у всіх сенсах.

Особливості:
  • Максимальна швидкість 60 км/год
  • Запас ходу: до 120 км у першому режимі
  • Надійні дискові гальма
  • Повнокольоровий світлодіодний екран
  • Розумна система NFC
  • Подовжене зручне сидіння
Унікальний стиль

Завдяки своїй вишуканій зовнішності AIMA A700 стане чудовим компаньйоном навіть для найвибагливіших модників. Цей електроскутер виділяється серед інших своїми квадратними формами та чіткими лініями. А спеціальне оздоблення на деяких деталях, що нагадує алмазне огранювання, створює відчуття розкоші, яке лише посилюється ретельно продуманим дизайном інтер'єру, привносячи багаті деталі до зовнішності цього стильного скутера.

Велика сила у компактному корпусі

Найбільшою родзинкою цього електроскутера є його потужність та час автономної роботи. Двигун нового покоління AIMA Engine потужністю 1200 Вт відмінно доповнює графеновий акумулятор 72В 38 Аг. Завдяки їм транспорт може легко проїхати до 120 км у першому режимі на одному заряді, долати невеликі підйоми та розганятися до 60 км/год. З A700 ви зможете забути про такі проблеми як часта зарядка і короткі поїздки та вільно подорожувати містом.

Чіткий та яскравий екран

Тримайте все під контролем за допомогою кольорового РК-екрана. Він забезпечує чітке відображення інформації про стан скутера та інші параметри, і добре читається при будь-якому освітленні.

Інтелектуальні функції та безпека

Оснащений модулем NFC та різними розумними функціями, електроскутер AIMA A700 простий в керуванні та підтримує різні методи розблокування. Навіть безконтактні. А його система безпеки дозволить спокійно залишати скутер на парковці та вирушати у своїх справах.

Плавне гальмування

Система з дисковими гальмами на передньому та задньому колесах забезпечує швидку реакцію транспорту, короткий гальмівний шлях та простоту обслуговування. Завдяки їй ви будете готові до непередбачених ситуацій на дорозі, а ваші поїздки стануть набагато безпечнішими.

Яскраве підсвічування

Впевнено мандруйте у будь-який час доби. Електроскутер AIMA A700 оснащений яскравою передньою фарою, яка створює досить потужний промінь світла та дозволяє краще бачити дорогу перед собою. А великогабаритні задні вогні допоможуть зробити вас добре помітним для інших учасників руху та тримати безпечну дистанцію.

Зроблено на совість

У скутері використана двошарова технологія проводки панелі, яка не тільки акуратна, але й підтримує швидке розбирання та зручніша для обслуговування. А також знижує ризик короткого замикання, подовжує термін служби електричних компонентів скутера та робить керування більш безпечним.

Якість у деталях

Створюючи A700, інженери та дизайнери AIMA постаралися опрацювати кожну його деталь, щоб ваші поїздки були максимально комфортними та безпечними. Так, подовжене сидіння дає більше місця для водія та дозволяє із зручністю перевозити пасажира. Місткий багажник під сидінням дозволить зберігати там шолом або перевозити особисті речі. А широка платформа пропонує більше місця для ніг та більш впевнену посадку.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

62604 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!