За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Kenwood KM 282 (KM282)

код товару: U0351739
Ціна за одиницю:
6345 грн
+143 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 900 Вт
Об'єм основної чаші 4.3 л
Об'єм чаші блендера 1.5 л
Кількість швидкостей 5
Режими імпульсний режим
Насадки насадка для шинкування ,  терка ,  насадка для тіста ,  ніж для подрібнення ,  вінчик ,  K-насадка для збивання ,  прес для цитрусових
Особливості захист двигуна від перегріву ,  прозорий пластиковий бризковик з віконцем, для додавання інгредієнтів ,  планетарний рух насадок
Габарити 31.5 x 24 x 28.5 см
Вага 4.5 кг
Колір білий

Інші

Виробник Kenwood
Модель KM 282
Артикул KM282
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Позбутись від необхідності займатися  дрібними побутовими справами вам допоможе покупка кухонної машини. Замість вас вона виконає безліч функцій при приготування їжі, і замінить собою більше половини, ваших дрібних кухонних приладів. Для вирішення простих побутових проблем, вам пропонується чудова кухонна машина Kenwood Proplus KM282. З нею ви легко зможете за лічені час приготувати безліч чудових страв.

Пропонована кухонна машина компанією Kenwood, припаде до смаку будь-яка молода сім'ї. Легше розмістити навіть на маленькій, за своїми розмірах, кухні одну кухонну машину, ніж купувати безліч різних м'ясорубок, соковижималок, терок і інших дрібних технічних пристосувань. До того ж, це допоможе вам заощадити, досить вагому грошову суму, з вашого сімейного бюджету. Модель Kenwood KM282 Prospero ідеально підходить для щоденного використання.

У ній є три роз'єми для додаткових насадок. Вона високоякісна, практична, кожен компонент в ній пройшов ретельну перевірку. Kenwood KM282 Prospero прекрасно розмішує, замішує, збиває, вичавлює сік і готує фарш. Вам не доведеться гикати і вибирати для кожного заняття, свій окремий прилад, адже це все вже є в одній кухонній машині. В її комплект входять: скляний блендер, кухонний процесор з трьома металевими дисками розрахованих на 5 операцій, і цитрус-прес. Потужність в 900 Ватт, допоможе вам робити все дані завдання, за лічені хвилини, докладаючи при цьому мінімум зусиль.

Роз'єм для підключення чаші в ній є, так само є конусоподібна насадка. У неї входить і насадка для віночка, яка зробить процес збивання вершків, яєчний білків, кремів легким і приємним. Як результат ви отримаєте ніжну і повітряну масу. Є і лопатка і гачки для тіста. Ніж призначений для рубки і подрібнення м'яса, або інших продуктів. Він нашаткує вам овочі, розріже їх на великі або ж на дрібні шматочки. Забудьте про болісному процесі натирання моркви або сиру. Нарізайте соломкою або брусочками картопля. Kenwood KM282 Prospero замінить вам електричні м'ясорубки, справляючись з їх функціями нітрохи, не гірше, а навіть краще.

У кухонній машині від Kenwood є високошвидкісні, середньошвидкісні і низькошвидкісні насадки, для кожної свій роз'єм. Сам корпус зроблений з протиударного пластика, якісного не має абсолютно ніякого запаху і нешкідливого для вашого здоров'я. Матеріал чаші це нержавіюча сталь відмінної якості. Машина дуже довго вам прослужить. Швидкість регулюється електронно. Є так само імпульсивний режим. Знімні деталі ви можете спокійно мити в посудомийних машинах. Захисна блокировочная кришка дасть вам впевненість в тому, що продукти не випадуть з кухонної машини. Захист від розбризкування так само не створить вам зайвих турбот.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6345 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!