За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електронна книга Pocketbook 633 Color Moon Silver (PB633-N-CIS)

код товару: U0454951
Ціна за одиницю:
5986 грн
+1 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Розмір екрану 6", 16 градацій сірого
Тип екрану E Ink Kaleido
Об'ем вбудованої пам'яті 16 Gb
Об'ем оперативної пам'яті 1 GB
Слот розширення пам'яті MicroSD
Мультімедія СловникБраузерText-to-speech
Інтерфейси і підключення MicroUSB
Безпроводні підключення Wi-FiBluetooth
Формати, які підтримуються EPUB(DRM)ACSMPDF (DRM)FB2.ZIPBMPCBZCBRCHMDJVUDOCDOCXEPUBFB2HTMHTMLJPEGMP3OGGPDFPNGPRCMOBITIFFTXT
Колір сірий
Розмір 161,3 × 108 × 8 мм
Вага 160 грам

Інші

Виробник Pocketbook
Модель 633 Color Moon Silver
Артикул PB633-N-CIS
Гарантія, міс 24
Штрихкод 7640152095856
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Неймовірно, але факт: рідер з кольоровим екраном!

PocketBook 633 Color отримав 6-дюймовий кольоровий екран E Ink Kaleido - такий же приємний і нешкідливий для зору, як і звичайні чорно-білі дисплеї на «електронному чорнилі». При цьому екран PocketBook 633 Color може відображати більше чотирьох тисяч відтінків, а значить - на ньому набагато зручніше і приємніше вивчати книги і документи з ілюстраціями: дитячі казки, підручники, біологічні атласи, географічні карти, журнали і комікси ... Та будь-які твори з картинками!

PocketBook 633 Color укладений в ультракомпактний корпус - модель приблизно на 20% менше типового 6-дюймового рідера. А ще - на чверть легше: всього 160 грамів. Рідер запросто поміщається в кишеню джинсів або куртки, його можна годинами безперервно утримувати в одній руці - і вона не втомиться. При цьому в PocketBook 633 Color передбачено відразу два варіанти управління: за допомогою сенсорного екрану і за допомогою клавіш.

А ще цей рідер вміє ... співати і розмовляти!

У PocketBook 633 Color є MP3-плеєр, призначений для прослуховування музики і аудіокниг в навушниках або колонках. Підключати їх можна як за допомогою дроту, так і по Bluetooth. Більш того, PocketBook 633 Color вміє читати книги вголос: записуєте в пам'ять літературний твір (наприклад, у форматі FB2), натискаєте на віртуальну клавішу - і «живуть» в рідері диктори з чоловічими та жіночими голосами перетворюють текстову книгу в ... аудіокнигу!

20 форматів книг - включно з більшістю рідкісні

PocketBook 633 Color здатний відкрити практично будь-яку книгу або документ - від таблиці в форматі DOC до фінансового звіту в PDF обсягом в півгігабайту. Комікси в CBR і CBZ, скани в DJVU, книги в FB2 - покетбуків під силу все. Вам абсолютно точно не доведеться шукати книгу в якомусь конкретному форматі, тому що «рідер відкриває тільки його». В сумі PocketBook 633 Color вміє працювати з 20 форматами. І це - рекорд!

Маса додаткових можливостей

PocketBook 633 Color підходить не тільки для читання - з його допомогою можна і аудіокниги слухати, і музику, і навіть іноземні мови вивчати. В рідері є набір словників: виділив пальцем незнайоме слово - і відразу ж побачив переклад. Ну а якщо в передбаченому наборі немає відповідного словничка, ви можете встановити свій. Хочете вийти в інтернет? Будь ласка: в PocketBook 633 Color передбачений швидкий браузер, за допомогою якого можна навіть ролики на YouTube дивитися. Не кажучи вже про читанні книг, новин і статей в онлайні. Не любите кабелі? Книги можна передавати в PocketBook 633 Color бездротовим способом: через Dropbox або електронну пошту. Також в PocketBook 633 Color передбачені ігри, маса налаштувань для тексту, фотоальбом, додаток для малювання і, звичайно, PocketBook Cloud - на букшерінговий сервіс для синхронізації бібліотеки і позицій читання з пристроями на iOS і Android. Зрозуміло, читати зі смартфонів і планшетів не рекомендується. Але іноді трапляється так, що нічого іншого під рукою немає, адже покетбука залишився вдома ... Ось тут-то PocketBook Cloud і стане в нагоді: можна трошки почитати на смартфоні, почавши рівно з того місця, де ви закінчили читання на рідері. Головне - скоріше повернутися на PocketBook. Адже він створений саме для літературних насолод і максимально ніжний з вашими очима!

Екран E Ink: безпека для зору і два місяці без розетки

Екран E Ink відчувається очима як звичайнісінька папір - і не робить на них ніякого негативного впливу. Це найважливіша відмінність рідерів від смартфонів і планшетів. Кольоровий екран E Ink Kaleido, що використовується в PocketBook 633 Color, можна порівняти з кольоровим паперовим журналом. Очам він дуже приємний, відображає тисячі відтінків, але - абсолютно нешкідливий. PocketBook 633 Color необхідно заряджати не рідше ніж раз на місяць - і знову завдяки екрану E Ink. Такі дисплеї вкрай економічні і дозволяють доводити показники автономної роботи рідерів до фантастичного рівня. Причому місяць - це далеко не межа: все залежить від того, як часто і як довго ви читаєте, чи використовуєте Wi-Fi, яку яскравість підсвічування вибираєте. Якщо читати по парі годин у день із середньою яскравістю світла, можна дотягнути і до двох місяців! А ще екрани E Ink відмінно поводяться на сонце - ніяких відблисків, ніяких вицвітання і інших неприємних ефектів. Навіть під прямими променями покетбуки демонструють максимально контрастний чорний текст на максимально світлому тлі. Це «контрольний постріл» у бік звичайних кольорових екранів тих же смартфонів: перший - нешкідливість для зору, другий - неймовірний час автономної роботи, третій, як раз контрольний, - ідеальну поведінку на сонці.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5986 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!