За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Аерогриль DeLonghi FH 1100/1 (FH1100/1)

код товару: U0316425
Ціна за одиницю:
2945 грн
+139 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип керування механічний
Тип нагрівального елемента конвектор
Потужність 1350 Вт
Об'єм колби 1.5 л
Вага 5 кг
Габарити 27 х 33 х 40 см
Колір білий

Інші

Виробник DeLonghi
Модель FH 1100/1
Артикул FH1100/1
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ВЕЛИЧЕЗНІ МОЖЛИВОСТІ

Якщо ви хочете урізноманітнити свій раціон смачними і корисними стравами – вам однозначно варто купити аэрофритюрницу DeLonghi FH 1100/1 MultiFry. Ціна даної моделі повною мірою виправдана, адже з її допомогою ви зможете творити кулінарні шедеври, не докладаючи великих зусиль. Аэрофритюрница DeLonghi FH 1100/1 MultiFry здатна, практично самостійно, ідеально приготувати картоплю фрі, рибу, м'ясо, овочі, морепродукти і багато іншого.

АВТОПОМЕШИВАНИЕ

Завдяки знімній лопатці для помішування всередині чаші, вам не доведеться стояти над стравою щоб нічого не пригоріло. Аэрофритюрница DeLonghi FH 1100/1 MultiFry зробить все самостійно. Для приготування делікатних страв можна від'єднати лопатку і зняти верхню кришку. Таким чином ви зможете самостійно контролювати процес приготування.

ТВОРІТЬ КУЛІНАРНІ ШЕДЕВРИ

DeLonghi FH 1100/1 MultiFry являє собою мультифункціональний аерогриль з функцією приготування картоплі фрі практично без додавання рослинного масла. З її допомогою ви без праці зможете приготувати величезну кількість смачних страв з хрусткою скоринкою, при цьому залишивши середину соковитою. За один раз вона здатна ідеально обсмажити до 1,5 кг сірого або 1,25 кг замороженої картоплі. Завжди неперевершений результат ваших кулінарних шедеврів разом з аэрофритюрницей DeLonghi FH 1100/1 MultiFry.

ПРИЄМНІ ДРІБНИЦІ

Чаша аэрофритюрницы DeLonghi FH 1100/1 MultiFry виготовлена з легких, але в теж час, міцних металів і має антипригарне покриття. Всі від'єднувані деталі (чашу, лопатку, кришку) можна сміливо мити в посудомийній машині. Аерофритюрниця DeLonghi FH 1100/1 MultiFry міцно фіксується на глянцевій поверхні і не ковзає під час роботи.

Італійський бренд DeLonghi – це інноваційні технології та творчі ідеї, італійські традиції, їх цінності. Це краса і практичність, новітнє і класичне. Характер бренду-душа сучасного світу, який прагне зберегти краще, створити нове. Техніка Делонгі створена шляхом тривалих розробок, заснованих на винаходах, технологічних секретах, що передаються з покоління в покоління. DeLonghi прагне до того, щоб ви були впевнені в якості життя, в її комфорт.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2945 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!