За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Маршрутизатор TP-Link TL-WR940N V5

код товару: U0260731
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні технічні характеристики

Характеристики бездротової мережі

Робоча частота 2.4 ГГц
Тип антени незнімні
Кількість антен 3
Захист інформації WPA ,  WPA2-PSK ,  WPA-PSK

Характеристики провідної мережі

Вхідний інтерфейс 10/100BASE-TX Ethernet
Кількість LAN портів (RJ-45) 4
Відповідність мережевим стандартам IEEE 802.11b ,  IEEE 802.11g ,  IEEE 802.11n ,  IEEE 802.3x, IEEE 802.1Q (VLAN) ,  IEEE 802.3 10BASE-T (10 Мбіт/с) ,  IEEE 802.3u 100BASE-TX (100 Мбіт/с)
Підтримка транспортних протоколів PPPoE ,  PPTP ,  UPnP ,  DHCP ,  L2TP ,  IPv4 ,  IPv6
Функції міжмережевого екрану фільтрація MAC-адрес ,  демілітаризована зона (DMZ) ,  фільтрація вмісту URL ,  фільтрація IP-адрес ,  SPI

Фізичні характеристики

Ширина 230 мм
Висота 35 мм
Глибина 144 мм

Інші

Виробник TP-Link
Модель TL-WR940N V5
Артикул TL-WR940N V5
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Маршрутизатор TP-Link TL-WR940N V5 поєднує в собі функції дротового і бездротового обладнання для підключення до мережі. Дана модель була спеціально розроблена для невеликих компаній, малих і домашніх офісів. Вона відповідає стандарту IEEE 802.11n, забезпечуючи швидкість бездротової передачі даних до 300 Мбіт / с. Для найбільшої ефективності передачі даних маршрутизатор обладнаний 4 LAN портами. У пристрої застосовується технологія MIMO: метод кодування сигналу, що дозволяє збільшити смугу пропускання каналу, в якому передача даних і отримання даних здійснюються системою з трьох антен. Крім того, використання технології CCA дозволяє автоматично підбирати вільний канал для передачі даних.

Маршрутизатор TP-Link TL-WR940N V5 в розпорядженні комплексну систему захисту, яка включає в себе підтримку SSID, контроль доступу на основі MAC-адрес, WEP-шифрування, WPA / WPA2 і WPA-PSK / WPA2-PSK аутентифікацію. Застосування функції Швидкого налаштування безпеки QSS (Quick Secure Setup) і WPS дозволяє легко настроїти параметри безпеки передачі даних. Поєднання цих елементів системи безпеки забезпечує вищий рівень захисту від від несанкціонованого доступу. Пристрій підтримує функцію установки з'єднання, оперативного управління доступом, протоколи UPnP, динамічний DNS, функцію ведення журналу. Також дана модель забезпечує пріоритет для додатків, які займають значну частину пропускної здатності каналу і є чутливими до переривання сигналу, наприклад, голосового та відеотрафік.

Маршрутизатор TP-Link TL-WR940N V5 володіє чудовими експлуатаційними характеристиками і є відмінним вибором для створення мережі. Маршрутизатор TP-Link TL-WR940N V5 забезпечує швидкість, необхідну для безперебійної роботи додатків з інтенсивним трафіком, таких як передача відео високої чіткості, онлайн-ігри, дзвінки по мережі. Пристрій підтримує технологію N, що дозволяє істотно зменшити втрату даних при передачі на великі відстані і через перешкоди і забезпечує покриття на всій вашій ділянці. Разом з маршрутизатором ви отримаєте компакт-диск з Помічником по швидкому настроюванню, з яким ви зможете в покроковому режимі виконати установку пристрою.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

706 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!