За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електрична зубна щітка Xiaomi MiJia Sound Electric Toothbrush White (DDYS01SKS)

код товару: U0311427
Ціна за одиницю:
1689 грн
+43 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вікова група для дорослих
Кількість зворотно-обертальних рухів у хвилину 31000
Кількість режимів роботи 3
Додаткові функції Bluetooth
Система живлення акумулятор
Пристрій для зарядки база для зарядки
Вага 0.29 кг
Колір білий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель MiJia Sound Electric Toothbrush White
Артикул DDYS01SKS
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Електрична зубна щітка MiJia Electric Toothbrush White

Незамінний помічник у догляді за порожниною рота. Ефективне очищення ротової порожнини. Незамінний помічник у догляді за порожниною рота - ультразвукова щітка MiJia відрізняється бездоганно продуманою конструкцією. Особливий дизайн головки щітки і щільно розміщені один до одного щетинки, сприяють більш ефективному проникненню в проміжки між зубами і дозволяють видаляти не тільки залишки їжі, а й зубний наліт, не дряпаючи при цьому зубну емаль.

Зубна електрощітка MiJia подбає не тільки про здоров'я ваших зубів. Легка вага, комфортне розташування в руці, очищення за лічені секунди - характеристики зручності, які здатні перетворити звичайний процес гігієни зубів в приємне повсякденне заняття. Адже погодьтеся, що хороша зубна щітка повинна відповідати наступним чотирьом умовам.

Потужний інноваційний двигун. 31000 звукових коливань. В електричної зубної щітки MiJia застосовується інноваційний високопродуктивний підвісна акустична мотор, який працює за принципом магнітної левітації. Хороша електрична зубна щітка не тільки має високочастотну вібрацію, а й має високу потужність.

Співпраця німецьких і японських експертів, дозволило розробити потужний звуковий двигун з магнітною левітацією, з піковою частотою 31 000 разів / хв і обертовим моментом на виході до 230 грам-сила / сантиметр. Створена потужність крутіння в 230 грам-сила / сантиметр, двигун утворює високочастотні вібрації, які передаються безпосередньо до голівці щітки без втрат. Така технологія дозволяє в значній мірі поліпшити результати чистки зубів.

Безпечна і якісна очистка. М'які щетинки DuPont. Головка зубної щітки має округлений дизайн. Вона дуже ретельно опрацьована, відшліфована. Щетинки DuPont володіють найбільш оптимальним рівнем жорсткості і досить щільно розміщені один до одного, що дозволило поліпшити процес очищення ротової порожнини від залишків їжі на 40%.

3 режими очищення. Для користувачів MiJia Sound Electric Toothbrush були розроблені три режими очищення, два з яких - стандартний і м'який, - мають заводські настройки, а третій можна налаштувати індивідуально в залежності від особливості ваших зубів і особистих переваг.

Синхронізація зі смартфоном. Фірмове APP-додаток. Хочете користуватися всіма можливостями «розумної» електрощітки MiJia? Тоді вам просто потрібно встановити на свій мобільний девайс фірмовий додаток для зубної щітки MiJia і синхронізувати зубну щітку зі смартфоном. Після синхронізації, ви зможете проводити індивідуальні настройки режиму очищення, переглядати звіти про стан вашої руки під час чищення зубів, а також читати рекомендації по догляду за ротовою порожниною.

Контроль ротової порожнини. 6 вбудованих датчиків. Зубна електрощітки MiJia оснащена шістьма датчиками, які зчитують і аналізують різні показники, після чого зберігають їх на вашому мобільному пристрої. Дані показники ви можете показати стоматологу для розробки індивідуальних рекомендацій по догляду за порожниною рота.

До 18 днів на одному заряді !. Акумулятор ємністю 700 мАг. Користуйтеся електрощіткою до 18 днів без необхідності підзарядки, адже потужний вбудований акумулятор ємність в 700 мАг забезпечить безперебійну роботу пристрою, а APP-додаток заздалегідь повідомить вас про необхідність заміни MiJia Electric Toothbrush.

Зручна зарядка. USB-порт. Поповнити запас електроенергії пристрою можна підключивши кабель зарядки до стандартного порту USB, який є в ПК, портативному акумуляторі і багатьох інших девайсах. Ефективний захист від вологи. IPX7. Завдяки багатокомпонентних процесу лиття під тиском і герметичному з'єднанню елементів конструкції, вдалося досягти рівня водонепроникності IPX7 - це означає, що пристрій надійно захищений від короткочасного занурення в воду.

Ефективний захист від падінь. Продумана антиковзаюча конструкція. Верхня поверхня зубної щітки має спеціальне покриття, яке дозволяє надійно фіксувати MiJia в руці і не турбуватися про те, що електрощітки випаде з руки і розлетиться на друзки. Кнопка перемикання режимів. Безшовна конструкція зубної щітки дозволила з'єднати всі елементи в одне ціле. Кнопка перемикання надійно захищена від попадання вологи і крім того, під неї не будуть забиватися залишки зубної пасти або пил.

Нижня змінна конструкція кольорового кільця. Зубна щітка - це предмет особистої гігієни. Саме тому дуже важливо користуватися виключно своєю щіткою. Для вирішення цієї «проблеми», конструктори розробили спеціальні знімні кольорові кільця, які легко одягаються на підставу MiJia і з якими ви візульних визначте саме свою електрощітку.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1689 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!