За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Гра Sony Metro Exodus Издание первого дня [PS4, Russian version] Blu- (8779399)

код товару: U0343448
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Платформа PlayStation 4
Тип носія Blu-ray диск
Розробник 4A Games
Видавець Deep Silver
Серія ігор (приналежність до серії) Metro
Локалізація російська версія

Інші

Виробник Sony
Модель Metro Exodus Издание первого дня [PS4, Russian ver
Артикул 8779399
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Гра SONY Metro Exodus Видання першого дня [PS4, Russian version] Blu- (8779399)

Пора знову повернутися в гнітючу атмосферу похованого під радіоактивним пилом світу. Продовження знаменитого шутера про ядерний апокаліпсис і вижили після катастрофи людей отримав назву Metro: Вихід і розповість вам нову історію Артема, який покинув камерні катівні московського метро і відправився на пошуки нового будинку.

Тепер Артему доведеться зіткнутися з жахами поверхні у відкритому світі, який ніби повертає нас у всесвіт серії S.T.A.L.K.E.R.

Гра Metro: Результат стартує відразу після подій Metro: Last Light і знову пропонує вам надіти антирадіаційний костюм й одягтися в шкуру Артема - головного героя серії і книги Метро 2033.

Вибравшись з тісних коридорів підземки, він разом з групою рейнджерів відправляється в подорож по Пост'ядерний Росії в надії знайти новий будинок для себе і своєї дружини Анни. Незважаючи на небезпеку цієї затії, Артем вирішує, що ніщо не зможе зупинити його в шляху на схід: ні сувора ядерна зима, ні небезпеки померлого світу, населеного божевільними.

Зробіть попереднє замовлення гри Metro: Результат зараз і готуйтеся до відправлення. Пролетить з вітерцем на поїзді по російським пустками і станьте першим, хто здолає ядерну зиму і жахливих мутантів, які наводнили міста і колись квітучі степи.

Ключові Особливості Metro: Exodus: Вивчайте. Перед вами відкриті простори нашої неосяжної батьківщини, яку можна проїхати від краю до краю на поїзді "Аврора". Не бійтеся вийти за межі безпечного вагона, адже хто знає, можливо ви не тільки знайдете в пустки корисні компоненти, але і познайомитеся з людьми, теж пережили катастрофу.

Виживайте. За межами метро зустрічаються не менш небезпечні противники. Мутанти, бандити, божевільні - знайдіть підхід до кожного, вивчайте, виживайте на ядерних просторах зі значним арсеналом зброї.

Слухайте. Подорожуючи через всю Росію, ви зустрінете чимало людей і почуєте чимало історій. Сюжет Metro: Результат не залишить байдужими ні фанатів серії ні новачків жанру.

Експериментуйте. Вас чекає нелінійне пригода в атмосфері нового світу, знищеного війною. Тільки від вас залежить доля Артема і його компаньйонів - ваші дії вплинуть на те, що їх чекає в майбутньому.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1566 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!