За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Кухонний комбайн Kenwood KVC 3170 S (KVC3170S)

код товару: U0351741
Ціна за одиницю:
13497 грн
+297 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 1000 Вт
Об'єм основної чаші 4.6 л
Об'єм чаші блендера 1.6 л
Кількість швидкостей 8
Режими імпульсний режим
Насадки насадки для приготування ковбас і кебабів ,  крюк для тіста ,  K-насадка для збивання ,  вінчик
Особливості прозорий пластиковий бризковик з віконцем, для додавання інгредієнтів ,  система охолодження ,  планетарний рух насадок ,  насадки можна мити в посудомийній машині
Габарити 28 х 38 х 30 см
Вага 7.3 кг

Інші

Виробник Kenwood
Модель KVC 3170 S
Артикул KVC3170S
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Широкий асортимент операцій. Кухонний комбайн Kenwood KVC 3170 S відноситься до високопродуктивним побутовим машинам. Він має 5 основних інструментів, які дозволяють виробляти різноманітні операції по обробці харчових інгредієнтів. Комплектується К-насадку у вигляді літери, гаками для тесту, віночком, подрібнювальної насадкою і м'ясорубкою. Також додатково власник може придбати окремі насадки на свій розсуд.

Планетарне обертання насадок. Технологія планетарного обертання насадок, втілена в даній моделі, сприяє якісному та ефективному змішуванню мас різної щільності. Така траєкторія руху дозволяє домогтися однорідного складу без грудочок, що дуже важливо при приготуванні кондитерських виробів, пюре, дитячого харчування.

Продумане будова мотора. Модель оснащена потужним мотором на 1000 Вт. Маючи такий чудовий потенціал продуктивності, машина добре обробляє навіть тверді інгредієнти. А щоб мотор не отримав надмірно велике навантаження, виробник забезпечив йому якісне охолодження. Це допомагає зробити тривалу роботу техніки безпечною.

Великий обсяг чаші. Варто звернути увагу на чудову чашу для змішування. Вона зроблена зі сталі, тому має велику міцність, не вступає в реакцію з їжею і не іржавіє. Її грамотно продумана форма дозволяє проводити операції без бризок, зберігаючи робоче місце в чистоті. А великий обсяг (4.6 л) здатний вмістити в себе досить багато вмісту за один підхід.

Імпульсний режим роботи. Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S забезпечена імпульсним режимом, завдяки якому можна здійснювати роботу короткими інтенсивними сесіями. Це дуже зручно, тому що дозволяє чуйно контролювати ступінь змішування і подрібнення.

Як і будь-яка кухонна машина британської компанії Kenwood, KVC 3170 S Chef комплектується захисною кришкою на основну чашу для замісу. Вона запобігає розбризкування інгредієнтів під час роботи. Також в її конструкції передбачено додаткове віконце, за допомогою якого легко можна додати той чи інший продукт, не зупиняючи процес замісу.

За допомогою насадки віночок ви без зусиль зможете збити в пишну пінку яєчні білки, приготувати смачний мус, зробити крем-начинку для випічки і багато іншого. Завдяки запатентованій системі планетарного обертання насадок, віночок стикається з усіма стінками чаші і проводить ідеальне збивання.

К-образна насадка виготовлена ​​у вигляді фірмового знака британської компанії Kenwood. З її допомогою можна робити дуже багато, і замісити пісочне тісто, і перемішати масу для паштету, і підготуєте фарш для тефтелек і багато-багато іншого. Крюк для тесту без проблем і ваших зусиль зможе замісити ідеальне тісто як для дріжджового хліба, так і для піци.

Стаціонарний блендер, напевно, найнеобхідніша річ на будь-якій кухні. З його допомогою можна приготувати алкогольні або безалкогольні коктейлі, соуси для м'ясних страв, подрібнювати окремі інгредієнти, зробити протеїнові коктейлі і багато іншого.

Насадка-м'ясорубка за своїми характеристиками і продуктивності нічим не поступається стаціонарно стоїть електром'ясорубці. В її комплектацію входить три решітки з отворами різного діаметру, піддон для м'яса, штовхач і додаткові насадки для приготування ковбасок.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13497 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!