За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телевізор Samsung QE55Q67RAUXUA

код товару: U0356092
Ціна за одиницю:
27199 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип телевизора Smart TVз Wi-FiQLED - телевізор4K-телевізори
Примітка Офіційно імпортований ТВ

Дисплей

Діагональ екрану 55"
Роздільна здатність екрану 3840 x 2160
Частота оновлення PQI 3100

Зображення

Процесор зображення Quantum 4K
Технології поліпшення зображення Digital Clean View ,  Quantum HDR 4x ,  Natural Mode ,  Contrast Enhancer ,  Wide Viewing Angle ,  Quantum Dot Color ,  UHD Dimming ,  Motion Rate 200 ,  HLG ,  Auto Motion Plus ,  Mega Contrast

Аудіо

Потужність динаміків 20 Вт

Порти і роз'єми

Інтерфейси підключення 4 x HDMIАнтеннийCI+1 x оптичний аудіо1 x RJ-452 x USB1 x Супутниковий вхід

Мультимедіа

Wi-Fi так
Bluetooth так
Підтримка Smart TV так
Операційна система Tizen

Додатково

Підтримувані формати FLV ,  MP4 ,  SVAF ,  VRO ,  TS ,  VOB ,  MOV ,  PS ,  3GP ,  ASF ,  MKV ,  AVI
Енергоспоживання 175 Вт

Фізичні характеристики

VESA VESA (200x200мм)
Розміри з підставкою 1237.2 x 790.9 x 263.9 мм
Розміри без підставки 1237.2 x 713.5 x 58.7 мм
Вага з підставкою 18.9 кг
Вага без підставки 18.6 кг

Інші

Виробник Samsung
Модель QE55Q67RAUXUA
Артикул QE55Q67RAUXUA
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8801643689186
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Барвистий світ на екрані QLED. 100% колірний обсяг з технологією Quantum Dot. Телевізори Samsung QLED оснащені інноваційною технологією квантових точок, в основі якої лежить процес перетворення світла в колір. Це поєднання дозволяє домогтися 100% колірного обсягу і приголомшливого багатства кольорової палітри.

Технологія Quantum HDR. Телевізори QLED підтримують технологію Quantum HDR з динамічними метаданими, завдяки яким ТВ аналізує зображення, підбирає передачу кольору, контраст і чіткість для кожної ділянки зображення. Тепер ви дійсно побачите найдрібніші деталі навіть в самих світлих і темних сценах.

Більше екран - більше емоцій. Випробуйте унікальний досвід перегляду на великому екрані - відчуйте кожну секунду улюбленої гри, відчуєте кожен вибух, кожен рух - будьте в епіцентрі подій. На великому екрані перегляд стає більш захоплюючим.

Мінімальна затримка виведення зображення. Більше ніякої затримки виведення зображення з технологією FreeSync (VRR). Подаруйте собі досвід гри на високій швидкості в режимі реального часу. Ще більше епічних перемог з швидкістю реакції QLED тв!

Ігровий режим. Найчастіше вигравайте зі спеціальним ігровим режимом. Функція Dynamic Black Equalizer забезпечує покращений чорний колір, чітку деталізацію в темних сценах без розмитості і іскажеіня кольору.

Процесор Quantum 4K. Оновлений процесор Quantum 4K створить неймовірні відчуття від перегляду ТБ в абсолютно новому форматі. Насолоджуйтесь зображенням з дивовижною чіткістю деталей навіть при яскравому денному світлі і звуком, оптимізованим для кожної сцени.

Масштабування до рівня 4К. Це новий рівень якості зображення. Завдяки масштабування з застосуванням технології штучного інтелекту QLED TV автоматично перетворює зображення з роздільною здатністю FHD і нижче до вражаючого 4К. Тепер це не просто розтягнута картинка на екрані, а зображення з високим рівнем деталізації.

Інтелектуальний режим. Інтелектуальний режим QLED телевізора регулює рівень яскравості і гучності з урахуванням умов навколишнього середовища. Наприклад, ваш QLED тв сам посилить чіткість відтворення діалогів в новинній програмі або підвищить рівень гучності голосу співака, знизивши рівень шуму в концертному залі.

Ніщо не відверне вас від перегляду. Насолоджуйтеся високою якістю контенту на розкішному екрані. Ефектний мінімалістичний дизайн телевізора на відволікає вас від того, що відбувається ні на секунду.

Інтер'єрний режим Ambient. У вимкненому стані в режимі Ambient QLED ТВ стає майже невидимим, підлаштовуючись під фактуру і колір стіни, на якій він розміщений. Ви зможете вивести на екран інформацію про погоду, часу, знамениті твори искусст або ваші улюблені фото. Тепер телевізор - це не просто чорний екран, а стильний і універсальний елемент інтер'єру.

Оцінка

5
progress
2
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

30 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Отличный телевизор с хорошим функционалом.Отдельно хотел написать о качестве изображения , оно действительно в разы лучше обычных UHD , єкран на основе квантовых точек делает цветопередачу натуральной на 100 процентов.Ощущения от просмотра фильма в 4К разрешении с HDR10+ великолепные!Советую всем!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
07 квітня 2020
imgimgimgimgimg

Цена соответствует качеству! То есть телевизор просто прекрасный по всем параметрам. Качество изображения на высоте. Очень все контрастно, четко, цвета очень насыщенные сочные. При резких движениях ничего не смазывается и не подвисает. То есть картинка максимально реалистичная. Все как заявлено производителем.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27199 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!