За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Зарядний пристрій Samsung Wireless Charger Duo Black (EP-P5200TBRGRU)

код товару: U0351461
Ціна за одиницю:
3564 грн
+143 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Живлення USB
Тип вихідного підключення бездротове (Qi)
Швидка зарядка Fast Charging
Особливості бездротове заряджання
Додаткові характеристики функція швидкого бездротового заряджання для двох пристроїв, одночасне заряджання двох сумісних пристроїв (смартфон або смартфон і переносний пристрій), сумісність з Qi-пристроями, активна вентиляція, мережевий зарядний пристрій 25 Вт у комплекті
Колір чорний

Інші

Виробник Samsung
Модель Wireless Charger Duo Black
Артикул EP-P5200TBRGRU
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8801643659714
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Заряджайся по-швидкому
Заряджайте свій Galaxy S10e, S10, S10 +, Note10 і Note10 + на серйозній швидкості завдяки підтримці стандарту швидкого бездротового заряджання Fast Wireless Charging версії 2.0. Відновити заряд акумулятора тепер стало набагато швидше, ніж у разі використання бездротових зарядних пристроїв Samsung попередніх поколінь.

Заряджайся по-швидкому
* Функція швидкого бездротового заряджання Fast Wireless Charging 2.0 доступна тільки для низки смартфонів Samsung, включно з Galaxy S10e, S10, S10 +, Note10, Note10 +. Результати лабораторних випробувань Samsung показали, що за допомогою цієї бездротової зарядки смартфони серії Galaxy S10 заряджаються на 27-36% швидше, ніж смартфони Galaxy S9. Фактичний час заряджання залежить від моделі конкретного мобільного пристрою, розміщеного на бездротовому зарядному пристрої. Функція доступна тільки у разі використання бездротового мультизарядного пристрою Wireless Charger Duo. Можна придбати додатково. Фактична швидкість заряджання також залежить від реального використання пристрою, умов заряджання та інших чинників.

** Функція швидкого бездротового заряджання Fast Wireless Charging 2.0 доступна тільки для пристроїв Samsung, що підтримують бездротове заряджання потужністю 10 Вт і вище та розміщених на зоні бездротового мультизарядного пристрою Wireless Charger Duo, позначеній як FAST CHARGE 2.0. Для роботи бездротового зарядного пристрою потрібне під'єднання до мережі живлення. Функція швидкого заряджання доступна тільки за умови використання оригінального мережевого зарядного пристрою виробництва компанії Samsung (тільки потужністю 25 Вт, модель EP-TA300) з функцією швидкого заряджання та кабелю USB 2.0. Використання сторонніх пристроїв може призвести до виходу з ладу бездротового мультизарядного пристрою Wireless Charger Duo і зниження швидкості заряджання.
Заряджайся сам і допоможи другу
Заряджайте свій смартфон і переносний пристрій одночасно. Або розділи заряджання з одним. Завдяки двом окремим зонам заряджання на бездротовому мультизарядному пристрої зручно заряджати два смартфони, смартфон і Galaxy Watch, а також інші комбінації сумісних пристроїв

Заряджайся сам і допоможи другу
* Цей продукт складається з двох зон бездротового заряджання:
1) Ліва зона (FAST CHARGE 2.0): Сумісно тільки зі смартфонами, сертифікованими за стандартом Qi, а також з Galaxy Buds.
2) Права зона (FAST CHARGE): Сумісно тільки з пристроями, включно зі смартфонами, сертифікованими за стандартом Qi. Також підтримуються Galaxy Watch, Gear S3, Gear Sport.
FAST CHARGE 2.0: Потужність бездротового заряджання може сягати більш ніж 10 Вт.
У разі одночасного заряджання двох пристроїв функція швидкого бездротового заряджання Fast Wireless Charging 2.0 для Galaxy S10e, S10, S10 +, Note10, Note10 + може бути недоступна.
** Сумісно тільки зі смартфонами Samsung та інших виробників, сертифікованими за стандартом Qi, а також із пристроями, що носяться, як-от Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch і Galaxy Buds.

Сумісно з пристроями стандарту Qi
Завдяки підтримці загальноприйнятого стандарту бездротового заряджання Qi цей бездротовий мультизарядний пристрій сумісний із широкою низкою смартфонів, які підтримують можливість бездротового заряджання.

* Сумісно тільки зі смартфонами Samsung та інших виробників, сертифікованими за стандартом Qi, включно з Galaxy Note10, Note10 +, S10e, S10, S10 +, S9, S9 +, S8, S8 +, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge +, Note9, Note8 і Note5.

Оцінка

5
progress
1
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

28 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Очень удобно заряжать 2 устройства одновременно. Смартфон-часы или наушники. Поддерживает и быструю зарядку.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
3564 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!