За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Лазерний принтер Canon LBP215x (2221C004)

код товару: U0304600
Ціна за одиницю:
10320 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Технологія друку лазерна
Тип друку монохромний
Максимальний формат друку A4
Максимальна роздільна здатність, dpi 1200 х 1200
Час виходу першої сторінки 5.5 сек
Швидкість монохромного друку 38 стор/хв

Подача паперу

Місткість лотків для подачі 250 аркушів
Місткість вихідного лотка 150 аркушів
Щільність паперу 52 - 163 г/м²
Підтримувані розміри паперу (основний лоток) GLGL ,  Custom ,  Statement ,  Com-10 ,  GLTR ,  16K ,  M-OFFICIO ,  Foolscap ,  B6 ,  B-OFFICIO ,  OFFICIO ,  Monarch ,  C5 ,  Legal ,  Executive ,  Letter ,  A5 ,  B5 ,  DL ,  A4

Додаткові характеристики

Частота процесора 1600 МГц
Оперативна пам'ять 1 Гб
Інтерфейси EthernetWi-FiUSB
Місячний обсяг друку 80 000 стор
Сумісний оригінальний картридж 052 ,  052H
Підтримувані ОС Windows Server 2012 ,  Mac OS X v10.8.5 ,  Mac OS X v10.9 ,  Windows Server 2008R2 ,  Mac OS X v10.12 ,  Windows Server 2016 ,  Mac OS X v10.11 ,  Windows Server 2012 R2 ,  Mac OS X v10.10 ,  Windows 8.1 ,  Windows 10 ,  Windows Server 2008 ,  Linux ,  Windows 7

Енергоспоживання

Середня споживана потужність при друку 1300 Вт
Середня споживана потужність в режимі очікування 10 Вт

Фізичні характеристики

Ширина 438 мм
Висота 373 мм
Глибина 312 мм
Вага 9.9 кг

Інші

Виробник Canon
Модель LBP215x
Артикул 2221C004
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Лазерний принтер Canon LBP215x (2221C004)

Гнучкий чорно-білий лазерний принтер з компактними габаритами для підприємств малого бізнесу та робочих груп. Цей компактний і надійний чорно-білий лазерний принтер підтримує Adobe PostScript для швидкого отримання високоякісних результатів, плюс великий вибір можливостей підключення і використання хмарних сервісів для сучасних мобільних пристроїв.

Почніть роботу з високоякісним принтером для робочих груп. Підприємства малого бізнесу та робочі групи можуть легко досягти чудових результатів з цим добре обладнаним чорно-білим лазерним принтером. Компактний розмір і елегантний зовнішній вигляд принтера ідеально підходять для приміщень, де ведеться робота з клієнтами, або для офісів з великими обсягами роботи. Можна виконувати щоденні завдання швидше за рахунок високої швидкості друку 38 стр / хв і можливості почати друк після бездіяльності або режиму очікування всього за кілька секунд. Висока надійність і стабільну якість забезпечуються при кожній заміні тонера, завдяки конструкції легко замінних картриджів Canon Всі в одному. Хочете, щоб принтер працював довше при мінімальному втручанні? Виберіть картриджі зі збільшеним ресурсом. Більш того, оскільки необхідно замовляти і відстежувати всього один картридж, навантаження на адміністратора буде зменшена.

Чудова підтримка мобільного та хмарної друку. Вам і вашій команді потрібна можливість легкого переміщення між місцями роботи та пристроями? Тоді принтер Canon LBP215x ідеально підійде вам. Незалежно від того, де і як ви вважаєте за краще працювати, принтер завжди доступний і готовий до роботи. Готовий до роботи в мережі та інтеграції, з вбудованим Wi-Fi.

Лазерний принтер Canon LBP215x (2221C004) пропонує комплексні можливості зручної інтеграції з ІТ-мережами. Підтримка PCL5e / 6 і Adobe PostScript робить його ідеальним вибором для керованих середовищ; а видалений призначений для користувача інтерфейс економить цінний час, оскільки менеджери ІТ можуть контролювати і оновлювати налаштування, не відвідуючи підприємства. Завдяки можливості підключення Wi-Fi і Ethernet в стандартній комплектації,

Назва компанії Canon у багатьох на слуху. Зараз корпорація відома виробництвом широкого асортименту офісної техніки: принтери, сканери, копіри, факси. Фотоапаратура, з якої все починалося вже давно не має першорядного значення для Canon. Компанії вдалося завоювати міцні позиції в сфері виготовлення різних технічно складних пристроїв завдяки прагненню до створення якісної продукції, постійному вдосконаленню технологій, пошуку оптимальних рішень. Canon незмінно уважний до запитів споживачів, тому розробляє прилади, які користуються попитом. Орієнтир на інновації допомагає багато років залишатися популярною маркою. Це зараз Canon знаходиться в числі лідерів по науково-дослідницької діяльності, а починалося все з копіювання чужих інженерних думок.

Сьогодні мегакорпорація Canon - це перш за все виробник офісної техніки: від принтерів і факсів до сканерів і копірів. Фототехніка займає лише невеликий відсоток всього обсягу випущених фірмою пристроїв. Що, втім, не заважає їй бути найпопулярнішою в світі. Адже починала компанія саме з розробки фотокамер, ставши піонером японської фотоіндустрії.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10320 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!