За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Пилосос Shark IZ251EUT

код товару: U0519554
Ціна за одиницю:
16128 грн
+343 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 25 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 25 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 25 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип пилососа ручний
Тип прибирання сухе
Тип керування на рукоятці

Живлення

Тип живлення акумулятор
Споживана потужність 181 Вт
Час роботи на одному заряді 80 хв
Час зарядки 3.5 години

Додатково

Особливості паркет ,  ворсистий килим ,  насадка для пилу ,  насадка для меблів ,  щілинна насадка ,  парковка: універсальна ,  насадка для збору шерсті домашніх тварин ,  турборежим ,  моторизована щітка DuoClean з Anti Hair Wrap Technology і освітлювальними ліхтарями ,  технології: Flexology, DuoClean, Anti Hair Wrap Technology, Hyperboost ,  антиалергенний фільтр повітря з можливістю чищення під струменем води ,  гіпоалергенна щітка
Ємність пилозбірника 0.7 л
Рівень шуму 79 дБ

Фізичні характеристики

Розмір 1180 х 260 х 245 мм
Вага 4.1 кг
Колір бордовий

Інші

Виробник Shark
Модель IZ251EUT
Артикул IZ251EUT
Гарантія, міс 25
Штрихкод 622356231282
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Інноваційний бездротової пилосос SHARK з технологією DuoClean Flexology і двома ручками
Цей інноваційний бездротової пилосос з двома ручками від Shark ідеально підходить для домашнього господарства з тваринами і пропонує ідеальне прибирання. Завдяки вражаючому часу роботи до 80 хвилин (при використанні двох батарей одну за другою в режимі іонних батарей з не моторизованим робочим обладнанням) він ідеально підходить для швидкого і ретельного прибирання вашого будинку.

Килими і тверді підлоги
Унікальна насадка для підлоги DuoClean від Shark об'єднує в собі дві моторизовані роликові щітки, за допомогою яких ви можете чистити килими і тверді підлоги. Легке ковзання по всіх поверхнях, не зупиняючи і не змінюючи насадку для підлоги. Роликова щітка зі щетиною глибоко очищає килими і видаляє стійкі забруднення, а друга, м'яка передня роликова щітка втягує великі і дрібні забруднення і стійкий дрібний пил з твердих підлог, постійно контактуючи з підлогою. Завдяки зручно розташованим елементам управління ви можете легко перемикатися між різними режимами роботи статі. Для додаткового підвищення продуктивності все, що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку Boost.

Втомилися здирати заплутане волосся з валиків пилососа? Інноваційний Shark активно видаляє довгі, короткі і тварини шерсть. Завдяки унікальному пристрою для захисту щетини і гребеню особливої ​​форми гарантується, що під час чищення волосся не потраплять в валики щітки, і вони завжди будуть працювати плавно.

Великий радіус дії, проста зарядка і зручність зберігання
Всмоктувальна трубка Flexology забезпечує максимальну гнучкість. Великий радіус дії - гнучка усмоктувальна трубка Flexology дозволяє без зусиль чистити під меблями з невеликим проміжком від статі, такий як ліжка, дивани або журнальні столики. Унікальні світлодіодні ліхтарі допомагають знаходити приховані скупчення пилу під меблями і в темних кутках.

Легко заряджайте де завгодно - знімний літій-іонний акумулятор Shark можна заряджати в пилососі або від будь-якої розетки в вашому домі. Повного заряду вистачить для безперервної роботи до 80 хвилин. Є можливість продовжити час роботи вашого пилососа за допомогою додаткової батареї, яку ви можете отримати безпосередньо у Shark. Корисний дисплей відразу показує, скільки заряду у вас залишилося. Просте розміщення - пристрій можна компактно скласти одним натисненням кнопки і прибрати в автономному режимі. Незалежно від того, закінчили ви роботу або просто хочете зробити невелику перерву - висіти або притулятися до стіни не обов'язково.

Надзвичайно зручний дизайн
Одним натисканням кнопки перетворите пристрій в бездротовий ручний пилосос. Це робить його ідеальним для чищення сходів, диванів і меблів, а також інтер'єру вашого автомобіля або мобільного будинку. За допомогою корисних пристосувань, що входять в комплект поставки, ви також можете легко очистити оббивку, тріщини і складні поверхні, такі як плінтуси або жалюзі. Завдяки збільшеному радіусу дії всмоктуючої трубки в портативному режимі ви можете легко дістатися до стелі, штор і освітлення.

Ідеально підходить для власників домашніх тварин: за допомогою моторизованої насадки для волосся домашніх тварин з технологією обгортання волосся ви можете легко витягти сплутане волосся з диванів і оббивки з цією моделлю TruePet.

 Антиалергенний пилосос

 Душевний спокій для людей, які страждають алергією: Anti-Allergen Complete Seal від Shark вловлює 99,9% всіх частинок пилу і алергенів і фіксує їх в пилозбірнику, не випускаючи назад в повітря. На підставі стандарту IEC 62885-2 Cl. 5.11 товщиною від 0,3 до 10 мікрон.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

16128 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!