За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Екшн-камера Insta360 GO (CING0XX/A)

код товару: U0397233
Ціна за одиницю:
8707 грн
+187 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матриця 1/2.74"
Об'єктив 180°
Світлосила F/2.1
Зовнішній екран немає
Режими зйомки 3K@30fps (3040 x 3040, Timelapse, захоплення) ,  900p@100fps (1600 x 900, Slow-mo, захоплення) ,  1080p@25fps (експорт) ,  2.7K@25fps (2720 x 2720, стандартна та інтервальна зйомка, Hyperlapse ,  1080p@30fps (експорт)
Запис аудіо так
Роз'єми Lightning ,  micro-USB
Джерело живлення Li-pol
Розміри (Д х Ш х В, мм) 49.4 x 21.4 x 14.85 мм
Вага 18.3 г
Колір білий
Особливості Bluetooth

Інші

Виробник Insta360
Модель GO
Артикул CING0XX/A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Insta360 GO — це найкомпактніша action-камера, здатна знімати відео високої якості з передовою стабілізацією зображення. Камера, яка змінює все. Insta360 GO — це мініатюрна action-камера для повсякденного використання. Вона така маленька, що практично непомітна на тлі одягу та може бути прикріплена в будь-якому зручному місці для захоплення дій. GO створена для того, щоб спростити взаємодію зі світом через соціальні мережі, не завдаючи дискомфорту своїми габаритами. Ви можете повісити її на шию або причепити на кепку без використання громіздких кріплень і знімати все те, що Ви спостерігаєте очима.

Виконання Insta360 GO
Камера має мінімальний формфактор, а сам дизайн уже став упізнаваний для Insta360: плавні округлення по всій площі та мінімалістське оформлення. Розробники вирішили прибрати зайві роз'єми на користь бездротовим способам зв'язку, тому заряджання девайса також відбувається умовно бездротовим способом, а кріплення зі станцією забезпечують вбудовані магніти.

Insta360 GO купити можна лише в білому кольорі, а для різноманітності зовнішнього вигляду можна докупити спеціальні накладки будь-яких забарвлень. GO має достатньо високий захист від проникнення води за стандартом IPX4, але для експлуатації на відкритій воді рекомендовано використовувати захисний кейс, який можна купити окремо. Без захисту Ви можете використовувати ґаджет під дощем або в аналогічних ситуаціях.

Просте кріплення
Крім кейса, асортимент аксесуарів достатньо різноманітний, що дає змогу експлуатувати пристрій у будь-яких умовах, кріпити екшн-камеру на різних поверхнях: від горизонтальних до вертикальних, і навіть на одяг за допомогою кліпса або магнітного кулона. Наприклад, на застібку кепки або начільну пов'язку, як показано на зображенні нижче. Показово, що стандартний комплект вже охоплює практично всю потрібну периферію й не потрібно шукати її в мережі, щоб купити.

Кріпіть де завгодно
Камера така легка, що кріплення за допомогою присоска гарантує надійну фіксацію конструкції на рівній поверхні. Або скористайтеся кліпсами для розміщення конструкції на скейтборді.

Стабілізація FlowState
Камера Insta360 GO має фірмову потокову стабілізацію зображення FlowState, яка не поступається більш просунутим моделям на ринку. Відеоконтент має плавний вигляд, усі вібрації усуває система в потоковому режимі, і на виході Ви маєте відеоролик високої якості. GO готова до різних умов роботи: підйомів і спусків, швидкості, екшн-режимів у спорті та стабільного захоплення. FlowState-стабілізація не використовувана під час Slow-mo і Timelapse.

Знімання відео
GO передбачає максимальну роздільну здатність відео у 3K із частотою 25 к/с. Insta360 вирішила трохи відійти від звичного панорамного захоплення й запропонувати користувачам щось класичне, тому камера не знімає в 360, але не позбавлена низки переваг, а саме режимів і простоти редагування. Ви можете настроїти співвідношення сторін відео, адаптуючи його під різні екрани мультимедійних пристроїв (16:9, 1:1, 9:16, 4:3).

Зверніть увагу! Insta360 GO призначена для знімання коротких роликів у 15, 30 або 60 секунд за стандартного способу захоплення. Довші доступні в режимах Timelapse і Hyperlapse.

Автоматичне редагування
Insta360 GO використовує технологію FlashCut на основі штучного інтелекту, щоб визначити об'єкти в кадрі та відредагувати відеоряд максимально адаптивно. FlashCut уміє сортувати контент за темою та якістю, тому Ви можете витрачати більше часу, насичуючись емоціями, і менше на «гру» із застосунком.

Уповільнене знімання та гіперлапс в один дотик
Для зручності взаємодії передбачене швидке вмикання режимів Timelapse і Hyperlapse. Уповільнене знімання (Slow-mo) доступне з максимальною роздільною здатністю 900p, частотою 100 кадрів за секунду та можливістю запису ролика завдовжки 15 або 30 с.

Денна історія з Insta360 GO
Спеціальний режим інтервального знімання дає змогу в автоматичному порядку записувати короткі відео впродовж усього дня, створюючи в такий спосіб унікальні Stories у соціальних мережах. Немає потреби втручатися в процес — Insta360 GO все зробить сама. Цей функціонал буде корисний для людей, які безперервно в русі, подорожують або ведуть активний спосіб життя.

Barrel Roll. Ефект бочки
Функція Barrel Roll дає змогу регулювати обертання фокуса за допомогою легкого свайпу на екрані смартфона. Епічні знімки, які раніше робили дорогі карданні підвіси, тепер втілюються в повсякденному форматі.

Швидке заряджання та під'єднання
Для підзаряджання Insta360 GO потрібно використовувати кейс, який забезпечує швидке заряджання й можливість синхронізації з пристроями Apple за допомогою вбудованого Lightning-роз'єму. Під'єднання до смартфонів Android забезпечує відповідний кабель.

Просте редагування контенту
Будь-які способи комфортного редагування знятого контенту доступні у Вашому смартфоні. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, різноманіття всіляких функцій і ефектів, обрізання та суміщення — все це завжди під рукою.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

8707 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!