За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відеореєстратор Xiaomi YI Mirror Dash Camera International Edition (624478)

код товару: U0455083
Ціна за одиницю:
3033 грн
+71 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Максимальна роздільна здатність відео FullHD (1920x1080)
Кількість камер 1
Вбудований GPS немає
Частота відео 30 кадрів/с
Формат відео MP4 ,  h.264
Кут огляду камери 138°
Інфрачервона підсвітка немає
Можливість повороту камери немає
Запис звуку так
Зовнішній екран 3.4"
Джерело живлення підкурювач + акумулятор
Порти і роз'єми miniUSB
Відображення дати Так
Циклічний запис так
Підтримка карт пам'яті microSD до 64Gb
Колір чорний

Інші

Виробник Xiaomi
Модель YI Mirror Dash Camera International Edition
Артикул 624478
Гарантія, міс 12
Штрихкод 6970171174548
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Yi Mirror Car - це зеркало задніх видів, оснащене 4,3-дюймовим сенсорним екраном, двома камерами та двоядерним процесором. На екрані, окрім відображається відео, показується різна корисна інформація про навігацію, підтримку та інше.

Фронтальна Full HD-камера оснащена ширококутовим об'єктивом для комфортного охоплення всієї дороги попереду, а задня камера знімає відео у форматі HD. 

Відмінна видимість в будь-який час доби

Передня камера дзеркала має об'єктив з кутом огляду в 138° і діафрагмою f/2.0. Він запросто вміщує в кадрі три смуги руху, а його чотири повнокольорові лінзи з інфрачервоним фільтром забезпечують чітку видимість як вдень, так і вночі.

Ця камера виступає у ролі відеореєстратора і записує відео в якості 1080р. У той же час, камера заднього виду з високою роздільною здатністю і зворотнім детектируванням забезпечує запис з роздільною здатністю 720p. 

Проста установка і налаштувння

Yi Mirror Car зручно тим, що підходить до будь-якого автомобіля і не вимагає складного налаштування. Корпус пристрою виконаний з високоякісного ABS пластику, стійкого до різних механічних пошкоджень і перепадів температур.

Аксесуар легко встановлюється поверх оригінального дзеркала заднього виду з допомогою еластичних ременів і живиться від вбудованої батареї, зарядити яку можна в будь-який момент від звичайного автомобільного адаптера.

Турбота про вашу безпеку

Yi Mirror Car допоможе вам не заснути за кермом, завдяки функції попередження про потенційну втоми водія. Після двох годин безперервної їзди він сповістить вас повідомленням на дисплеї, яке можна закрити тільки вручну. 

Аварійна запис

Розумне дзеркало заднього виду оснащений вбудованим 3-осьовим датчиком позиціонування, який автоматично активує запис відео в разі зіткнення або іншої надзвичайної ситуації.

Гаджет також створює резервні копії кадрів, які будуть повністю захищені від стирання або перезапису, тому вам не потрібно турбуватися про нестачу доказів, наприклад, в разі виникнення спору при аварії. Для зберігання файлів YI Mirror Car використовує карту пам'яті формату micro SD (підтримуються карти місткістю до 64 гігабайт).

Визначення зворотного руху

Система автоматично виявляє зворотний рух і перемикає дисплей дзеркала, щоб точно показати, що відбувається позаду автомобіля. Ця функція особливо зручна при паркуванні.

Щоб заглянути назад, використовується друга камера, яка встановлюється задній частині автомобіля і підключається через кабель до основного модуля. Вона досить компактна і особливо не виділяється, а захист класу IP67 робить її стійкою до впливу дощу і пилу.

Мобільний додаток для віддаленого контролю

Вбудований модуль Wi-Fi дозволяє в будь-який час підключатися до гаджету зі смартфона. Використовуйте спеціальний додаток Yi Dash Camera, щоб переглядати відео з обох камер в режимі реального часу, завантажувати файли на свій телефон або ділитися з ким-небудь в соціальних мережах.

Оцінка

5
progress
0
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
1

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

01 вересня 2021
imgimgimgimgimg

что вы рекомендуете? бракованный товар? 1 отдал на сервис через день. проблема с батареей. спустя 15 дней я сам трезвонил.... наконец перезвонили спустя 4 часа. забрал сегодня.приехал. и что я вижу? снова брак... батарею не видит.... скидывается до заводских настроек...

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
08 вересня 2021

Денис, нам жаль, что Вам попался брак - оформить возврат можно через меню в "Личном кабинете" или обратившись к оператору колл-центра по номеру 0 800 216 800.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
3033 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!