За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Вишивальна машина Janome Memory Craft 350E

код товару: U0192577
Ціна за одиницю:
30550 грн
+640 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип челнока горизонтальний
Швидкість вишивання 650 стібків/хв
Дисплей так
Число вбудованих малюнків вишивання 90 шт
Число вбудованих алфавітів вишивання 3
Особливості USB-порт для підключення до комп'ютера
Вага 10 кг
Колір білий

Інші

Виробник Janome
Модель Memory Craft 350E
Артикул Memory Craft 350E
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Надійна вишивальна машина JANOME Memory Craft 350E зі всіма сучасними функціями для якісної вишивки. Велика область вишивання - 140х200 мм, а завдяки "Гігапяльцам", є можливість збільшити вишивку до 230х200 мм. Швидкість роботи машини від 400 до 650 ст / хв. Пам'ять вишивальної машини зберігає 10 великих малюнків, 60 стандартних та 20 комбінацій вишивок. Так є можливість редагувати малюнки: комбінувати між собою, масштабувати на 90/100/110 (з кроком 1%) і 120% і повертати щодо вертикальної і горизонтальної осі, при цьому крок кута повороту всього 1 градус. Свої створені дизайни вишивки, Ви можете зберігати на флеш-карті USB і переносити їх в машину. Сохраненять малюнки необхідно в форматі * .jan, * .jef або * .sew., Для цього можна використовувати спеціальну програму створення дизайнів Janome DigitizerPro.

Вишивальна машина JANOME Memory Craft 350E забезпечена великим сенсорним РК-дисплеєм, який дозволить повністю управляти всіма функціями. Janome 350e оснащена сенсорами обриву верхньої і нижньої нитки, які допоможуть вчасно зупинити вишивання, щоб Ви змогли перезаправити нитку. Також є можливість повернення на певну кількість стібків назад. Для удобста вишивання є функція Старт / Стоп, яка дозволяє працювати без підключення педалі, тому для початку роботи необхідно всього лише натиснути кнопку і Ви зможете займатися своїми справами, в той час як машинка буде виконувати вишивку. Ця модель має горизонтальним човником подвійного Обертаном який практично безшумний в роботі і зручний в експлуатації. Вбудований автозаправник полегшить процес заведення нитки у вушко голки. Функція автоматичної обрізки ниток полегшить вишивання візерунків, в котрих багато квітів ниток, і дозволить бездоганно завершити вишивку, без затягувань ниток через неправильну обрізки вручну.

Випускаючи близько 280 моделей різноманітної швейної техніки - від міні-машин до професійних - Janome по праву називає себе фабрикою №1 в світі. На даний момент Janome є однією з небагатьох великих японських компаній, якій поки вдалося зберегти своє власне виробництво в Японії. Будучи творцем першої в світі комп'ютерної швейної машини, Janome пропонує сьогодні своїм покупцям найширший асортимент комп'ютерної швейно-вишивальної техніки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

30550 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!