За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Фен-щітка Philips HP 8634/00 (HP8634/00)

код товару: U0075458
Ціна за одиницю:
804 грн
+25 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Насадки кругла щітка
Вага 385

Інші

Виробник Philips
Модель HP 8634/00
Артикул HP8634/00
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Компанія PHILIPS представляє серію товарів для простого і дбайливого догляду за здоров'ям і зовнішнім виглядом волосся.

Фен-щітка PHILIPS HP8634/00 - ідеальний продукт для людей, які завжди прагнуть чудово виглядати. Щасливим володарям цієї машинки для стрижки не доведеться бігти в салон тільки для того, щоб підкрутити або укласти волосся. Більше того, користувач отримує можливість зробити відмінну зачіску самостійно в домашніх умовах!

Фен-щітка PHILIPS HP8634/00 створена спеціально для отримання чудових результатів і тривалого терміну служби. За допомогою щітки-стайлера PHILIPS HP8634/00 зробити якісну зачіску можна неймовірно легко і досить швидко.

Фен-щітка PHILIPS HP8634/00 володіє шалено корисної і дійсно унікальною функцією - зубчики, що втягуються для швидкого і легкого вилучення щітки з волосся. Унікальні зубчики забезпечують швидкий результат і легке використання. Накрутіть волосся на стайлер, потім поверніть термоізольований наконечник, щоб втягнути зубчики. Ця унікальна функція забезпечує легке вилучення щітки з волосся і зберігає ідеальну форму локонів.

Фен-щітка PHILIPS HP8634/00 обов'язково подбає не тільки про зовнішній вигляд Вашого волосся, а й про їх здоров'я. Система іонізації і турмалінове покриття зроблять Ваше волосся неймовірно блискучим і гладенькими. Постійний догляд за волоссям завдяки системі іонізації. Негативно заряджені іони забезпечують антистатичний ефект, що дозволяє поліпшити загальний стан волосся і сприяє закриттю волосяних лусочок, тому ваші волосся виглядають блискучими, прямими і шовковистим.

Фен-щітка PHILIPS HP8634/00 має корпус діаметром 45 мм, завдяки якому досягається ефект м'яких, неймовірно природних хвиль-локонів.

Щітка-стайлер PHILIPS HP8634/00 має два температурні режими для різних типів волосся.
Виберіть один з двох температурних режимів (160 ° і 190 ° C) для стійкого результату і зменшення ризику пошкодження волосся.

Eco passport
Компанія Philips піклується про довкілля та благополуччя суспільства в цілому і тому дотримується суворих екологічних стандартів при розробці своїх продуктів.

Шнур довжиною 1,8 м з шарнірним кріпленням забезпечить максимально комфортну роботу зі стайлером під час укладання волосся. Шнур не буде закручуватися і відволікати від процесу.

Фен-щітка PHILIPS HP8634/00 - прекрасний вибір для тих людей, які хочуть щодня виглядати так, як ніби вони щойно з салону!

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

804 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!