За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Духова шафа Bosch HBG 635 BW1 (HBG635BW1)

код товару: U0143090
Ціна за одиницю:
35699 грн
+647 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Управління електронне
Об'єм 71 л
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення Eco Clean
Кількість програм 10
Тип гриля електричний
Додаткові функції томління ,  гриль ,  4D нагрів ,  попереднє нагрівання посуду ,  верхній нагрів ,  підтримання тепла готових страв ,  нижній нагрів ,  розморожування ,  конвекція
Дисплей так
Підсвічування так
Особливості вентилятор охолодження
Габарити 59.5 х 59.5 х 54.8 см
Колір білий

Інші

Виробник Bosch
Модель HBG 635 BW1
Артикул HBG635BW1
Гарантія, міс 24
Штрихкод 4242002808932
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Духова шафа BOSCH HBG 635 BW1 (HBG635BW1) - функціональна електрична духова шафа, за допомогою якої кожному буде під силу приготувати справжні кулінарні шедеври, навіть якщо готувати він став тільки сьогодні. Безліч режимів нагріву, інноваційні технології і просте зрозуміле управління з кожного зробить професійного шеф-кухаря. Але, перше, на чому зупиняється погляд - це елегантне білосніжне скло, відмінно поєднується з сріблястими елементами, кольоровий TFT-дисплей і унікальна поворотна ручка ControlRing. Ексклюзивний дизайн моделі буде чудово гармоніювати практично з будь-яким сучасним кухонним інтер'єром, прекрасно його прикрашаючи і доповнюючи.

Великий плюс духовки Bosch HBG 635 BW1 - це реалізована технологія 4D-нагріву, яка побудована на вбудованому вентиляторі з особливою конструкцією, який поперемінно обертається в двох напрямках, що гарантує більш рівномірний розподіл гарячого повітря по всьому внутрішньому об'єму духовки. Завдяки системі 4D-нагріву тепер не важливо, на якому рівні варто деко, блюдо приготуватися рівномірно з усіх боків. Також варто відмітити зручну функцію AutoPilot з 10-ма автоматичними встановленими програмами приготування. Вам просто необхідно вибрати бажане блюдо, а духовка сама підбере оптимальний режим і температуру приготування, а також тривалість процесу. Внутрішній об'єм становить 71 л, чого цілком достатньо для запікання великих порцій або одночасного використання декількох рівнів.

Управляється Bosch HBG635BW1 за допомогою інтерактивного кольорового TFT-дисплея, який додатково оснащений сенсорними кнопками, поворотним регулятором ControlRing, а також має зрозумілі текстові повідомлення і цвітну анімацію. Дана панель дає унікальну можливість швидко, зручно і навіть цікаво вибрати всі необхідні параметри приготування. Тепер навіть професіонали можуть зосередитися на приготуванні справжніх шедеврів, а не на нудному пошуку необхідних налаштувань. Вбудований електронний таймер повністю відповідає за тривалість приготування і при закінченні заданого часу відключає нагрів духовки, подаючи звуковий сигнал. Але це ще не все. Таймер також дозволяє настроювати тривалість і точний час закінчення приготування, що передбачає автоматичний запуск з відстрочкою старту. До того ж, він може працювати і незалежно від роботи духовки - просто як будильник.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

35699 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!