За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сушильна машина Candy GVSC10DE-S

код товару: U0354507
Ціна за одиницю:
14324 грн
+469 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки окремостоячий
Максимальне завантаження 10 кг
Кількість програм 16
Об'єм барабана 115 л
Клас енергоспоживання В
Мережева напруга 220-240 В
Частота мережі 50 Гц
Особливості відкладений старт ,  сенсор вологості
Висота 85 см
Ширина 59.5 см
Глибина 58.5 см
Колір корпусу білий
Вага 33 кг
Колір дверцят білий

Інші

Виробник Candy
Модель GVSC10DE-S
Артикул GVSC10DE-S
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8016361944879
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Інтуїтивне використання, відмінні результати. Все це гарантується неймовірною функціональністю. Нові сушарки Candy Grandò Vita розроблені спеціально для того, щоб поліпшити ваше життя і отримувати задоволення від циклу сушіння. Це можливо завдяки новітнім рішенням, які допоможуть вам справитися з вашою білизною найкращим чином. Сучасний дизайн цього модельного ряду спеціально розроблений таким чином, щоб звертатися з вашим білизною ніжно і дбайливо, навіть з громіздким.

Сушильна машина Candy GVS C10DE-S з 16 програмами сушіння забезпечує простоту у використанні і ефективність в ретельної сушки білизни. Програми спортивного одягу, джинсів, чорних і кольорових речей, шерсті, ковдр та інших програм для бавовни і синтетичної сушки, гарантують високі результати продуктивності.

Технологія Smart Touch. Завдяки технології Smart Touch ви можете легко управляти приладом, просто підключивши смартфон до встановленого пристрою. Ви також можете завантажити додаткові функції, цикли, статистику, поради. Відкладений старт. З сушильної машиною Candy економія енергії не може бути простіше. Ви можете затримати початок циклу сушіння до тих пір, поки витрати на електроенергію будуть нижче і заощадити гроші. Легка прасування. Режим "антисминание" помітно полегшить процес прасування білизни.

Автоматична пральна машина - незамінний помічник сучасної господині. В магазинах представлена ​​величезна кількість подібних чудо-пристроїв, які акуратно видаляють бруд, ретельно полощуть білизну, а також сушать і навіть гладять речі.

У сучасному світі жінки витрачають на клопоти по дому не так багато сил і годин, як раніше. Пояснюється це досить просто: наявність техніки для побуту допомогло спростити життя. Досить завантажити пральну машинку, виставити необхідний режим і чекати, коли завершиться робочий процес. Це допоможе звільнити кілька годин для заняття іншими справами: прибиранням квартири, приготуванням обіду або відпочинком.

Незважаючи на те, що деякі агрегати мають високу вартість, популярність їх висока. Це пов'язано з тим, що апарати характеризуються рядом переваг. До них можна віднести: економію часу; дбайливе прання в обраному режимі; наявність великої кількості програм; низьке споживання енергії. Використовуючи сучасне обладнання для побутових потреб, більше не потрібно виділяти цілий день на домашні клопоти і це дуже радує користувачів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14324 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!