За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung UE82NU8000 (UE82NU8000UXUA)

код товару: U0307121
Ціна за одиницю:
89896 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiLED - телевізор4K-телевізори
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 82"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці LCD
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота оновлення PQI 2500

Зображення

Технології поліпшення зображення Contrast Enhancer ,  UHD Dimming ,  Wide Viewing Angle ,  Dynamic Crystal Color ,  Motion Rate 200 ,  HDR Elite ,  UHD Engine ,  HDR10+ ,  Hybrid Log Gamma ,  Auto Motion Plus ,  Mega Contrast

Аудіо

Потужність динаміків 40 Вт

Порти і роз'єми

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так
Операційна система Tizen

Додатково

Енергоспоживання 300 Вт

Технічні компоненти

CPU Quad-Core

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x600мм)
Розміри з підставкою 1830.0 x 1144.6 x 387.2 мм
Розміри без підставки 1830.0 x 1054.0 x 60.9 мм
Вага з підставкою 45.7 кг
Вага без підставки 44.5 кг

Інші

Виробник Samsung
Модель UE82NU8000
Артикул UE82NU8000UXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Samsung UE82NU8000 (UE82NU8000UXUA)

HDR Elite. Знаходьте приховані деталі. З телевізором Samsung Premium UHD TV ви не пропустіть жодної деталі зображення. Технологія розширеного діапазону яскравості і контрастності HDR Elite дозволить розглянути зображення в найдрібніших деталях навіть в самих яскравих і темних сценах. HDR 10+. Технологія HDR 10+ оптимізує кожну сцену, щоб ви могли бачити максимально реалістичне зображення. Технологія Ultra Slim Array. Технологія Ultra Slim Array ретельно контролює рівень підсвічування, роблячи темні сцени темнішими, а яскраві - ще яскравіше. Технологія Dynamic Crystal Colour. Реалістичність, кришталева чистота фарб і динамічність зображення на екрані. Будьте готові дивуватися.

Ігровий режим. Будь то динамічний шутер або кумедна аркадна гра, режим Game Mode створить для вас найкращі умови для гри. Мінімальна затримка введення: Насолоджуйтесь плавної грою в динамічні шутери з швидким взаємодією і мінімальною затримкою. Плавний рух: Спостерігайте плавний рух, навіть граючи в ігри з високою якістю графіки.

Телевізор з реальною роздільною здатністю 4K UHD. Оцініть чіткість передачі деталей з роздільною здатністю 4K UHD, в 4 рази перевищує дозвіл Full HD. Тепер ви зможете розглянути зображення в найдрібніших подробицях. Великий телевізор, велике зображення. Великий екран телевізора ще більше підсилює враження від перегляду. Відчуйте себе в кінотеатрі або навіть на спортивній арені з підвищеним рівнем занурення в зображення. Завдяки яскравим кольорам і високої деталізації вам неодмінно захочеться побачити більше.

Простота і витонченість. Безрамковий дизайн. Приготуйтеся зануритися в захоплюючу зображення на екрані телевізора Premium UHD TV. Безрамковий з 3-х сторін дизайн забезпечує новий рівень вражень від перегляду. Рішення Clean Cable Solution. Виконайте три простих кроки, щоб заховати всі ці безладні кабелі. Крок 1. Підключіть кабелі. г 2. Вставте кабелі під вбудовані кабельні канали на задній панелі. Крок 3. Акуратно проведіть кабелі через підставку телевізора.

Ніяких видимих ​​проводів. Чистий панель. Дизайн 360 °. Вишуканий мінімалізм. Чудовий мінімалістичний дизайн виглядає приголомшливо з будь-якого боку. Тонкий дизайн додасть вашому інтер'єру елегантності і витонченості. Розумний спосіб використання smart TV. Швидко, просто і зручно знаходите потрібний контент. Використовуйте один пульт дистанційного керування для управління всіма функціями і простий хаб для управління всіма пристроями. Витрачайте менше час на пошуки, а більше насолоджуйтеся переглядом. Користуватися телевізором ще ніколи не було так просто.

Універсальний пульт дистанційного керування. Просте управління всіма підключеними пристроями і контентом за допомогою всього одного пульта дистанційного керування. Цей пульт також має функцію автоматичного виявлення, яка автоматично підключає і позначає підключені пристрої. Легко знаходити, легко користуватися. Тільки один пульт дистанційного керування.

SmartThings. Додаток SmartThings дозволяє підключати до телевізора різні побутові пристрої, від холодильника до мобільного телефону, для кращого управління ними. Додаток SmartThings. Один додаток для всього. Додаток SmartThings пропонує такі функції, як Універсальний гід, Дистанційне керування і Dashboard (Інформаційна панель).

Виберіть програми, які ви хочете використовувати, і додайте їх в Smart Hub. Готово! Тепер влаштовуйтеся зручніше і насолоджуйтеся Smart TV. Синхронізація та обмін контентом. Скористайтеся всіма перевагами Samsung Cloud. Синхронізація свої фотографії, підключивши до Samsung Cloud всі свої смарт-пристрої Samsung. Тепер ви можете переглядати свої фотографії з мобільного пристрою на екрані телевізора або навіть холодильника.

Повідомлення. Будьте в курсі всіх подій, не відходячи від телевізора. На екрані телевізорі будуть з'являтися спливаючі повідомлення з інформацією про стан ваших IoT-пристроїв, нагадуваннями календаря і повідомленнями про початок вашого улюбленого шоу. Також можна налаштувати отримання повідомлень на смартфоні. Ще більше контенту. Вам завжди буде що подивитися. Вас чекає нескінченну кількість контенту. Функція Steam Link. Функція Steam Link дозволяє передавати гри з ПК на екран телевізора. Грайте в свої улюблені комп'ютерні ігри на великому екрані з комфортом замість того, щоб сидіти згорбившись перед маленьким монітором.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

89896 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!