За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитячий манеж Chicco FastAsleep синій (79665.48)

код товару: U0332953
Ціна за одиницю:
5724 грн
+150 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вікова група від народження
Складна конструкція так
Особливості столик для сповивання ,  швидкий і безпечний механізм складання-розкладання ,  матеріал легко миється
Розміри в розкладеному стані 96х5х63,5х88,8 см
Вага 14 кг
Колір синійсірий

Інші

Виробник Chicco
Модель FastAsleep синий
Артикул 79665.48
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Дитячий манеж Chicco FastAsleep синій (79665.48)

Ліжечко-манеж Chicco FastAsleep - це повнорозмірна ліжечко-манеж з пеленальним столиком, яку однаково зручно використовувати вдома і в подорожі. Шезлонг, пеленальний столик і ліжечко манеж розкладаються всього за один рух і відразу готові до використання! Шезлонг (до 6.8 кг): шезлонг для новонароджених легко встановлюється на ліжечко-манеж Fastasleep. Легко трансформується в пеленальний столик при необхідності. Можна використовувати від народження і до 6.8 кг (приблизно до 3-х місяців).

Пеленальний столик (до 13.6 кг): для максимальної зручності, Fastasleep оснащена просторим пеленальним столиком. Ліжечко-манеж (до 14 кг або 89 см): готовність за секунди! Ніякого процесу складання, один рух - і FastAsleep готова до використання. М'який матрац зі знімним чохлом на блискавці. Текстиль манежу легко знімається за допомогою блискавки і придатний для прання в пральній машині.

Можна використовувати з народження і до 14 кг (89 см). Манеж і пеленальна поверхню / шезлонг компактно складаються в 2 роздільні сумки для транспортування. Стильна колірна гамма: Модний повсякденний бежевий колір Dune - це суміш нейтральних гладких сірих кольорів і насиченого кольору Mokka. Спокійний, як захід, синій Колір Nordic забезпечує ідеальний баланс casual-стилю і свіжої забарвлення. Модні кольори доповнять ваш внутрішній декор і додадуть елегантність поїздкам на природу.

Chicco протягом багатьох років має на меті, яку легко собі поставити, але важко досягти: «Турбота про дітей та їх розвитку починається ще до їх народження і триває до повноліття». Цей проект, унікальний за своєю суттю, бурхливо розвивався і вивів компанію на рівень повного розуміння того, що пов'язано зі світом дитинства. Компанія користується репутацією надійного і дбайливого помічника у виконанні важкого завдання, що стоїть перед батьками.

Чи не стояти на місці, знаходити нові рішення - ось головне кредо Chicco. Синьо-біло-червоний логотип для батьків став золотим стандартом якості. І це не дивно. Адже кожен продукт, який тут виробляється, втілює досвід провідних фахівців: акушерів, неонатологів, педіатрів, фізіологів, помножений на передові сучасні технології. З продукцією Chicco малюки розвиваються швидше, а батьки переконуються, що забезпечити щасливе дитинство дитині зовсім не складно: ніжність і величезна повага до крихітному, але повноправного жителю планети.

Країна Chicco - придумана і існує для того, щоб і мамі і її маляті створити приємну і радісне життя, полегшити і вирішити всі проблеми. Все створено на основі досвіду любові, відповідальності, запопадливості, бажання дати дитині можливість отримати якомога більше світлих і радісних вражень від його першої зустрічі зі світом і як можна менше - дискомфорту, нерозуміння, сплесків його обурення - допомогти йому рости, як можна в кращому , ласкавому і дбайливому світі. Цього вдається досягти завдяки глибокому вивченню всіх питань, пов'язаних з материнством і дитинством, завдяки власному розвиненому виробництву, науково-дослідницьким центрам, власним лабораторіям та величезному досвіду фірми.

Італія - ​​країна, відома своєю всеосяжною любов'ю до дітей. Напевно, тому в створення предметів по догляду за дітьми італійці вкладають душу. Турбота про дітей і їх розвитку починається ще до народження! Все в продукції продумано до дрібниць і відповідає сформованій протягом багатьох десятиліть філософії Chicco: функціональність, безпека, комфорт.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5724 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!