За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук Apple MacBook Pro 16 A2991 M3 Pro Silver (MRW63UA/A)

код товару: U0872274
Ціна за одиницю:
141999 грн
+1418 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія (модельний ряд) Apple MacBook Pro
Тип ноутбуку Бізнес

Дисплей

Діагональ дисплея 16.2"
Роздільна здатність 3456x2234 (Liquid Retina XDR)
Поверхня екрану глянсова
Тип матриці Liquid Retina XDR
Частота оновлення екрану 120Hz

Процесор

Процесор Apple M3 Pro
Кількість ядер процесора 12

Оперативна пам'ять

Кількість слотів для оперативної пам'яті немає
Об'єм оперативної пам'яті 36 ГБ

Система зберігання данних

Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 512 ГБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта Apple M3 Pro Graphics (18-core GPU)

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 3 х Thunderbolt 4Вихід для навушниківHDMI

Програмне забезпечення

Операційна система macOS Sonoma

Живлення

Ємність батареї 100 Втч

Додатково

Додатково Force Touch ,  Touch ID

Фізичні характеристики

Ширина 355.7 мм
Висота 16.8 мм
Глибина 248.1 мм
Вага 2.14 кг

Інші

Виробник Apple
Модель MacBook Pro 16 A2991 M3 Pro Silver
Артикул MRW63UA/A
Гарантія, міс 12
Штрихкод 195949075933
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Революційна графічна продуктивність
Ось новий клас архітектури графічного процесора. І це найбільший прорив у галузі графіки для Apple Silicon. Динамічне кешування оптимізує швидку вбудовану пам'ять, що значно збільшує середнє завантаження графічного процесора, забезпечуючи величезний приріст продуктивності для найвибагливіших професійних додатків та ігор.

Ігри будуть виглядати більш деталізованими, ніж будь-коли, завдяки апаратному прискоренню затінення сітки. Це розширює можливості та підвищує ефективність обробки геометрії, дозволяючи іграм відображати більш візуально складні сцени.

Апаратно-прискорене трасування променів
Вперше в MacBook Pro реалізовано апаратно-прискорене трасування променів. У поєднанні з новою графічною архітектурою це дозволяє професійним додаткам виконувати рендеринг у два з половиною рази швидше, а в іграх — створювати більш реалістичні тіні та відображення.

Ми можемо робити це весь день
MacBook Pro має найтриваліший час автономної роботи серед комп'ютерів Mac - до 22 годин. Ця ефективність - диво кремнію Apple. І всі моделі залишаються такими ж швидкими, незалежно від того, підключені вони до мережі чи ні. Тому, хоч би куди прийшло натхнення або коли вимагає борг, тікайте з ним.

Найкращий дисплей серед ноутбуків
Екстремальний динамічний діапазон (XDR) забезпечує вишукані відблиски, неймовірну деталізацію в тінях та яскраві, реалістичні кольори. Кожен дисплей Liquid Retina XDR відкалібрований на заводі і підтримує режими ProMotion і Pro Reference.

Усі правильні зв'язки
MacBook Pro оснащений потужним набором портів для підключення високошвидкісних периферійних пристроїв, керування дисплеями з високою роздільною здатністю або прямого вивантаження карток SDXC. Він підтримує як Wi-Fi 6E, так і Bluetooth 5.3.

Apple MacBook Pro 16
Ось новий клас архітектури графічного процесора. І це найбільший прорив у галузі графіки для Apple Silicon. Динамічне кешування оптимізує швидку вбудовану пам'ять, що значно збільшує середнє завантаження графічного процесора, забезпечуючи величезний приріст продуктивності для найвибагливіших професійних додатків та ігор.
Особливості та переваги MacBook Pro 16 Apple M3:
- Дисплей Liquid Retina XDR з підсвічуванням miniLED.
- Приголомшливий приріст яскравості під час роботи з HDR
- Потужний новий чип Apple M3/M3 Pro/M3 Max.
- Зручна клавіатура та гігантський трекпад.
- Безпрецедентна продуктивність і швидкість обробки графіки.
- Широкий набір вбудованих портів для під'єднання периферії.
- Збільшена енергоефективність процесора і відповідно час роботи.
- Першокласна автономність становить 22 години.
- Нове покоління операційної системи MacOS Sonoma.
- Потужна система охолодження, що прокачує до 50% більше повітря.
Дизайн і дисплей
Основний апдейт у плані дизайну і можливостей дисплея торкнувся саме приросту яскравості. Максимальна яскравість при перегляді HDR-контенту - тепер досягає 1600 ніт. Доповнюється все технологією адаптивної зміни частоти оновлення дисплея ProMotion, що регулює плавність зображення. Роздільна здатність дисплея з підсвічуванням miniLED становить 3456х2234 при щільності 254 пікселі на дюйм, а в комбінації з розширеним колірним діапазоном. Якими б не були ваші вимоги до характеристик екрана, MacBook Pro 16 М3 відповідатиме кожній з них. Протягом кількох років дисплеї Liquid Retina XDR від Apple продовжують завойовувати прихильність критиків і любов користувачів. З MacBook Pro 16 М3 Купертіно планує зайти ще далі, гарантуючи власникам цих оновлених ноутбуків плавну, барвисту і деталізовану картинку при роботі з будь-яким типом контенту. Тонкі рамки дисплея виглядають, як завжди, стильно. Але цього року ще одна приємна мінорна зміна - новий колір алюмінієвого корпусу під назвою Space Black, який вносить у модельний ряд таку необхідну різноманітність відтінків. Основна фішка дизайну МакБук Про 16 - велика кількість портів і функціональних роз'ємів. До переліку входять: 3 порти Thunderbolt 4 для зарядки девайсів і передавання інформації на швидкості до 40 Гб/с, MagSafe 3, аудіовихід 3.5 мм, зчитувач карт SDXC і HDMI з можливістю виведення зображення в якості 8К. Клавіатура Magic, трекпад Force Touch з удосконаленим відстеженням курсору і широким набором функцій зчитування і датчик Touch ID залишаються головними інструментами управління і введення.
Процесор і продуктивність
M3 Pro і M3 Max - це перші мікросхеми для персонального комп'ютера, створені за провідною в галузі 3-нанометровою технологією. Завдяки швидшому та ефективнішому графічному процесору нового покоління ці чипи забезпечують найбільший крок уперед у графічній архітектурі для фірмових процесорів Apple. Завдяки революційній технології під назвою Dynamic Caching GPU розподіляє використання локальної пам'яті в апаратному забезпеченні в режимі реального часу, тож для кожного завдання використовується лише необхідний обсяг потужності та пам'яті. MacBook Pro 16 представлений у кількох конфігураціях - на базі M3 Pro з 12-ядерним ЦБ і 18-ядерним графічним процесором або на базі M3 Max з 14/16-ядерним ЦБ і 30/40-ядерним графічним процесором відповідно. Як стартова, так і топова комплектації флагманських ноутбуків забезпечують відчутний приріст потужності, зокрема на 80% вищу потокову продуктивність і в 2.5 рази швидший рендер, ніж на моделях MacBook Pro 16 минулого покоління.
Приріст автономності
Фірмові чіпсети M3, створені з використанням нової архітектури та 3-нм техпроцесу, стали не просто потужнішими, а й у рази енергоефективнішими. Таким чином, розробникам вдалося досягти найкращого показника автономної роботи за весь час існування Макбуків - фактично ви зможете працювати від одного повного заряду 22 годин. При цьому слід зазначити, що флагман досить швидко заряджається завдяки блоку з потужністю 140 Вт. Такий приріст автономності здатний подарувати безліч можливостей, гарантувати творчу свободу, незалежність і мобільність у будь-яких умовах.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

141999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!