За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Super Mario Система розваг Nintendo (71374-)

код товару: U0492862
Ціна за одиницю:
9788 грн
+205 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Super Mario
Вік 18+
Кількість деталей 2646
Додатково високоякісний пластик, яскраві кольори та міцні блоки
Матеріал пластик
Габарити упаковки 60 х 49 х 13 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Super Mario Система развлечений Nintendo
Артикул 71374-
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Lego Super Mario Система розваг Nintendo

Ви любите відеоігри? Ви грали в Super Mario Bros в дитинстві? А можливо, вам подобається виконувати цікаві творчі проекти у вільний час? У такому випадку ці найтепліші спогади набору «Ігрова приставка Nintendo Entertainment System» LEGO просто створений для вас.

Зібрана з кубиків приставка NES доповнена безліччю реалістичних деталей: відкривається відсіком для ігрового картриджа з функцією блокування, джойстиком з з'єднувальним проводом і виделкою. У комплект також входить збірна модель ретротелевізора з плоскою восьмібітной фігуркою Маріо, яка прокручується на екрані, а також активує кубик.

Ця унікальна модель є частиною надихаючої колекції наборів LEGO для дорослих і стане прекрасним подарунком для вас і ваших друзів, яким подобається збирати моделі своїми руками і з гордістю демонструвати свої творіння.

Воскресити теплі спогади, збираючи цю пропрацьовану до найдрібніших деталей ігрову приставку Nintendo Entertainment System 71374 і інтерактивну модель телевізора 1980-х років із зображенням класичної гри Super Mario Bros на екрані.

Екран телевізора можна обертати за допомогою спеціальної ручки, а, якщо помістити фігурку Маріо LEGO (не входить в комплект) в спеціальний відсік нагорі і сканувати активуючий кубик, він буде демонструвати різні реакції на екрані ворогів.

З кубиків LEGO відтворені всі реалістичні деталі приставки NES, в тому числі джойстики та відсік, що відкривається для збірних ігрових картриджів з реалістичною функцією блокування, які сподобаються всім шанувальникам гри Super Mario Bros.

Якщо ви любили грати в приставку NES в дитинстві, якщо вам подобаються старі речі або якщо ви просто шукаєте захоплюючий творчий проект, який залишає відчуття оновлення та відновлення сил, то ця модель просто створена для вас.

Модель телевізора розміром трохи більше 22,5 см у висоту, 23,5 см в довжину і 16 см в ширину, а також модель приставки NES стане відмінною прикрасою вашого будинку або офісу. Вона також стане прекрасним подарунком LEGO для ваших друзів-геймерів.

Для ігор з цим додатковим набором не потрібні батарейки: додайте до нього фігурку Маріо LEGO з стартового набору «Пригоди разом з Маріо» LEGO Super Mario, щоб активувати інтерактивні функції телевізора. Прості і зрозумілі інструкції допоможуть вам впевнено зібрати цю модель, навіть якщо ви тільки знайомитеся з конструкторами LEGO. У набір входить ілюстрований буклет, що містить інформацію про створення приставки Nintendo Entertainment System і класичних іграх NES.

Цей опрацьований до найдрібніших деталей конструктор для дорослих є частиною колекції надихаючих наборів LEGO, призначених для вас, досвідчених цінителів класичних ігор, які шукають нові творчі проекти.

Фахівці LEGO Group випробовують всі кубики і деталі LEGO на удар, нагрів, скручування, вигин і розтягнення, щоб пересвідчитися у відповідності кожного унікального набору найбільш суворим стандартам безпеки і якості.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9788 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!