За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Рюкзак туристичний Ferrino Rutor 30 Yellow (928047)

код товару: U0549176
Ціна за одиницю:
3780 грн
+96 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм 30 л
Спинка жорстка
Тип вентиляції спини вентиляція спини
Відділення для питної системи
Застібки і замки блискавка
Особливості водовідштовхуючий матеріал
Додаткові кріплення для намета ,  для каремата ,  для трекінгових палиць
Кількість відсіків 1
Висота 60 см
Ширина 33 см
Глибина 24 см
Вага 0.68 кг
Колір жовтий

Інші

Виробник Ferrino
Модель Rutor 30 Yellow
Артикул 928047
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Тепер немає потреби купувати для літнього і зимового активного проведення часу окремий рюкзак. Ferrino Rutor 30 — це компактний рюкзак для зимових видів спорту, альпінізму, скелелазіння, легкохідного туризму та походів вихідного дня. За скромного об'єму 30 літрів, ця модель дає змогу зафіксувати збоку чи на фасаді лижі або навіть сноуборд, прикріпити снігоступи, лижні або трекінгові палиці, каску, айсфіфі, льодоруб і карабіни, розмістити всередині в спеціальних відділеннях лавинний щуп, лавинну лопату, альпіністські кішки та дві бухти мотузки. Водночас, відстібнувши верхній знімний клапан, і сховавши всі зайві кріплення в спеціальних кишенях, ми отримуємо абсолютно легкий і зручний рюкзак для швидкісних одноденних походів і походів вихідного дня. Основне відділення закрите замком на змійці та верхнім клапаном, забезпечуючи надійний захист речей від намокання. Велика кількість кишень різного обсягу та призначення, розміщених всередині рюкзака, у клапані, на фасаді, на спинці, на шлейках і на поясі, дають змогу тримати необхідні речі у швидкодоступних місцях. Кишеня в клапані має карабін для ключів. Рюкзак адаптований під дволітрову гідратаційну систему, чого досить для нетривалих походів. Збільшити запас води, що переноситься, можна за допомогою фляги, яку легко пристебнути зовні на фасаді практично в будь-якому зручному місці. Маючи невеликий об'єм, рюкзак позбавлений металевих елементів жорсткості, а суцільна м'яка спинка з EVA-піни виконує роль каркаса. Рюкзак Ferrino Rutor 30 розв'язує більшість задач, залишаючи Вам тільки вибір, як саме проводити своє активне дозвілля.

Технічні характеристики:

  • Об'єм, л: 30
  • Вага, кг: 0.78 (0.65 кг без знімного верхнього клапана й без додаткових строп)
  • Розміри, см: 60х33х24
  • Матеріал: Polyester Diamond HD PU — легкий і міцний матеріал із нитки завтовшки 210D і щільним переплетенням
  • Призначення: трекінг, альпінізм, скелелазіння, льодолазіння, скі-альпінізм, легкохідний туризм, походи вихідного дня


Система підвішування та спинки:

  • Підвісна система: Thermoformed Back System
  • Спина: спинка анатомічної форми зроблена з EVA-піни за методом термічного формування, є дуже м'якою й забезпечує максимально зручну посадку рюкзака. Вентиляційні канали, що проходять уздовж швів, забезпечують необхідну циркуляцію повітря.
  • Плечові шлейки: регульовані за висотою, анатомічної форми з м'якою перфорованою підкладкою з EVA-піни, обшиті повітропроникною сітчастою тканиною, з петлями для фіксації патрубка питної системи, із закріпленим свистком, мають сітчасті кишені для дрібниць.
  • Пояс на стегнах: регульований за натягом. Має кишеню на змійці та петлю для навішування обладнання.
  • Нагрудна стяжка: регульована за висотою і довжиною, з еластичною вставкою


Матеріали:

  • Polyester Diamond HD PU — поліестер із ниткою завтовшки 210D і з високою щільністю переплетення. Тканина дуже легка, має чудове співвідношення ваги та міцності, завдяки щільності й PU-просоченню є стійкою до проникнення води.
  • Hypalon — хлор-сульфований поліетилен. Матеріал із тривалим терміном експлуатації, запатентований компанією DuPont. Відрізняється винятковою стійкістю проти стирання, розриву, подряпин, УФ-випромінювання, низьких і високих температур. Використовується в елементах конструкції рюкзака, які найбільш часто схильні до розтягування й постійно перебувають в експлуатації.
  • Duraflex hardware — американська компанія National Molding Corporation — найбільший виробник пластикової та алюмінієвої фурнітури під маркою Duraflex, що є еталоном для туристичного спорядження. Пластикова фурнітура виготовляється з міцного поліаміду 6.6, розробленого компанією Dupont. Вироби витримують неабиякі механічні та температурні навантаження і є практично вічними. Алюмінієва фурнітура виробляється з найміцніших сплавів. Цей рюкзак частково обладнаний пластиковою й алюмінієвою фурнітурою Duraflex.
  • Woojin Plastic — корейська сімейна компанія, яка виробляє фурнітуру з 1979 року під маркою WooJin − з 2009 року. На сьогодні компанія входить у п'ятірку найбільших виробників фурнітури для текстильних виробів, має на своєму рахунку понад 80 патентів і пишається співвідношенням ціни та якості своєї продукції. В цій моделі частково використана фурнітура WooJin
  • Nifco hardware — японська компанія Nifco є найвідомішим виробником пластикової якісної фурнітури для автомобілебудування та текстильних виробів. У пропонованому рюкзаку частково використано пластикову фурнітуру Nifco.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3780 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!