За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter M365 Black (289253)

код товару: U0248603
Ціна за одиницю:
17466 грн
+312 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діаметр коліс 8.5"
Максимальне навантаження 100 кг
Максимальна швидкість 25 км/г
Потужність 250 Вт
Ландшафт асфальт
Акумуляторна батарея Li-ion
Пробіг від одного заряду 30 км
Вага 12.5 кг

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi Electric Scooter M365 Black
Артикул 289253
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Xiaomi Mi Electric Scooter - електричний самокат від Xiaomi, від корпусу до комплектуючих - простий геометричний і водночас лаконічний дизайн, ретельно продумана кожна деталь для зручності використання.
Конструкція дозволяє легко і просто за допомогою однієї кнопки перейти в робочий стан, навіть колір і розташування кабелю підібрані оптимально, а все тільки для того, щоб зробити гарний і зручний самокат.

Один рух, одне натискання, одна кнопка - за 3 секунди збирається з складеного положення, міцний і зручний.
Інноваційний складаний механізм, кнопка активації якого спритно з'єднана з дзвінком в одне ціле, в рамках єдиного стилю всіх елементів конструкції здійснена можливість складання, що дозволило вирішити проблему транспортування і зберігання, не порушивши ідею лаконічного дизайну.

Зменшивши швидкість легко проїхати слизьку ґрунтову дорогу.
Передня і задня пневматична (безкамерна) шина 8.5 дюймів, володіє чудовими амортизаційними властивостями, більшість міських доріг навіть із штучними нерівностями у вигляді «лежачих поліцейських», можна легко проїхати, зносостійка протиковзка поверхня колеса, допоможе тобі впевнено рухатися вперед.
Безколекторний двигун постійного струму для досягнення стабільної потужності на виході дає можливість відчути приємну і плавну їзду.

При виробництві використовується абсолютно безпечний літієвий акумулятор від компанії LG, який має в кілька разів збільшену потужність енергопостачання, відрізняється міцністю і довговічністю.
Система інтелектуального управління батареєю через мобільний додаток розповість про стан акумулятора, і своєчасно повідомить вас, якщо виникне проблема.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

20 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Стильний дизайн. Гарна динаміка без особливих навантажень.Запасні шини з камерами. Авіаційний алюміній

Відсутня амортизація. Відносно не легкий. В складеному вигляді - об'ємний. Заряджається протягом 4-5 годин. Відсутність дисплею.

Електротранспорт це наше майбутнє, а тому з чогось потрібно починати. Купував на подарунок сину на 7 років. Постійно переживав, щоб він не був завеликий для нього, але не прогадав. Він і зараз йому підходить, це ви побачите на відео, а також надіюсь послугує ще дуже довго. Перше на що зверталась увага, щоб він не розганявся занадто. У інших виробників 35 і більше км/год, тут максимум 30. Вроді норм, хоча на максимальних парах і тут забагато. Як обмежити через додаток поки так і не розібрався, мабуть такого функціоналу і немає, хоча дуже цього хотілось. Додаток поки що практично не потрібна штука, чисто інформативна , що працює через блутуз, а це зовсім мала відстань від техніки, якщо ти хочеш поспостерігати з боку, то потрібно бігти за транспортом (, а це вже не цікаво. Моніторити під час руху буде ну дуже важко. В управлінні легкий, але якщо сильно повернути кермо, то легко можна впасти, тому і легко і небезпечно. Відсутність амортизаторів дає про себе знати під час руху, особливо на наших дорогах. Прижки з бордюрів - не для нього, адже ви будете постійно терти низом, де розміщений акумулятор, а там ще й пластикова кришка, тому може розкришитися в непотрібний момент. Ми також катаємось разом, а це понад 100 кг. Справляється, але виникають труднощі на підйомах. Швидкість витрат заряду на відео. Перше, що потрібно зробити виробнику, так це дисплей. І я думаю, що скоро він буде, це ж маркетинг. А загалом дуже стильна річ і те що є доступ до акумуляторних батарей це вже дуже добре, з часом можна виконати самостійну заміну. В комплекті запасні колеса, які мабуть також швидко стануть в нагоді. Гальмує дуже різко, тому потрібно робити це повільно, все-таки дискові гальма. Детальніше на відео - https://youtu.be/ek6B8BdXt54

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21 квітня 2020

Дякуємо за покупку та відеоогляд!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 лютого 2019
imgimgimgimgimg

Подскажите, какая комплектация у самоката? это версия для европейского или азиатского рынка?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
18 лютого 2019

Здравствуйте, Алексе! Комплектация данного электросамоката для европейского рынка - в нее входит самокат, зарядное устройство, 2 колеса, запасная покрышка, переходник для насоса, шестигранник.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
17466 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!