За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung QE55Q6FN (QE55Q6FNAUXUA)

код товару: U0311416
Ціна за одиницю:
38833 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiQLED - телевізор4K-телевізори
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці QLED
Частота оновлення PQI 2800

Зображення

Технології поліпшення зображення Digital Clean View ,  Supreme UHD Dimming ,  Contrast Enhancer ,  Wide Viewing Angle ,  Q Color ,  Motion Rate 200 ,  Q Constrast ,  HDR10+ ,  Auto Motion Plus

Аудіо

Потужність динаміків 40 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 1 x Супутниковий вхід4 x HDMIАнтеннийCI+1 x оптичний аудіо1 x RJ-452 x USB

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Bluetooth так

Додатково

Енергоспоживання 165 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x400мм)
Розміри з підставкою 1227.1 x 779.2 x 247.7 мм
Розміри без підставки 1227.1 x 710.7 x 54.9 мм
Вага з підставкою 17.7 кг
Вага без підставки 17.2 кг

Інші

Виробник Samsung
Модель QE55Q6FN
Артикул QE55Q6FNAUXUA
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор Samsung QE55Q6FN (QE55Q6FNAUXUA)

Мільярд колірних відтінків. Три слова - понад мільярд кольорів. Дивіться улюблені шоу і фільми з самими реалістичними, точними і яскравими квітами. Ви зможете побачити все, навіть ледь вловимі, ​​відтінки кольору в кожній сцені, точно так же, як якщо б ви спостерігали все це вживу. Телевізор Q6F забезпечує 100-відсоткове значення показника «обсяг кольору», що означає, що він максимально розширює діапазон точних, насичених і високодеталізованих квітів, які ви можете побачити на екрані телевізора.

Телевізор Q6F відтворює неймовірно глибокий чорний і яскравий білий кольори. Насолоджуйтеся найдрібнішими деталями в найтемніших ділянках кожної сцени на екрані, навіть якщо в кімнаті буде включено всі освітлення. Q HDR Elite (HDR 10+). Ви побачите неможливе завдяки технології розширення динамічного діапазону Q HDR Elite (HDR 10+) - зображення очима режисера і дрібні деталі об'єктів, прихованих в самих темних і світлих фрагментах зображення.

Телевізор, який прослужить довго. Квантові точки, що використовуються в QLED-телевізорах Samsung, є неорганічними. Це означає, що екран не вигоряє з часом, і дивовижні кольору і деталі, які ви бачите сьогодні, будуть залишатися такими ж протягом багатьох років. Вигоряння екрана - це постійний дефект на ділянках екрану телевізора, який може бути викликаний переглядом одного і того ж зображення або сцени протягом тривалого часу.

Квантові точки, що використовуються в QLED-телевізорах Samsung, є неорганічними. Це означає, що екран не вигоряє з часом, і дивовижні кольору і деталі, які ви бачите сьогодні, будуть залишатися такими ж протягом багатьох років. Дивіться на зображення, а не на телевізор. Телевізор Q6F повністю змінить ваше уявлення про перегляд різного контенту з його вишуканою елегантністю і стилем. Більше ніякого чорного екрану. Забудьте про звичний чорному екрані. Новий режим Ambient Mode зробить ваш інтер'єр більш цікавим.

Декор. Додайте своїй вітальні яскравих фарб. Застосуйте інтерактивний фон, який буде ідеально гармоніювати з інтер'єром приміщення. Інформація. Отримуйте щоденну інформацію, таких як прогноз погоди, температури на вулиці і головних новинах, з інтерактивним фоном, що створює напівпрозорий ефект. Фото. Освіжіть свої спогади. Перетворіть свою вітальню в особисту галерею, налаштувавши відтворення фотографій з вашого мобільного пристрою. Музика. Слухайте фонову музику в повсякденному житті. Просто відтворюйте музику за допомогою голосової команди або з вашого смартфона, підключеного через Bluetooth.

Дизайн 360 °. Екран телевізора Q6F здається більшим, ніж він є насправді. Завдяки вишуканому і мінімалістичному дизайну 360 ° ви зможете сфокусувати свою увагу на тому, що вам подобається найбільше. Розумний спосіб використання smart TV. Швидко, просто і зручно знаходите потрібний контент. Використовуйте один пульт дистанційного керування для управління всіма функціями і простий хаб для управління всіма пристроями. Витрачайте менше час на пошуки, а більше насолоджуйтеся переглядом. Користуватися телевізором ще ніколи не було так просто.

Універсальний пульт дистанційного керування. Просте управління всіма підключеними пристроями і контентом за допомогою всього одного пульта дистанційного керування. Цей пульт також має функцію автоматичного виявлення, яка автоматично підключає і позначає підключені пристрої. Легко знаходити, легко користуватися. Тільки один пульт дистанційного керування.

Сервіс Smart Hub. Все найцікавіше в одному місці. Функція One Depth збирає різноманітний контент на одному екрані. Отримайте доступ до пропозицій різних провайдерів і швидко охопите поглядом весь доступний контент завдяки міні-превью. ПО SmartThings. SmartThings перетворює ваш телевізор в хаб для ваших пристроїв "розумного будинку", від холодильника до смартфона. Контролюйте і відстежуйте діяльність своїх сумісних пристроїв за допомогою єдиного універсального рішення для віддаленого управління - створіть свій власний "розумний будинок".

Скористайтеся всіма перевагами Samsung Cloud. Синхронізація свої фотографії, підключивши до Samsung Cloud всі свої смарт-пристрої Samsung. Тепер ви можете переглядати свої фотографії з мобільного пристрою на екрані телевізора або навіть холодильника. Повідомлення. Будьте в курсі всіх подій, не відходячи від телевізора. На екрані телевізорі будуть з'являтися спливаючі повідомлення з інформацією про стан ваших IoT-пристроїв, нагадуваннями календаря і повідомленнями про початок вашого улюбленого шоу. Також можна налаштувати отримання повідомлень на смартфоні.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

38833 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!