За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

LCD панель NEC E505

код товару: U0175604
Ціна за одиницю:
52548 грн
+4644 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Діагональ 50"
Тип матриці TFT
Роздільна здатність 1920x1080
Яскравість 300 кд/м2
Контрастність 5000:1
Інтерфейси 3 x HDMI / 1 x VGA / 1 x USB

Інші

Виробник NEC
Модель E505
Артикул E505
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

NEC MultiSync E505 домігся успіху в безкомпромісному збалансованому поєднанні вражаючого візуального виконання бюджетної великоформатної презентації з низькими витратами енергії. Модель привертає увагу завдяки приємній для очей якості зображення для ергономічного перегляду, а також різними цифровими можливостями підключення, оптимізованими для потреб корпоративних і фірмових додатків.

Завдяки сучасному світлодіодному підсвічуванню дисплей володіє дивно низькою загальною вартістю володіння і не вимагає технічного обслуговування. Завдяки вбудованому USB-медіа-плеєру, динамікам і функціональній можливості диспетчеризації моделі серії E також підходять для роботи з автономними програмами в суспільному середовищі.

Дисплей ідеально підходить для установки в конференційних залах та освітніх закладах, а також використовується в якості цифрового табло в музеях, готелях і магазинах. При цьому час роботи обмежено до 12 годин на добу.

Особливості:
- Скорочення експлуатаційних витрат та витрат на встановлення - оснащений світлодіодним підсвічуванням дисплей є енергоефективним завдяки низькій витраті електроенергії, тривалого періоду служби підсвічування і легкому дизайну, що забезпечує простоту і зручність транспортування, закріплення та інтегрування. - В поєднанні з дистанційним технічним обслуговуванням це забезпечує дуже низьку загальну вартість володіння.
- Тонкий дизайн і вбудовані динаміки - естетичний дизайн радує око і забезпечує просту установку без зайвих витрат.
- Легке відтворення змісту - вбудований USB медіа-плеєр підтримує формати відео і зображення для простого і автономного відтворення змісту.
- Перспективні можливості з'єднання - оснащений різними стандартними входами для цифрового і аналогового сигналів, що забезпечує гнучке інтегрування інфраструктури AV.
- Професійна інтеграція - завдяки найважливішій функціональній можливості RS232, IR і кнопці блокування, а також цифровомуаудіо-виходу S/PDIF дисплей можна легко об'єднати з професійними програмами в суспільному середовищі.
- Автономна робота - дисплей розроблений для безпосередньої автономної роботи завдяки вбудованому USB-медіа-плеєру, динамікам і функціональній можливості диспетчеризації.
- Special Characteristics - Аудіо-налаштування з еквалайзером; Режим колірної температури; Економічний режим показу зображення; Сумісність з Mac і Windows; Режим Retail picture mode; Планувальник; USB Media Player

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

52548 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!