За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Блок живлення CoolerMaster 750W V750 Gold V2 White Edition (MPY-750V-AGBAG-EU)

код товару: U0630602
Ціна за одиницю:
6828 грн
+195 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 120 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Стандарт БЖ ATX 12V v2.52
Потужність 750 Вт
Модульне підключення кабелів Full
Сертифікація 80 PLUS 80 PLUS Gold
Модуль PFC активний
Підключення материнскої плати 20+4 pin
Підключення процесора 4+4pin, 8 pin
Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 4
Підключення відеокарти 4x6+2 pin
Кількість роз'ємів SATA 12
Кількість роз'ємів Peripheral 4
OutputСurrent +5V 20A
OutputСurrent +3,3V 20A
OutputCurrent +12V1 62.5A
OutputСurrent -12V 0.3А
OutputСurrent +5Vsb
Тип охолодження вентилятор
Діаметр вентиляторів 1x135 мм
Захист від OCP (захист від перевантаження по струму на кожному каналі) ,  OPP (захист від перевантаження по сумарній потужності) ,  OTP (захист від перегріву) ,  SCP (захист від короткого замикання) ,  UVP (захист від зниженої напруги) ,  OVP (захист від підвищенння напруги)
Розмір, мм 160 x 150 x 86 мм

Інші

Виробник CoolerMaster
Модель 750W V750 Gold V2 White Edition
Артикул MPY-750V-AGBAG-EU
Гарантія, міс 120
Штрихкод 4719512092217
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Серія V Gold - v2 пропонує блок живлення верхньої полиці потужністю 550, 650, 750 і 850 Вт. Він пропонує рейтинг ефективності 80 PLUS Gold, повномодульні кабелі, додаткову роботу без вентилятора з апаратним гібридним перемикачем, 135-мм вентилятором FDB, високоефективними кабелями 16AWG PCIe. Ця серія об’єднала низку інновацій та вдосконалень попередніх продуктів, щоб сформувати блок живлення, який відповідає всім вашим потребам. 100% японські конденсатори, напівмостовий резонансний перетворювач LLC та ланцюжки постійного струму працюють разом, що призводить до продукту, який можуть поважати навіть професіонали.

Сертифікат 80 Plus Gold

Ефективність вашого блоку живлення важлива, оскільки вона безпосередньо впливає на продуктивність вашої системи та ваш рахунок за електроенергію. Рейтинг ефективності не відображає якість або надійність блоку живлення. Це лише відображає здатність пристрою передавати енергію від стіни до компонентів. Чим вищий ККД блоку живлення, тим менша загальна кількість енергії, необхідна йому для живлення системи. Серія V Gold має рейтинг ефективності 80 PLUS Gold, що означає, що вона має гарантований типовий ККД 90%.

Топологія, орієнтована на продуктивність

V Gold - v2 - це блок живлення професійного класу, створений для звичайного користувача. Це більше, ніж просто рейтинг ефективності 80 PLUS Gold. Це продуктивність, стабільність, надійність, термін служби та багато іншого. Ця якість починається з технології, яка використовується всередині. Напівмостовий резонансний перетворювач LLC і технологія DC-DC, виготовлені з використанням 100% японських конденсаторів, працюють разом, щоб створити блок живлення, який пропонує надійні та стабільні вихідні напруги для безпечнішої, надійнішої роботи та більшої ефективності.

Більший, кращий вентилятор

V Gold - v2 зберігає прохолоду під тиском. Гідродинамічний підшипник вентилятора створює менше тертя, що робить його ідеальним для роботи на низьких обертах. Ця технологія в поєднанні з більшим 135-мм вентилятором забезпечує безперебійну та ефективну роботу вентилятора довше, знижуючи рівень шуму та подовжуючи термін служби блоку живлення. Система охолодження не просто більша, а й краща. І коли ви не натискаєте свою систему надто сильно, режим напівбезвентилятора забезпечить абсолютну безшумність пристрою при 40% максимального навантаження. Вбудований аналоговий гібридний перемикач дозволяє в будь-який момент вимкнути безвентиляторний режим простим натисканням кнопки для тестування, налагодження або просто постійного досягнення максимального охолодження.

Повномодульна кабельна мережа

Кабель часто є найбільш проблемною частиною створення ПК. V Gold - v2 не може вирішити всі ваші проблеми з кабелем, але це чудове місце для початку. Завдяки повному контролю та налаштуванню ваших кабелів вам не доведеться мати зайві кабелі захаращувати ваш ПК. Цей рівень контролю може зменшити об’єм кабелю, що може збільшити потік повітря і зробити вашу систему такою ж чудовою, як вона працює. А за допомогою кабелів PCIe 16AWG, що входять до комплекту, ви отримаєте підвищення ефективності та стилю. Усі моделі тепер мають два роз’єми EPS.

Покращена провідність кабелю PCIE

Серія V Gold - v2 поставляється з кабелями PCIe 16AWG. Вони товщі, ніж поточні стандартні кабелі 18AWG, що означає меншу термостійкість під час використання. Зменшення термостійкості покращує ефективність і стабільність, тому ваші компоненти можуть отримати максимальну віддачу від рейтингу 80 PLUS Gold. Як додатковий бонус, нижчий опір означає, що від кабелів відводиться менше навколишнього тепла у вашому корпусі, що робить всю вашу систему безпечнішою та холоднішою, ніж така ж установка зі стандартними кабелями.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6828 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!