За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ігрова консоль Nintendo Switch OLED (червоний та синій) (045496453442)

код товару: U0855901
Ціна за одиницю:
19999 грн
+515 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Оперативна пам'ять 4 Gb
Екран 7" (1280x720)
Жорсткий диск 64 Gb
Колір чорний
Інтерфейси HDMI ,  Mini-jack 3,5 мм
Комплектація консоль Nintendo Switch (OLED model), док-станція, контролери Joy-Con, тримач для контролерів Joy-Con, Joy-Con Strap, посібник користувача, блок живлення AC, кабель HDMI
Підключення Bluetooth ,  Wi-Fi
Розмір 242 х 102 х 14 мм
Вага 320 г

Інші

Виробник Nintendo
Модель Switch OLED (червоний та синій)
Артикул 045496453442
Гарантія, міс 12
Штрихкод 045496453442
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Барвистий 7-дюймовий OLED-екран з глибокими кольорамиNintendo Switch (OLED-модель) відрізняється барвистим 7-дюймовим OLED-екраном з більш тонкими рамками. Глибокі кольори цього збільшеного дисплея і високий контраст дозволять з головою зануритися в ігровий процес в портативному і настільному режимах.

Грайте з комфортом в настільному режимі
Відкиньте опору, передайте контролер іншому гравцеві і насолоджуйтеся змагальним або спільним мультиплеєром на одному екрані де завгодно і коли завгодно. Широка регульована опора дозволить розташувати консоль Nintendo Switch (OLED-модель) під потрібним кутом для комфортної гри в настільному режимі.

Нова док-станція з портом LAN
Док-станція, що йде в комплекті з Nintendo Switch (OLED-модель), включає два порти USB, роз'єм HDMI для під'єднання до телевізора і Новий порт LAN для стабільної гри онлайн в режимі ТБ.

Внутрішня пам'ять на 64 ГБ
Nintendo Switch (OLED-модель) має внутрішню пам'ять на 64 ГБ. Доступне місце можна розширити за допомогою сумісної карти microSD (продається окремо). Завантажуйте улюблені ігри і грайте в них де завгодно і коли завгодно.

Вбудовані динаміки з поліпшеним звуком
Насолоджуйтесь чистим звучанням в настільному і портативному режимах.

Діліться веселощами-діліться Joy-Con
На кожній стороні Nintendo Switch розташовано по контролеру Joy-Con, які працюють в парі. Тримайте їх вертикально або горизонтально. Поділіться контролером з другом і влаштуйте спільну ігрову сесію де завгодно і коли завгодно.

Підключайте до восьми консолей для багатокористувацької гри
  • Локальний мультиплеер. Грайте на великому екрані будинку разом з друзями.
  • Локальний Бездротовий режим. Гравці можуть підключити до восьми консолей Nintendo Switch, Nintendo Switch (OLED-модель) або Nintendo Switch Lite один до одного і насолоджуватися багатокористувацькими іграми.
  • Мережевий мультиплеер. З членством Nintendo Switch Online Ви зможете грати з друзями та іншими гравцями з усього світу, отримаєте доступ до зростаючої бібліотеки класичних ігор NES і Super NES з додатковими онлайн-функціями, зможете скористатися такими ексклюзивними пропозиціями, як TETRIS® 99 і ваучери на ігри Nintendo Switch!
Відкрийте для себе світ ігор Nintendo
Оновлена ​​ігрова консоль Nintendo Switch OLED допоможе вам зануритися в яскравий і реалістичний світ альтернативної реальності. Хвилюючі сюжети, ідеальна графіка та потужний звук створюють ефект занурення та роблять ігровий процес неймовірно захоплюючим.
Настільний режим
Завдяки широкій регульованій опорі ви можете легко поділитися грою з другом. Просто відкиньте опору, передайте один контролер іншому гравцю та насолоджуйтесь геймплеєм. Вибирайте суперництво чи спільну гру – у будь-якому випадку буде цікаво. А ось ігровий комфорт забезпечить опора, яка знайде для консолі найкраще положення на будь-якій поверхні.
Місця вистачить для всього
Внутрішня пам'ять 64 Гб дозволяє грати в улюблену гру без обмежень. Підключіть сумісну картку розширення пам'яті microSD (купується окремо) у спеціальний роз'єм, щоб отримати додатковий простір для незабутніх пригод.
Звук, що збиває з ніг
Чистий та реалістичний просторовий звук створює відчуття вашої присутності в епіцентрі подій. Ви чітко чуєте кожен шарудіння, кожен шепіт, і навіть рух повітря не вислизне від вашої уваги, забезпечуючи вам реальні шанси на перемогу.
Просте підключення
Збирайтеся великою компанією біля великого екрану та грайте у улюблені ігри. Тепер, щоб підключити Nintendo Switch OLED до телевізора, потрібно просто використати нову док-станцію, що йде в комплекті, з портами USB, LAN і роз'ємом HDMI.
Новий рівень ігрових відчуттів
Nintendo Switch OLED з вивіреною геометрією та зручно розташованими елементами управління надає повний контроль над грою. Діліться контролерами Joy-Con, щоб влаштувати спільну гру, грайте в портативному режимі, використовуйте Nintendo Switch OLED як локальний мультиплеєр або мережевий мультиплеєр, щоб зробити гру максимально захоплюючою.
Чіткі світи з реальними персонажами
7-дюймовий OLED екран з більш тонкими рамками забезпечує відмінну якість зображення, яскраві кольори, надчітку та насичену картинку з точним промальовуванням всіх деталей у найсвітліших і найтемніших сценах.
Три режими гри
Вибирайте один із трьох ігрових режимів (режим ТБ/настільний режим/портативний режим) та грайте разом із друзями або поодинці. Що б ви не обрали, Nintendo Switch OLED завжди буде на вашому боці.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19999 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!