За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор TCL 65P815

код товару: U0506088
Ціна за одиницю:
22999 грн
+312 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TV4K-телевізори

Дисплей

Діагональ екрану 65"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Тип матриці VA
Тип підсвічування LED підсвітка
Частота розгортки панелі 50 Гц

ТВ-тюнер

Аудіо

Потужність динаміків 2 х 10 (20 Вт)

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 2 x USBCI1 x RJ-451 x оптичний аудіоHeadphone3 x HDMI

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Android

Додатково

Енергоспоживання 120 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (400x200мм)
Розміри з підставкою 1444 x 886 x 319 мм
Розміри без підставки 1444 x 838 x 79 мм
Вага з підставкою 18.6 кг
Колір чорний

Інші

Виробник TCL
Модель 65P815
Артикул 65P815
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

4K HDR PRO: чудова контрастність, яскраві точні кольору і найдрібніші деталі

Останній стандарт для контенту 4K UHD – High Dynamic Range. Це значно розширює діапазон як контрасту, так і кольору. HDR PRO створює чудово деталізовані зображення з точною передачею світлих і темних відтінків. Крім того, HDR PRO в поєднанні з Motion Clearity Pro і багатим поліпшенням кольору забезпечує чудовий розширений динамічний діапазон, забезпечуючи більш чисті і насичені кольори навіть в швидко рухомих сценах. Насолоджуйтеся більш яскравими і глибокими зображеннями, більшою контрастністю, розширеним діапазоном кольорів і деталей, як ніколи раніше.

SMART HDR покращує власний HDR і перетворює SDR в HDR.

Оскільки HDR-контент і джерела ще не досягли висот популярності, SMART HDR оновлює контент зі стандартним динамічним діапазоном (SDR) до якості зображення HDR, дозволяючи глядачам насолоджуватися всім своїм улюбленим контентом з максимально можливою якістю зображення. Крім того, для нативного HDR-контенту SMART HDR динамічно покращує контент і адаптує його до можливостей екрану. Завдяки ідентифікації сцени AI і HDR SMART HDR покращує як темні, так і яскраві сцени. У темних сценах він збільшує рівень яскравості, щоб показати об'єкти, приховані в більш темних тінях. У сценах з більш яскравим вмістом SMART HDR збільшує коефіцієнт контрастності, щоб відокремити об'єкти від фону. Це робить зображення більш багатошаровим і багатим, в результаті чого на екрані з'являється більше деталей, що в цілому робить зображення більш реалістичним.

Ясність руху для плавного зображення і поліпшеного руху

В швидких діях ви не хочете втрачати жодної деталі. Запатентований програмний алгоритм MEMC TCL робить все можливе, коли ви дивитеся спортивні передачі, динамічні шоу або фільми. Допомагає зменшити розмитість відображення руху і звести сліди руху до мінімуму – ваші враження від перегляду завжди будуть кришталево чистими.

Dolby Vision – Atmos: приголомшливий реалізм, який ви ніколи не побачите, почуєте і відчуєте.

Dolby Vision HDR забезпечує виняткову передачу кольору, контраст і яскравість на екрані, змінюючи ваші враження від перегляду. Dolby Atmos переносить вас в історію з рухомим звуком, який обтікає вас із захоплюючою дух реалістичністю.

Android TV для простих і необмежених розваг

Android TV поставляється з вбудованим Google Home і Google Assistant. Знайдіть найостанніший блокбастер, перевірте рахунок у великій грі або вимкніть світло – і все це, не припиняючи перегляду. Android TV також дозволяє транслювати контент UHD прямо на телевізор і насолоджуватися власними додатками 4K HDR на великому екрані. Інноваційні функції, такі як картинка в картинці (PIP), просте перемикання завдань, розраховані на багато користувачів облікові записи або бічні налаштування, гарантують, що улюблений контент всієї родини завжди буде на першому плані. Google Асистент недоступний для деяких мов і країн. Google Assistant вимагає підключення до Інтернету. Можуть застосовуватися тарифи на передачу даних. Доступність і продуктивність певних функцій і послуг залежать від послуги, пристрої та мережі і можуть бути доступні не у всіх регіонах.

Android TV від TCL з поліпшеним голосовим керуванням в режимі гучного зв'язку робить життя простіше і зручніше.

TCL Android TV пропонує можливість роботи з телевізором без допомоги рук (керування в далекій зоні). Без пульта дистанційного керування ви можете використовувати свій голос для доступу, запуску та керування контентом, увімкнення телевізора, перемикання входів, регулювання гучності, пошуку контенту і багато чого іншого на відстані. Це так просто, розмовляйте зі своїм телевізором, як з друзями! Голосове керування в режимі гучного зв'язку недоступно для деяких мов і країн. Необхідне підключення до Інтернету/передачі даних. Можуть застосовуватися тарифи на передачу даних. Доступність і продуктивність певних функцій і послуг залежать від послуги, пристрої та мережі і можуть бути доступні не у всіх регіонах.

Зустрітися зі своїм Google Асистентом

Задавайте їй питання. Скажи йому, що потрібно робити. Це ваш особистий Google, який завжди готовий допомогти з більш ніж 1 мільйоном дій. Запитай у нього що завгодно. Скажи йому, що потрібно робити. Керуйте домашніми пристроями. Google Асистент недоступний для деяких мов і країн. Google Assistant вимагає підключення до Інтернету. Можуть застосовуватися тарифи на передачу даних. Доступність і продуктивність певних функцій і послуг залежать від послуги, пристрої та мережі і можуть бути доступні не у всіх регіонах.

Alexa дозволяє вашому голосу керувати вашим світом

Amazon Alexa живе в хмарі і постійно стає розумнішою. Попросіть Alexa включити музику, почути новини, дізнатися погоду, відрегулювати гучність телевізора, перемкнути телеканал, управляти розумним будинком і т. Д Сумісність з Alexa дозволяє вам використовувати ваші пристрою Amazon Alexa, включаючи Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot і Echo Plus (купуються окремо), для керування телевізором.

Дивіться Netflix в 4K

HDR Netflix – один з найбільших інтернет-телеканалів в світі, що пропонує широкий спектр програм, призначених для кожного. Дивіться програми, заплановані спеціально для вас, в тому числі оригінальні серіали Netflix, відмічені нагородами фільми і документальні фільми. Тепер є як 4K UHD HDR. Виконавши вхід.

Дивіться YouTube в 4K

З YouTube ви можете бачити, що дивиться весь світ: з найпопулярніших музичних кліпів, відеоігор і популярних розважальних програм, через новини та багато іншого. Підпишіться на вподобані канали, поділіться з друзями і дивіться контент на будь-якому пристрої, тепер доступному в якості 4K UHD.

Amazon Prime Video

Тисячі популярних фільмів і телешоу, удостоєні нагород Prime Originals і спортивні трансляції. Дивіться де завгодно. Скасувати в будь-який час. Виконавши вхід.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

22999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!