За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Смарт-годинник Michael Kors GEN 6 BRADSHAW Gold-Tone Stainless Steel (MKT5136)

код товару: U0644619
Ціна за одиницю:
13433 грн
+277 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип жіночі
Форма годинника круглі
Операційна система Wear OS
Сумісна ОС iOSAndroid
Інтерфейси підключення BluetoothWi-FiNFC

Дисплей

Тип дисплея кольоровий
Діагональ дисплея 1.28"
Тип матриці AMOLED
Роздільна здатність 416 х 416
Сенсорний екран так

Процесор

Модель процесора Qualcomm Snapdragon Wear 4100+

Пам'ять

Вбудована пам'ять 8 ГБ
Оперативна пам'ять 1 ГБ

Живлення

Час автономної роботи до 24 години

Функції і датчики

Навігація GPS
Датчик освітлення є
Повідомлення виклики ,  події календаря ,  соціальні мережі ,  електронна пошта ,  втрата зв'язку з пристроєм ,  низький заряд гаджета ,  нагадування ,  SMS
Моніторинг фізичної активності ,  відстеження сну ,  пройденої відстані ,  кількість спалених калорій ,  швидкість руху ,  Geo-зони ,  контроль місця розташування ,  Оксиметр

Додатково

Підтримка SIM карт без SIM-карти
Змінний ремінець так

Фізичні характеристики

Захист корпусу від води
Рівень захисту 3 ATM
Розмір корпусу 44 мм
Матеріал ремінця метал
Ширина корпусу 44 мм
Колір корпусу золотистий
Колір ремінця золотистий

Інші

Виробник Michael Kors
Модель GEN 6 BRADSHAW Gold-Tone Stainless Steel
Артикул MKT5136
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Смарт-годинник з Wear OS by Google сумісний з телефонами під керуванням Android або iOS. Найновіший набір мікросхем Qualcomm 4100+ забезпечує підвищення продуктивності на 30%. Підвищена потужність, надійніше з'єднання та 4-кратний радіус дії з Bluetooth 5.

Автоматично відстежує цілі активності, кроки, сон, частоту серцевих скорочень, кардіо та SpO2 (кисень у крові). Режими активності з GPS дають змогу відстежувати відстань і шлях. Удосконалені датчики надають дані для роботи всіх ваших програм для відстеження здоров'я та фітнесу.

Дисплей став яскравішим, з великою кількістю кольорів та великою кількістю пікселів. Тисячі циферблатів, щоб персоналізувати ваш образ і завжди бачити час. Сотні застосунків від помічника до фітнесу, безконтактних платежів, музики, соціальних мереж, новин, секундомірів та багато іншого.

Залишайтеся на зв'язку з повідомленнями про дзвінки, тексти, програми. Автоматична синхронізація часового поясу та календаря. Відповідайте та телефонуйте прямо на годинник, коли ваш телефон поза досяжністю. Цей розумний годинник обладнаний динаміком, мікрофоном і настроюваними кнопками.

Задня кришка та магнітний зарядний пристрій, що додається, забезпечують швидше заряджання, ніж у пристроїв інших поколінь. Заряджайте до 80% за 30 хвилин. Оптимізуйте час автономної роботи за допомогою спрощених режимів Smart Battery Mode.
Michael Kors Gen 6
Колекція поєднує моделі таких типових кольорів, як золото, рожеве золото та срібло. До того ж нічого кращого щодо їх оснащення у Michael Kors немає. Серед їх функцій – вісім гігабайтів пам'яті, модуль GPS, датчик серцевого ритму, компас та NFC для безконтактних платежів. Оскільки у цей розумний годинник Michael Kors вбудував динамік та мікрофон, на вхідні дзвінки по мобільному телефону можна відповідати на зап'ясті. Любителі спорту можуть скористатися широким спектром підтримки під час занять, можуть визначити рівень насичення крові киснем (SpO2) та проаналізувати свій сон. Операційна система Wear OS від Google відкриває широкий спектр можливостей, завантажуючи безліч додатків. Термін служби батареї становить від одного до трьох днів, залежно від інтенсивності використання та вибраних налаштувань.
Перспективний дизайн зі впізнаваним стилем
Дизайн Michael Kors Access Gen 6 Bradshaw дуже типовий для модного бренду зі США. Розумний годинник надихає своїм вишуканим дизайном та можливостями індивідуалізації. Наприклад, щоб змінити зовнішній вигляд розумного годинника, існуючий браслет можна замінити на браслет з такою ж шириною смуги 22 міліметри. Є також безліч циферблатів на вибір – інші можна завантажити у магазині Google Play.
Як типово для багатьох розумних годинників з Wear OS, Michael Kors Gen 6 Bradshaw також має три кнопки на правому краю лицьової панелі. У центрі розташована обертова заводна голівка, яка також виконує функцію кнопки. Центральним елементом є дисплей AMOLED, який відображає контент з діагоналлю 1,28 дюйма та роздільною здатністю 416 x 416 пікселів у високій роздільній здатності. Якщо власники хочуть, щоб дисплей був постійно активним, а не лише вмикався при нахилі зап'ястя, вони використовують режим постійного ввімкнення. Сама модель Michael Kors Access Gen 6 Bradshaw має діаметр 44 міліметри.
Гарний компаньйон на зап'ясті у будь-якій ситуації
Як типовий розумний годинник Майкла Корса, Access Gen 6 Bradshaw використовує операційну систему Wear OS від Google. Це гарантує, що він без проблем сумісний з Android та iOS. Як тільки повідомлення надходять на сполучений мобільний телефон, він інформує своїх користувачів. Відповісти на дзвінки теж просто: адже мікрофон і динамік вбудовані у корпус розумного годинника.
Голосовий помічник Google
До речі, голосовий помічник Google можна активувати через мікрофон. Власники Michael Kors Access Gen 6 Bradshaw ставлять йому питання, запускають навігацію з його допомогою або зберігають важливі нотатки. Інші корисні інструменти розумного годинника – це таймер, секундомір, будильник, перекладач або прогноз погоди. Якщо ви хочете ще більшої зручності, відвідайте магазин Google Play. Там можна знайти різні додатки для завантаження. Можлива безконтактна оплата за допомогою вбудованого чипа NFC через Google Pay.
Спорт
Michael Kors Access Gen 6 Bradshaw також знає, як надихати своєю спортивною стороною. Окрім щоденного відстеження фізичної форми, що складається з підрахунку кроків, визначення пройденої відстані та розрахунку споживання калорій, користувачі можуть записувати конкретні тренування. Список підтримуваних заходів дуже довгий. Під час руху на відкритому повітрі, наприклад, бігу підтюпцем або їзді велосипедом, вбудований модуль GPS записує курс маршруту.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13433 грн

Ваше місто:

Пункт видачі: