За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електрична зубна щітка Philips HX 9924/17 (HX9924/17)

код товару: U0448145
Ціна за одиницю:
5764 грн
+185 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вікова група для дорослих
Тип головки-насадки ультразвукова
Кількість знімних насадок 4
Кількість зворотно-обертальних рухів у хвилину 62 000
Види насадок Premium Plaque Control ,  Premium Gum Care ,  Premium White ,  TongueCare+
Кількість режимів роботи 5
Режими роботи полірування ,  догляд за язиком ,  видалення нальоту ,  відбілювання ,  масаж ясен ,  щоденне чищення
Технологія звукова
Додаткові функції таймер ,  автономний дісплей ,  Bluetooth ,  індикатор стану акумулятора ,  датчик сили натиску ,  Smart пристрій ,  BrushSync ,  TouchUp
Система живлення акумулятор
Час роботи 56 хв
Час зарядки 24 години
Вага 0.94 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Philips
Модель HX 9924/17
Артикул HX9924/17
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Секрет красивої посмішки
Досягніть неймовірних результатів очищення і легко доглядайте за здоров'ям порожнини рота з новою розумною зубною щіткою Philips. Інноваційні технології очищення, продумані насадки для різних типів догляду, інтелектуальна система відстеження процесу. Щітка стане вашим незамінним помічником у догляді за порожниною рота і дозволить легко підтримувати зуби здоровими і сліпучо-білими. DiamondClean Smart – продумані рішення і максимум можливостей для ефективного результату.

Продумані насадки
Одна з ключових особливостей нової зубної щітки – безліч насадок, що дозволяють підібрати оптимальний варіант догляду. Насадка Plaque Control гарантує ретельне і швидке очищення, видаляючи наліт у 10 разів краще, ніж звичайні щітки. Завдяки насадці Gum Care ви в рази поліпшите стан ясен у перші два тижні. Насадка Premium White усуне потемніння і забезпечить природну білизну зубів, а TongueCare+ дозволить легко усунути неприємні запахи, очищаючи язик від бактерій.

Додаток Philips Sonicare
Нова модель зубної щітки оснащена надточним датчиком, що дозволяє відстежити процес очищення. Використовуйте фірмовий додаток, щоб визначити ділянки, які вимагають додаткового догляду. Тепер ви легко зможете досягти бездоганної чистоти зубів і зробити догляд більш ефективним. Philips – інноваційні технології для здоров'я всієї порожнини рота.

Ідеальні умови для ефективного чищення
Вам не потрібно хвилюватися про вибір параметрів і витрачати час на складні налаштування. Завдяки вбудованим мікропроцесорам у кожній з фірмових насадок зубна щітка автоматично налаштовується на оптимальний режим і рівень інтенсивності догляду. Достатньо встановити потрібну насадку і запустити щітку. Philips DiamondClean Smart підлаштовується під вас і гарантує ефективні результати очищення без зайвих проблем.

Зручні налаштування
Розробники оснастили розумну щітку 5 ретельно налаштованими режимами, що дозволяють доглядати за всієї порожниною рота. Режим Clean створений для простого чищення, White+ бездоганно усуває потемніння, Deep Clean+ забезпечує ретельну чистку, Gum Health дбайливо доглядає за яснами, а Tongue Care усуває бактерії. Вибирайте необхідний режим, щоб досягти ідеальних результатів очищення та налаштовуйте оптимальну інтенсивність. Можна вибрати один із 3 варіантів – від максимально потужного для глибокої чистки до делікатного для чутливих зубів і ясен.

Максимальна простота і комфорт
Завдяки енергоефективній апаратній частині та ємному акумулятору заряду пристрою вистачає на два тижні повноцінного використання у стандартному режимі. Вдома можна заряджати щітку через фірмову склянку, що виконує роль док-станції. Додаткову зручність у поїздках гарантує зарядний чохол – легко підключається до розетки або через USB до ноутбука. Philips – революційні рішення з турботою про ваше здоров'я.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5764 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!