За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Духова шафа Gorenje BOP8737B

код товару: U0620377
Ціна за одиницю:
18239 грн
+488 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Управління механічне
Об'єм 70 л
Внутрішнє покриття SilverMatte
Система очищення піролітичне
Кількість програм 11
Тип гриля електричний
Кількість скла дверцят 4
Додаткові функції нижнє та верхнє нагрівання з парою ,  плавне зачинення дверцят (softClose) ,  великий гриль + вентилятора ,  швидкий розігрів ,  пар + вентилятор ,  екоприготування ,  пар + нижній нагрів + обдув ,  малий гриль ,  розморожування ,  великий гриль ,  нижній нагрів + вентиляція
Тип направляючих дротяні
Дисплей так
Підсвічування так
Особливості динамічна система охолодження DC+ ,  дверцята UltraCoolDoorQuadro: 4 скла + 2 термослоя ,  решітка ,  дрібне емальоване деко ,  глибокий емальований лист ,  варіогриль PerfectGrill ,  вентилятор охолодження
Розміри ніші для вбудовування 568 х 600 х 550 мм
Габарити 597 х 595 х 547 мм
Вага 38.1 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Gorenje
Модель BOP8737B
Артикул BOP8737B
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Ідеальна духова шафа для професійних результатів

Духова шафа, яка тепер ще більш простора, має овальну форму, що створює ефект традиційної дров'яної печі. Це забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, що, повністю обволікаючи блюдо, робить його ніжним та соковитим усередині та неймовірно хрустким зовні. У камері об'ємом 71 л із заглибленими бічними стінками повітря розподіляється ще краще. Завдяки цьому у всій духовій шафі підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне випікання страви. Спеціальний напрямок циркуляції повітря створює професійні умови для приготування їжі на одному або одночасно на кількох рівнях духової шафи.

Простіший спосіб запікання з парою

Програма ExtraSteam створює ідеальне середовище з парою для забезпечення високого підняття тесту та хрусткої скоринки. Просто налийте трохи води в неглибоке деко і виберіть програму ExtraSteam, а про все інше подбає духова шафа.

Висококласна функція самоочищення

Піролітичне очищення - найефективніший і найпрогресивніший спосіб очищення духовки. Завдяки високій температурі очищення (до 500 ° C) духовка стає повністю чистою, без єдиної жирної плями. Делікатне очищення триває 90 хвилин, очищення середнього ступеня інтенсивності – 120 хвилин, а інтенсивне очищення займає лише 150 хвилин. Ефект залежить від тривалості. В кінці залишається лише витерти залишки. Духовка блокується під час очищення і відразу після нього, що робить її безпечною для всієї родини.

Неймовірно стійке та гладке покриття

Якість і тип емалі дуже важливі для духової шафи та її роботи. SilverMatte – високостійкий та міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар та піролітичне очищення при температурі до 500 °C. Цим матеріалом без мікропор покриті поверхні духової шафи та деко, що робить їх стійкими до високих температур, мікрохвиль та пар. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь духової шафи сприяє відображенню тепла та забезпечує додаткову ізоляцію, тому його внутрішня частина завжди залишається стерильною та безпечною.

Більше простору для більшої свободи кулінарних ідей

Нове покоління духовок Gorenje приховує простір у верхній частині. Тепер оптимізований потік повітря циркулює всередині ще більшому обсязі, обертаючись абсолютно вільно. Збільшена ємність дозволяє використовувати великі деки і приготування більшої кількості їжі, тоді як зовнішні розміри залишаються незмінними. Тепер можна користуватися не трьома як раніше, а п'ятьма рівнями духовки одночасно. Місткість варіюється до 75 л у стандартних духовках і до 53 л у мікрохвильовій печі. Цей показник є одним із найдоступніших на ринку.

Ефективна система регулювання тепла

Система DynamiCooling ефективно охолоджує зовнішні панелі духовки (або корпус) та запобігає пошкодженням, спричиненим високою температурою. У духовках із системою DynamiCooling+ теплові датчики регулюють охолодження зовнішніх стінок духовки, доки вони не досягнуть температури 60 °C. Це особливо зручно для духовок з функцією піролітичного очищення, що працює за екстремально високих температур.

Придатна для приготування надвеликих порцій

У більш просторих духовках можна готувати більшу кількість їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, але і завдяки широким 46-сантиметровим декам як у стандартних, так і компактних духовках. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір та повністю використати ширину духовки. Тепер для кожного листа є більше місця, а завдяки новітнім технологіям страви готуються рівномірно на всіх рівнях.

Подвійний нагрівач для рівномірно хрусткої скоринки

Найкращі результати випічки досягаються завдяки поєднанню великого та малого нагрівачів, де менший розміщується всередині більшого. Розумне розміщення нагрівачів забезпечує оптимальне розподілення тепла і гарантує найкращі результати випічки, так як щоразу їжа виходить хрумка ззовні та м'яка всередині. Поєднання різних нагрівачів дозволяє використовувати внутрішній або зовнішній нагрівач або одночасно. У покращених моделях нагрівач можна витягти, що спрощує його чищення та догляд.

Блискуче покриття із захистом від відбитків пальців

Всі поверхні з нержавіючої сталі покриті спеціальною плівкою TouchFree, на якій не залишаються відбитки пальців, тому поверхня завжди блискуча, а чищення простіше.

Висока швидкість, економія часу та електроенергії

Духова шафа досягає 200 ° C всього за 6 хвилин, що на 30% швидше звичайного розігріву. Ця функція стане в нагоді для приготування страв, що вимагають попереднього розігріву духової шафи. Коли духова шафа досить розігріта, відображається світловий і лунає звуковий сигнал.

Надзвичайна простота та безшумність

Для плавного і абсолютно безшумного закриття дверцят духовки достатньо лише м'якого дотику.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

18239 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!