За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Vinga L24HD23B

код товару: U0774991
Ціна за одиницю:
3172 грн
+71 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора LED - телевізор

Дисплей

Діагональ екрану 24"
Роздільна здатність екрану 1366 x 768
Контрастність 3000:1
Тип матриці VA
Тип підсвічування Direct LED
Час відгуку матриці 8.5mc
Частота розгортки панелі 60 Гц

Аудіо

Потужність динаміків 5 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 1 x USBHeadphoneComponent In (Y/Pb/Pr)1 x HDMICOAX OutАудіовхід

Мультимедіа

Підтримка Smart TV відсутня

Додатково

Енергоспоживання 35 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (75x75мм)
Розміри з підставкою 550 x 369 x 142 мм
Розміри без підставки 550 x 325 x 89 мм
Вага з підставкою 2 кг
Вага без підставки 1.9 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Vinga
Модель L24HD23B
Артикул L24HD23B
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4823093317048
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Vinga L24HD23B -  надійний і довговічний телевізор, який не тільки є ідеальною заміною монітора для стаціонарного ПК, але і дозволяє з комфортом переглядати ефіри телекомпаній, фільми, відеоролики.

Екран моделі створений за технологією LED, тому він відрізняється економічністю і низьким рівнем виділення тепла. У ньому піксельна матриця генерує зображення, яке підсвічується світлодіодними лампами. Самі світлодіоди вмонтовані по схемі Direct, тобто не по всій площі дисплея, а в ключових точках. При цьому рівномірне підсвічування забезпечується якісними розсіюючими елементами.

При діагоналі 24 " розподільча здатність панелі складає 1366 x 768, що значно вище, ніж у багатьох сучасних екранів, в тому числі більш широких. Завдяки цьому телевізор не просто відображає картинку в HD-якості, а робить щось відчутно більше. Він дає користувачеві можливість насолодитися кадрами, кожен з яких максимально чітко промальований і найточнішим чином передає колір, демонструючи дрібні зміни в структурах.

Дисплей має частоту розгортки 60 Гц: таке значення не можна назвати надто високим, але при настільки скромній діагоналі і відносно високій розподільчій здатності, цього цілком достатньо, щоб забезпечувати плавне і чітке відображення швидко рухомих компонентів картинки.

Vinga L24HD23B - підтримує досить багато різних типів цифрових тюнерів. А саме: DVB-S (і S2) за європейським супутниковим стандартом, DVB-T DVB-T2, розроблені під ефірне мовлення ЄС, а також DVB-C, які призначені для прийому сигналів кабельного ТБ. Крім цього до моделі можна підключати звичайну аналогову антену і різні види додаткового обладнання.

У корпусі є 1 роз'єм USB. Приєднавши до нього флеш-накопичувач будь-якого обсягу, ви зможете безпосередньо через програмний інтерфейс телевізора відтворювати звуки та фільми, переглядати зображення. Для цього НЕ потрібна перепрошивка або встановлення додаткового програмного забезпечення.

У корпусі передбачена можливість для монтажу панелі на стіну за допомогою кріплень VESA 75x75. У комплект входить підставка, сукупно з якою дисплей важить 2 кг. Загальна потужність приладу не перевищує 38 Вт.

Виразне та насичене зображення
Дисплей телевізора обладнаний матрицею з часом відгуку 8.5 mc. Цього достатньо, щоб отримати чітке і насичене зображення для домашнього перегляду улюблених телеканалів. Екран діагоналлю 24 дюйми видає зображення з роздільною здатністю HD. Завдяки цьому глядачі бачать чітку деталізовану картинку.
Більше каналів – менше витрат
Модель Vinga L24HD23B має вбудований тюнер, який підтримує супутникове (DVB-S2), кабельне (DVB-C) та цифрове мовлення (DVB-T, DVB-T2). Більше ніяких додаткових витрат на тюнери, заплутаних дротів та кількох пультів управління – лише легкий доступ та необмежений вибір телеканалів.
Компактність та лаконічність
Телевізор Vinga L24HD23B виконаний в розмірі – 550 x 369 x 142 мм. Це робить цю модель універсальною, адже її можна розмістити в приміщенні з обмеженою кількістю вільного простору. Крім того, сам корпус телевізора завдяки використанню технології LED досить тонкий і міцний. Загальна вага телевізора – всього 1.9 кг. Ви без проблем зможете поставити його на тумбі або почепити на стіну за допомогою кріплення VESA (75x75мм).
Вибір портів та роз’ємів
Vinga L24HD23B має HDMI і USB порти, аудіовихід та роз’єм Headphone. Це важливо, якщо ви хочете використовувати телевізор як мультимедіа центр чи покращити його характеристики. Наприклад, якщо потужності двох динаміків по 5 Вт вам буде недостатньо, ви зможете підключити до телевізора акустичну систему за допомогою USB порту.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3172 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!