За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телескоп National Geographic 70/900 NG (923258)

код товару: U0476559
Ціна за одиницю:
9497 грн
+212 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Оптичні характеристики

Збільшення в базовій комплектації 45-338x
Максимальне корисне збільшення 140x
Діаметр об'єктива 70 мм
Посадочний діаметр окуляра 31.75 мм
Фокусна відстань 900 мм
Світлосила 1:13
Роздільна здатність 2 сек
Проникна здатність 11.3 зоряних величин

Конструктивні особливості

Оптична конструкція рефрактор ахромат
Тип монтування NG-екваторіальне
Видошукач оптичний 6x25

Додаткові характеристики

Комплектація лінза, що обертається 1.5х ,  тринога алюмінієва з предметним столиком для аксесуарів ,  окуляр 4 мм ,  окуляр 20 мм ,  програмне забезпечення ,  труба алюмінієва ,  окуляр 12 мм ,  діагональна призма ,  видошукач оптичний 6x25
Колір чорний

Інші

Виробник National Geographic
Модель 70/900 NG
Артикул 923258
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

National Geographic 70/900 NG являє собою класичний телескоп-рефрактор. Завдяки зрозумілому і простому управлінню, телескоп підійде для початківців астрономів-любителів, а оптичні можливості задовольнять більш досвідчених спостерігачів зоряного неба. Оптика, виготовлена ​​зі спеціального оптичного скла високої якості, спільно з окулярами, що йдуть в комплекті, дозволяє отримати збільшення до 338 крат.

Телескоп National Geographic 70/900 NG - безумовно один з найбільш недорогих телескопів в своєму класі. Цього вдалося досягти завдяки новому, більш дешевому типу NG-монтування, що об'єднує в собі простоту азимутальної і переваги екваторіальної конструкції. Це монтування ідеально збалансоване і практично не допускає зайвих вібрацій телескопа. Разом з тим оптика дуже якісна і в поєднанні з великою апертурою об'єктива здатна задовольнити багатьох вимогливих користувачів.

Цей ахроматичний рефрактор дозволить розрізняти більш чіткі контури місячних гір і кратерів розміром 5 км, моря і зміни сезонів на Марсі, щілину Кассіні в кільцях Сатурна, Серп Венери, Уран і Нептун у вигляді невеликих дисків. На Юпітері можна розглянути Велику Червону Пляму і навіть тіні супутників планети. Огляду будуть доступні також зірки слабкого світіння (до 12 зоряних величин), безліч туманностей, а також всі об'єкти каталогу Мессьє. При використанні апертурного фільтра можна визначати структуру сонячних плям.

Оптичний видошукач помітно полегшить попереднє наведення приладу на об'єкт, а NG-монтування телескопа дозволить фіксувати прилад навіть на рухомих об'єктах і не упускати їх з поля зору. Програмне забезпечення, місячна карта та інша корисна література в комплекті телескопа допоможe розібратися, отримати поверхневі знання і вникнути в особливості астрономічної науки.

Завдяки простоті збірки / розбирання, надійності лінзової оптичної системи, а також невеликій вазі монтування телескоп можна легко транспортувати, не боячись, що з ним щось станеться. А якість отриманих зображень, забезпечених якісною ахроматичною оптикою, не розчарує не тільки початківця, але і більш досвідченого астронома.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9497 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!