За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Конструктор LEGO Star Wars Клони-піхотинці 501-го легіону (75280)

код товару: U0454894
Ціна за одиницю:
1266 грн
+35 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Жанр космос
Серія Star Wars
Вік 7+
Кількість деталей 285
Додатково фігурки в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 26 х 19 х 4 см

Інші

Виробник LEGO
Модель Star Wars Клоны-пехотинцы 501-го легиона 285 детал
Артикул 75280
Гарантія, міс 0
Штрихкод 5702016617245
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Граючи з фантастичними наборами LEGO Star Wars, маленькі та дорослі шанувальники «Зоряних воєн» зможуть відтворювати захопливі епізоди цієї легендарної саги, придумувати нові пригоди в далекій-далекій галактиці та демонструвати зібрані ними колекційні моделі друзям.

Відтворити легендарну битву між елітними клонами-піхотинцями 501-го легіону й бойовими дроїдами сепаратистської армії. Вистежуй дроїдів із кабіни AT-RT з допомогою електробінокля. Увірвись до бою на спідері BARC і стріляй із шипометів. Відстрілюйся з бластерів Бойових дроїдів. Хто ж переможе в цій захопливій битві LEGO Star Wars? Усе залежить від тебе.

Містить збірні моделі крокоходи AR-RT і спідери BARC, а також мініфігурки клонів-піхотинців 501-го легіону LEGO і бойових дроїдів для захопливих битв у всесвіті LEGO Star Wars.

Відтворюй легендарні битви між клонами-піхотинцями 501-го легіону та сепаратистською армією дроїдів у цьому повному пригод наборі LEGO Star Wars для дітей (75280). Повністю рухливі збірні моделі крокохода AT-RT і спідера BARC, вперше випущені в новому виді в серпні 2020 року, зроблені в синьо-білих кольорах 501-го легіону й обладнані шипометами для відтворення захопливих битв.

Діти зможуть відтворювати найцікавіші епізоди телесеріалу «Зоряні війни: війни клонів» за допомогою чотирьох мініфігурок LEGO: трьох клонів-піхотинців 501-го легіону та піхотинця 501-го легіону з реактивним ранцем, а також двох фігурок бойових дроїдів LEGO. Усі фігурки озброєні, а крокоход AT-RT обладнаний кріпленнями для установки бластера й електробінокля, що надихають на творчі ігри.

Дизайнери LEGO Group відтворюють легендарні космічні кораблі, транспортні засоби, локації й персонажів із всесвіту «Зоряних воєн» з 1999 року. Зараз LEGO Star Wars є найпопулярнішою темою, що містить конструктори та збірні колекційні іграшки, які стануть чудовими подарунками для шанувальників «Зоряних воєн» різного віку.

Діти зможуть уявляти себе в ролі клона-піхотинця 501-го легіону та відтворити захопливі битви з телесеріалу «Зоряні війни: війни клонів» за допомогою цього набору LEGO Star Wars (75280), що містить моделі крокохода AT-RT і спідера BARC.

Цей набір LEGO Star Wars містить чотири мініфігурки LEGO: три фігурки клонів-піхотинців 501-го легіону, вперше випущені 2020 року, і фігурку піхотинця 501-го легіону з реактивним ранцем, а також фігурки двох бойових дроїдів і зброю для битв.

Крокохід AT-RT зроблений у новій колірній гамі, що вперше з'явилася в моделях, випущених у серпні 2020 року. Для того щоб надихнути дітей на творчі ігри, він обладнаний рухомими кінцівками, шипометом, кріпленнями для бластера й електробінокля, а спідер BARC обладнаний двома шипометами.

Цей конструктор, що містить 285 деталей, стане ідеальним подарунком на день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток у віці від 7 років. Діти також зможуть керувати цими двома транспортними засобами у відеогрі LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Хочете придбати цей набір Star Wars для початківця-будівельника LEGO? Немає проблем! До набору входить буклет зі зрозумілими покроковими інструкціями зі складання. Просто відкрийте коробку, щоб почати конструювати!

Усі конструктори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому всі кубики та деталі легко з'єднуються й роз'єднуються — не потрібно використовувати Силу!
Фахівці LEGO Group піддають кубики та деталі всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO найсуворішим стандартам безпеки та якості планети Земля (і далеких-далеких галактик!).

Розміри цього компактного та міцного крокохода LEGO Star Wars — трохи більший за 17 см (7") заввишки, 9 см (3.5") завдовжки й 8 см (3") завширшки. Він легко поміщається в дитячий рюкзачок разом зі спідером BARC, тому маленькі шанувальники «Зоряних воєн» можуть всюди носити його із собою.

Батарейки не потрібні. Для того щоб зібрати ці чудові моделі та завести їхні двигуни, потрібні лише кубики LEGO і дитяча уява, тому ігри з ними ніколи не закінчаться.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1266 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!