За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Цифровий фотоапарат Fujifilm X-E3 XF 23mm F2.0 Kit Black (16559118)

код товару: U0324835
Ціна за одиницю:
32601 грн
+898 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип фотокамер Системні
Лінійка X
Стабілізація оптична

Сенсор

Тип матриці КМОП (CMOS)
Розмір матриці 23.5 х 15.6 мм
Число ефективних пікселів 24.3 Mpx
Процесор обробки зображення X-Processor Pro
Захист від пилу ультразвукова вібрація

Об'єктив (и)

Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit)
Байонет FUJIFILM X
Мінімальна фокусна відстань 23 мм (35мм еквівалент: 35мм)
Максимальна діафрагма f/2.0
Конструкція 10 елементів в 6 групах

Система фокусування

Тип автофокусу гібридне автофокусування
Підсвічування автофокусу так
Ручне фокусування так
Режими автофокусування ручне ,  безперервна ,  точкова
Мінімальна відстань фокусування 22 см ,  23 см
Максимальна відстань фокусування

Затвор

Тип затвора фокальний затвор
Витримка 1/32000 - 1 с

Управління експозицією

Компенсація експозиції +/-5 EV з кроком 1/3
Еквівалентна чутливість ISO 51200

Параметри зйомки

Серійна зйомка так
Автоспуск 2 с ,  10 с
Покадровая зйомка так
Налаштування балансу білого високотемпературне люмінесцентне освітлення ,  під водою ,  тінь ,  встановлення колірної температури в градусах ,  ручний ,  лампа розжарювання ,  авто ,  денне світло ,  люмінесцентне освітлення
Максимальний розмір фотографії 6000 x 4000
Формат запису знімків JPEGRAW
Макс. роздільна здатність запису відео 3840 x 2160, 30 кадр./с
Відео зі звуком є

Видошукач

Тип видошукача електронний
Поле зору 100 %

Дисплей

Розмір ЖК-екрану 3"

Спалах

Спалах башмак
Провідне число 8 (ISO100)
Режими роботи авто ,  повільна синхронізація по 2-й шторці ,  вимкнена ,  ручна ,  синхронізація по 2-й шторці ,  видалення ефекту червоних очей
Можливість підключення зовнішнього спалаху так

Пам'ять

Тип карток пам'яті SD/SDHC/SDXC

Додаткові функції

Бездротовий зв'язок Wi-FiBluetooth

Фізичні характеристики

Фізичні розміри (д/в/г) 121.3 x 73.9 x 42.7 мм
Вага 337 г
Колір чорний

Живлення

Тип живлення NP-W126S
Ємність акумулятору 1260 mAh

Інші

Виробник Fujifilm
Модель X-E3 XF 23mm F2.0 Kit Black
Артикул 16559118
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4547410357462
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Цифровий фотоапарат Fujifilm X-E3 XF 23mm F2.0 Kit Black (16559118)

Фотокамера X-E3 оснащена 24,3-мегапіксельною матрицею X-TransTM * 1 CMOS III і високошвидкісним процесором обробки зображення X-Processor Pro. X-E3 - перша модель в серії X з бездротовою технологією Bluetooth® * 2 Low Energy (з низьким енергоспоживанням). Ви можете підключити камеру до смартфону або планшету для простої передачі знімків з мінімальним енергоспоживанням. ЖК-дисплей на задній частині камери оснащений сенсорною панеллю, яка підтримує зручні функції «Touch Shot» (зйомка в один дотик), «Touch AF» (фокусування дотиком) і «Focus Area Selection» (вибір області фокусування).

У моделі X-E3 буде доступне оновлене сенсорне управління, яке уможливить управління жестами, наприклад гортання і масштабування пальцями, що спростить роботу з сенсорним дисплеєм. Алгоритм автофокусування був оновлений для більш ефективного відстеження рухомих об'єктів. Завдяки чудовій зовнішнім виглядом, універсальності і функціональної красі цієї беззеркальной камери ви отримаєте справжнє задоволення від використання X-E3.

Компактний і легкий корпус для виняткової мобільності і практичності. Компанія Fujifilm переробила корпус камери FUJIFILM X-E2, випущеної в листопаді 2013 року, щоб створити саму компактну і легку модель з видошукачем в лінійці камер серії X зі змінними об'єктивами. Форм-фактор робить її ідеальною супутницею для повсякденного використання і фотозйомки подорожей. Камера має добре збалансованими пропорціями і ергономічним дизайном, тому її зручно тримати в руці. Нова модель також підтримує «Focus lever» (джойстик АФ) - популярну функцію, вперше представлену в FUJIFILM X-Pro2 і дозволяє миттєво змінювати зону фокусування, не відриваючи погляду від видошукача.

У верхній частині корпусу знаходяться два диска: для управління витримкою і компенсації експозиції. При перемиканні налаштувань ці високоякісні алюмінієві диски видають приємний клацання. На диску компенсації експозиції тепер є позиція «C», що забезпечує компенсацію експозиції до ± 5 ступенів з кроком 1/3, що розширює можливості фотографа. Також передбачений важіль для перемикання в повністю автоматичний режим Advanced SR Auto, в якому камера сама вибирає оптимальні настройки для конкретної ситуації.

Відмінна якість зображення, швидкий відгук і підвищена ефективність стежить автофокусу. Модель X-E3 оснащена 24,3-мегапіксельною матрицею X-TransTM CMOS III формату APS-C і високошвидкісним процесором X-Processor Pro, що гарантують неперевершену якість зображення і швидкий відгук. Камера має велику область автофокусування з фазової детекцией і оновлений алгоритм для забезпечення максимальної швидкості автофокусування 0,06 с * 3. X-E3 також пропонує серійну зйомку з відображенням в режимі реального часу зі швидкістю 5 кадрів / с, час включення 0,4 с, затримку спрацьовування затвора всього 0,05 с і інтервал між кадрами 0,25 с * 4.

Завдяки новому алгоритму розпізнавання зображень камера X-E3 відстежує рухомі об'єкти в два рази швидше, ніж попередні моделі * 5. Крім того, X-E3 може відстежувати рухомі об'єкти в два рази меншого розміру, ніж раніше. Розширені можливості підключення завдяки бездротовій технології Bluetooth®. Це перша камера серії X, яка підтримує функцію Bluetooth®. Підключіть її до смартфону або планшету перед зйомкою, щоб легко переносити зроблені вами знімки на смартфон або планшет через додаток FUJIFILM Camera Remote.

Всі функції сенсорного екрану відключаються при виключенні параметри сенсорної панелі. Камера також пропонує режим «Touch Function» (сенсорні попередньо встановлені), в якому ви можете використовувати перегортання вгору-вниз і вправо-вліво для виклику попередньо призначених функцій. Використовуйте перетягування на сенсорному екрані для зміни місця розташування ділянки фокусування, навіть не відриваючи очей від Еві. В налаштуваннях області сенсорного екрану Еві ви можете активувати роботу сенсорного дисплея для параметрів ALL (все), RIGHT (вправо), LEFT (вліво) або включити функцію OFF (викл.).

Висока роздільна здатність і запис відео високої чіткості 4К. Камера X-E3 здатна записувати відео Full HD і 4K з використанням знаменитих режимів імітації плівки FUJIFILM. Ви можете виводити зняте відео на зовнішній монітор через порт HDMI і записувати звук з зовнішнього мікрофона. 25 висококласних об'єктивів FUJINON з байонетом X-mount для максимальної універсальності.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

32601 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!