За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Офісний додаток Microsoft Office 2019 Home and Student Ukrainian (79G-05048)

код товару: U0319667
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Продукт Microsoft Office
Версія Office Office 2019 Home and Student
Тип продукту коробкова версія
Платформа MS WindowsMac OS
Тип ліцензії постійна
Мова інтерфейсу українська
У пакет входять програми Microsoft Office Word ,  Microsoft Office Excel ,  Microsoft Office PowerPoint ,  Microsoft Office OneNote

Інші

Виробник Microsoft
Модель Office 2019 Home and Student Ukrainian
Артикул 79G-05048
Гарантія, міс 0
Штрихкод 0889842335439
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Офісний додаток Microsoft Office 2019 Home and Student Ukrainian (79G-05048) - являє собою популярне пакетне рішення для роботи з різними електронними документами і комунікацією. До складу рішення Office 2016 року для дому та навчання входять найсучасніші версії офісних продуктів Word, Excel, PowerPoint і OneNote.

Word. Нова опція «Конструктор» прискорює доступ до потрібних функцій, а завдяки інтелектуальному пошуку можна знайти інформацію в інтернеті на тему виділеного фрагмента.

Excel. Microsoft оновили інтерфейс і додали нові методики дослідження і візуалізації даних. Такі функції, як пакет аналізу, зрізи і будівник формул, дозволять значною мірою заощадити час.

PowerPoint. Додані нові ефекти переходу між слайдами, а також поліпшена панель анімації. Тепер ви можете в онлайн-режимі працювати над презентацією і покращувати її всією командою.

OneNote. Являє собою електронну записну книжку для зберігання заміток, ідей, веб-сторінок, зображень та іншого медіа-контенту, який доступний вам в будь-якому місці і з будь-якого пристрою.

У дев'яностих Білл Гейтс був найвідомішою персоною в світі комп'ютерних технологій і програмного забезпечення. Згодом його популярність стала меншою, так само як і у компанії «Майкрософт», яку він заснував разом зі своїм другом Полом Алленом. Незважаючи на це, до цих пір Microsoft є найбільш відомою і успішною компанією, не тільки в своїй галузі, а й у всьому світі бізнесу. І досить складно повірити, що трохи більше сорока років тому це було невелике підприємство двох захоплених програмуванням студентів.

 Що таке «Майкрософт»? Щоразу у більшості користувачів при запуску комп'ютера на екрані з'являється картинка з чотирибарвним прапорцем. Це логотип компанії «Майкрософт», а також символ того, що на цьому пристрої встановлено її операційна система.

Microsoft - одна з найбільших транснаціональних компаній з виробництва пропрієтарного програмного забезпечення для різного роду обчислювальної техніки - персональних комп'ютерів, ігрових приставок, КПК, мобільних телефонів та іншого, розробник найбільш широко поширеної на даний момент в світі програмної платформи - сімейства операційних систем Windows.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3469 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!