За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP623Cdw (3104C001)

код товару: U0357716
Ціна за одиницю:
12237 грн
+205 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Технологія друку лазерна
Тип друку кольоровий
Максимальний формат друку A4
Максимальна роздільна здатність, dpi 600 x 600
Час виходу першої сторінки 10 сек
Швидкість монохромного друку 21 ст/хв

Подача паперу

Місткість лотків для подачі 250 аркушів
Місткість вихідного лотка 100 аркушів
Щільність паперу 60 - 200 г/м²
Підтримувані розміри паперу (основний лоток) A6 ,  Com-10 ,  Executive ,  Legal ,  C5 ,  M-OFFICIO ,  DL ,  Monarch ,  OFFICIO ,  B-OFFICIO ,  B6 ,  Foolscap ,  GLTR ,  16K ,  GLGL ,  A5 ,  B5 ,  A4 ,  Letter

РК-дисплей

Тип дисплея монохромний

Додаткові характеристики

Частота процесора 800 МГц x 2
Оперативна пам'ять 1 Гб
Інтерфейси EthernetWi-FiUSB
Сумісний оригінальний картридж Canon 054 M ,  Canon 054 B ,  Canon 054 C ,  Canon 054 Y ,  Canon 054H Y ,  Canon 054H C ,  Canon 054H M ,  Canon 054H B
Підтримувані ОС Mac OS X v10.11 ,  Windows Server 2016 ,  Citrix ,  Mac OS X v10.12 ,  Linux ,  Mac OS X v10.13 ,  Mac OS X v10.14 ,  Windows 2012R2 ,  Windows 2008R2 ,  Windows 2008 ,  Mac OS X v10.9.5 ,  Windows 2012 ,  Windows Server 2012 R2 ,  Windows 8 ,  Mac OS X v10.10 ,  Windows 8.1 ,  Windows 10 ,  Windows 7

Енергоспоживання

Середня споживана потужність при друку 850 Вт
Середня споживана потужність в режимі очікування 8.5 Вт

Фізичні характеристики

Ширина 430 мм
Висота 287 мм
Глибина 418 мм
Вага 15.5 кг
Колір білий ,  чорний

Інші

Виробник Canon
Модель i-SENSYS LBP623Cdw
Артикул 3104C001
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4549292122114
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компактні та ефективні кольорові лазерні принтери для малого бізнесу з підтримкою мобільних пристроїв і високоякісного друку. Серія багатофункціональних компактних лазерних принтерів з високими характеристиками швидкості кольорового друку для невеликих сучасних компаній.

Інноваційні програми. Принтер оснащений додатками, які дозволяють економити час, спрощуючи процес друку і підвищуючи ефективність роботи користувачів. Бібліотека додатків містить форми, шаблони та інші документи, які можна надрукувати прямо з принтера без підключення інших пристроїв. Крім того, можна створити індивідуальну заставку на екран, на якій будуть відображатися важливі повідомлення в режимі очікування.

Серія LBP620, створена задовольняти сучасні потреби малого бізнесу, підтримує програми AirPrint (Apple) і Mopria (Android), дозволяючи користувачам повною мірою використовувати можливості своїх мобільних пристроїв. LBP620 також підтримує сполучення по NFC і QR-коду, надаючи швидкий і зручний доступ до принтера за допомогою функції Wireless Direct, яка дозволяє виконувати друк без введення даних для доступу до захищеної мережі. Додаток Canon PRINT Business для мобільних пристроїв також містить ряд корисних інструментів, що підвищують ефективність мобільної роботи.

Лазерний принтер Canon i-SENSYS LBP621Cw - компактний кольоровий лазерний принтер зі швидкістю друку до 21 стор / хв і численними функціями для роботи з мобільних пристроїв. Завдяки високій якості і продуктивності, а також недорогому обслуговуванню він ідеально підходить для невеликих і домашніх офісів. Завдяки такій високій продуктивності підвищується ефективність роботи користувачів без шкоди якості з незмінною надійністю отриманих результатів.

Вражаючі кольору з принтером Canon i-SENSYS LBP623Cw. Абсолютно нова технологія лазерного друку від Canon підвищує якість друку, забезпечуючи яскраві відтінки. Незважаючи на високу швидкість друку, лінійка принтерів LBP620 забезпечує високу якість друку з яскравими квітами, що підвищують привабливість будь-якого документа. Тому для чого б не призначалися ваші документи - для продажу, маркетингу або просто для внутрішнього користування - принтери Canon LBP620помогут підвищити їх ефективність.

Менше обслуговування, більше роботи. Лінійка LBP623 оснащена системою автоматичного видалення запобіжної пломби тонера, що спрощує заміну витратних матеріалів і зводить до мінімуму потребу в обслуговуванні. Крім того, картриджі «Все в одному» (і придбані додатково картриджі зі збільшеним ресурсом) продовжують час роботи принтера, а вбудована функція стеження за видатковими матеріалами допомагає невеликим компаніям більш ефективно планувати їх закупівлю.

Принтером називають пристрій, що служить для роздрукування інформації з електронного виду на папір. В цьому випадку процес перенесення даних на папір називається друком, а результат - роздруківкою. Принтер може виконувати кілька функцій, тому до процесу вибору слід підходити уважно, ретельно ознайомившись з його функціями. Потрібно врахувати всі особливості друку, наприклад, офісна модель для дома не буде кращим варіантом, тому що великий обсяг друку вам не потрібен, а універсальне принтер купувати також немає необхідності.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

12237 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!