За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електробритва Panasonic ES-LV9N-S820

код товару: U0175662
Ціна за одиницю:
11846 грн
+330 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Система для гоління сіткова (вібраційна)
Спосіб гоління сухе + вологе гоління
Кількість головок для бриття 5 бриючих сіток
Призначення для чоловіків
Час роботи від акумулятора 45 хвилин
Оснащення індикатор залишкового заряду акумулятора ,  тример

Фізичні характеристики

Інші

Виробник Panasonic
Модель ES-LV9N-S820
Артикул ES-LV9N-S820
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Електробритва PANASONIC ES-LV9N-S820

Бритви мають преміальний металевий дизайн з продуманими деталями і текстурами. Виконані з нержавіючої сталі з гумовими вставками на ручці, нові моделі привабливі зовні і зручно лежать в руці.

Спеціально розроблена мультирузлива 3D головка здатна рухатися в трьох напрямках: вліво-вправо, вперед-назад і вгору-вниз. Завдяки новому механізму головка щільніше прилягає до поверхні шкіри і дає можливість ретельно голити обличчя навіть в таких важкодоступних місцях, як підборіддя.

Інноваційна розробка – 2 ролика smooth slider – допомагають лезам ковзати по шкірі плавніше для зменшення тиску на шкіру. У середньому тертя об шкіру зменшується на 33%.

Спеціальний датчик, що визначає щільність щетини, самостійно збільшить потужність двигуна і амплітуду руху лез, якщо жорстка щетина, і зменшить, якщо вона рідка. Підбираючи оптимальний режим гоління, сенсорна технологія береже шкіру від зайвих навантажень.

Особливість бритв з п'ятьма лезами полягає в трьох різних групах сіток. Центральна бриюча сітка вловлює і збриває довгі волоски. Піднімають сітки зрізають короткі, кучеряві і притиснуті до шкіри волосинки. А встановлені по краях завершальні сітки забезпечують натяг шкіри і начисто збривають найважчі волоски.

Всі зовнішні сітки незалежні і мають дугоподібну форму. Внутрішні леза нанополіровані а також заточені під 30 градусів для забезпечення якісного і ніжного гоління. Приводяться в рух лінійним двигуном з прямим приводом, леза гладко голять щетину будь-якої жорсткості на швидкості 14 000 кол./хв.

Успадкувавши японське мистецтво виготовлення виключно гострих і міцних мечів, за 60 років досвіду Panasonic став кращим у виготовленні високоякісних бритвених лез.

Для догляду за вусами й бакенбардами, а також попередньої стрижки в бритвах встановлено висувний тример. Міцні леза тримера з нержавіючої сталі, заточені під 45 градусів, швидко впораються з волосками будь-якої жорсткості.

Завдяки водонепроникному корпусу можна голитися з піною під час прийняття душу. Після використання бритва легко чиститься під проточною водою або в спеціальній склянці для очищення на режимі Sonic (17 000 кол./хв).

У бритвах встановлений літій-іонний акумулятор. Час безперервної роботи від акумулятора – 45 хвилин. Зарядка здійснюється за 1 годину. При цьому є можливість швидкої зарядки за 5 хвилин, достатньої для 1 сеансу гоління. Весь процес зарядки/розрядки та деяких сервісних функцій відображений на LED-дисплеї з 10-ти ступінчастою індикацією.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11846 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!