За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Антивірус Kaspersky Total Security (Multi-Device) 1+1 Device 1 year Base Box (KL1919OUBFS16)

код товару: U0173602
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип антивіруса початкове придбання
Продукт Total Security
Кількість користувачів 2
Термін дії 1 рік
Тип продукту коробкова версія
Платформа AndroidMS Windows ,  MS Windows Mobile ,  iOS ,  Mac OS
Об'єкти захисту мобільні пристрої

Інші

Виробник Kaspersky
Модель Total Security (Multi-Device) 1+1 Device 1 year Ba
Артикул KL1919OUBFS16
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Програмна продукція Kaspersky Total Security (Multi-Device) 1 + 1 Device 1 year Base Box (KL1919OUBFS16) - це надійне і зручне рішення для максимального захисту даних, що зберігаються в електронному вигляді на пристроях Windows, Mac і Android. Особливості: простий спосіб захистити всі пристрої. Блокування будь-яких інтернет-загроз. Безпечні онлайн-платежі. Захист спілкування в інтернеті і SMS. Батьківський контроль. Дозволяє додатково активувати 1 ПК. Якщо ви хочете дійсно все контролювати. Тепер у вас є спеціальна обліковий запис для організації захисту: підключення того чи іншого пристрою до ліцензії, управління захистом на комп'ютерах рідних, управління смартфоном і планшетом, роботи з Менеджером паролів і ін. Все це ви можете робити в своєму Особистому кабінеті на порталі My Kaspersky .

У вас багато облікових записів і паролів від них. Кілька адрес електронної пошти, акаунти у всіх популярних соціальних мережах і реєстрації на різних сайтах - все це нагадує картковий будиночок. Якщо зламали один акаунт, то виникає загроза для всіх інших. Та й просто забувати паролі і постійно відновлювати їх - неприємна трата часу і додатковий ризик. Позбавте себе від зайвих турбот - доручіть створення, зберігання, підстановку і синхронізацію паролів спеціальному додатку на кожному з ваших пристроїв. Ви - щасливий володар смартфона, планшета, ноутбука та інших пристроїв. Багато пристроїв, багато даних на кожному з них, багато загроз для кожної з операційних систем. Вихід є! Встановіть захист на всі свої пристрої і керуйте їй централізовано на порталі My Kaspersky. Більше ніяких загроз, і втрачений смартфон легше знайти завдяки геолокаційні сервісів в складі антивіруса для Android.

Якщо ваші дані представляють фінансову цінність. Ніхто не має права отримувати доступ до ваших персональних даних і використовувати їх в корисливих цілях. І навіть якщо шахраї вважають інакше, Kaspersky Total Security для всіх пристроїв забезпечить недоторканність вашої інформації і засобів. Спеціальні технології захистять ваші паспортні дані, номери банківських карт, і навіть телефонну книгу на смартфоні. Якщо у вас велика сім'я. Кіберзлочинці вважають своєю мішенню кожного члена вашої родини. Діти довірливі і можуть передати персональні дані шахраям, а ще їхня психіка вразлива перед «дорослим» контентом, який вони можуть побачити в інтернеті. Старше покоління легко налякати і шантажувати. І навіть найактивніші і досвідчені користувачі не застраховані від здійснення інтернет-платежів, що ведуть до крадіжці грошей. Подбайте про кожного зі своїх близьких! Захистіть комп'ютер дитини за допомогою функції Батьківський контроль, налаштуйте відкриття платіжних сайтів тільки в режимі Безпечні платежі, забезпечте безпечне середовище для тих, хто не готовий впоратися з небезпеками інтернету самостійно.

Пошук пристрою в разі втрати або крадіжки: блокування і можливість віддалено стерти дані з загубленого пристрою. Перевірка посилань в отриманих SMS-повідомленнях. Фільтрація небажаних дзвінків і SMS. Особисті контакти, приховані від сторонніх очей. Функції захисту для Mac OS. Антивірус для Mac захищає від вірусних атак і інших погроз, створених спеціально для Мас. Батьківський контроль захищає дітей від негативного впливу Інтернету. Безпечний браузер для iOS і Windows Phone. Захист від переходу на заражені і шахрайські сайти. Блокування небажаного веб-контенту (порнографія, насильство та ін.). Доступні для безкоштовного звантаження в AppStore і Windows Store.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

920 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!