За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор LG OLED65G6V

код товару: U0191257
Ціна за одиницю:
126562 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiOLED - телевізор4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці OLED

Зображення

Процесор зображення Perfect Mastering Engine
Технології поліпшення зображення Dolby Vision ,  OLED HDR

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 60 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення ComponentCI1 x USB 3.02 x USB1 x оптичний аудіоHeadphone4 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Підтримка Smart TV так
Операційна система WebOS

Додатково

Підтримувані формати 3GP ,  DivX ,  MOV ,  VOB ,  OGG ,  AC3 ,  TS ,  PSB ,  XML ,  FLAC ,  M4A ,  ASS ,  AVI ,  MKV ,  MPEG-4 ,  AAS ,  SMI ,  SSA ,  MP3 ,  AAC ,  JPEG ,  BMP ,  PNG ,  MPEG-1 ,  WMA ,  SRT ,  SUB ,  TXT ,  WAV

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x200мм)
Розміри з підставкою 1461 х 883 х 243 мм
Розміри без підставки 1461 х 892 х 68 мм
Вага з підставкою 31.7 кг
Колір чорний

Інші

Виробник LG
Модель OLED65G6V
Артикул OLED65G6V
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Телевізор LG OLED65G6V - зустрічайте перший в історії OLED-екран, інтегрований в скло товщиною всього 2.57 мм. Такого тонкого і елегантного телевізора з високою якістю зображення ви ще не бачили! Підставка з вбудованим саунд-баром / Підставою для телевізора LG OLED65G6V служить елегантна підставка з вбудованим саунд-баром. Для того, щоб звук поширювався безпосередньо в бік глядача, динаміки розташовані у фронтальній частині. Насолоджуйтеся глибоким і чистим звучанням кожного моменту! Телевізор LG OLED65G6V дозволяє розглянути ті деталі, які ви не могли побачити на звичайному LED телевізорі. Ви побачите мерехтіння навіть найменших зірок на нічному небі. Функція OLED HDR повністю сумісна і пройшла сертифікацію Dolby Vision і Ultra HD Premium. В результаті на екрані з максимальною точністю відображаються як найтемніші, так і найяскравіші об'єкти. Загальний діапазон яскравості відтінків перевищує 20 пунктів.

Кінотеатр у вас вдома разом з Dolby Vision. OLED HDR повністю сумісна і пройшла сертифікацію Dolby Vision. Це гарантія того, що нові кінострічки, що виходять в цьому ультрасучасному форматі будуть доступні в оригінальній якості і на екрані телевізора. Ultra HD Premium. Не всі 4К телевізори однакові. Система сертифікації Ultra HD Premium, розроблена міжнародним незалежним UHD Альянсом, з усім тим натовпом моделей вибирає тільки кращі, які відповідають найвищим вимогам якості передачі зображення і звуку. Отримайте абсолютно новий досвід домашнього перегляду з OLED телевізорами LG!

OLED Black. Ідеальний чорний. Ідеальна передача кольору. OLED телевізори досягли раніше недосяжною майже нескінченної контрастності. Незалежна підсвічування OLED пікселів дає здатність передавати як найтонші відтінки, так і глибокий космічно чорний колір. Самоподсвечівающіеся пікселі. Кожен з них управляється автономно і при необхідності може забарвити випромінюється їм потік світла в будь-який з мільярда відтінків, а в наступну мить повністю відключитися для передачі ідеально чорного кольору. У новому OLED дисплеї немає внутрішнього підсвічування і тієї багатошаровості, яка властива LED моделям, що дозволило зробити його минималистично тонким. Отримайте справжнє естетичне задоволення від вашого нового OLED телевізора LG.

Нескінченна контрастність. Чи замислювалися ви, чому зірки сяють яскравіше в нескінченності нічного неба? Чому все різноманіття кольорів оживає в глибині підводного світу? Відчуйте всю глибину кольору і неймовірну контрастність зображення в OLED телевізорі LG OLED65G6V. Досконалість кольору. Розширений спектр кольору телевізора LG OLED65G6V відповідає 99 вимогам стандарту DCI, розробленого асоціацією провідних світових кіностудій для цифрових кінотеатрів, і може передавати до мільярда колірних відтінків.

webOS 3.0. Оновлена ​​операційна система LG Smart TV на базі webOS 3.0 створена для того, щоб доступ до фільмів, серіалів, музики і інтернет-порталам через телевізор був простим і зручним. Magic Zoom. Функція Magic Zoom дозволяє збільшити певну область екрану, щоб розглянути найдрібніші деталі зображення. Підключення смартфона. Повністю оновлена ​​функція Magic Mobile Connection дозволить без праці з'єднати телевізор з ваш смартфон. Без проводів, використовуючи лише Wi-Fi з'єднання, насолодитеся музикою і відео на великому екрані. Пульт Magic Remote. Пульт Magic Remote для LG Smart TV є, мабуть, еталоном зручності і простоти у використанні. Керуйте телевізором, ТВ-приставкою і іншими підключеними по HDMI пристроями одним пультом. Цього року наш Magic Remote отримав також кілька додаткових кнопок для прямого доступу до функцій перемотування і Magic Zoom.

Звук сертифікований Harman / Kardon. Для отримання повноцінного враження від перегляду LG створили унікальну звукову систему, відзначену сертифіката "Найвищої якості звучання" від Harman / Kardon - одного зі світових лідерів у виробництві професійного звукового обладнання. Clear Voice III. Автоматична система придушення шумів і посилення звучання голосу спрямована на відділення основних звуків від фону, що допомагає чітко чути мову акторів і телеведучих. Dynamic Color Enhancer. Технологія проводить калібрування і налаштування кольору в динаміці картинки. Active Noise Reduction. Забезпечує більш детальну і реалістичну картинку, скорочуючи небажані шуми і спотворення. WiFi. Бездротова передача контенту з мобільного пристрою (ноутбук, ультрабук, планшет) на телевізор.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

31 липня 2017
imgimgimgimgimg

Ну ооооочень тонкий. Даже не думал, что такое возможно. Ккачество картинки, просто Вау! Феноменальное изображение, по настоящему черный и по настоящему белый цвета присутствуют. Смотрим фильмы с жесткого диска, но лучше сделать подписку на Мегого или что-то типа. Телик стоит своих денег. Советую )

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
126562 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!