За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

A4-tech PK-950 H: Стильна, універсальна, антиблікова веб-камера

img

Компанія A4-tech зарекомендувала себе як виробник різноманітної периферії для ПК, доступної та якісної. Як у випадку з моделлю веб-камери PK-950 H, яка розроблена спеціально для «опівнічників».

 

Власне, для нічних бесід, «вебка» і оснащена 2 Мп сенсором з роздільною здатністю відео 1080 p і фотозйомкою до 16 Мп за умови програмних удосконалень. Ну, а для розмов в добре освітленій кімнаті - антибліковим фільтром, який не дає танцювати сонячним «зайчикам» по вашому зображенню. Все це робить аксесуар універсальним і моторошно корисним в будь-який час доби.

 A4-tech PK-950 H

Крім того, технологія Plug & Play доводить роботу веб-камери до автоматизму - просто включите її і починайте активно жестикулювати, розповідаючи родичам про останні події у вашому житті. Драйверів для підключення тут не потрібно, модель дружить практично з усіма програмами для відеозв'язку і має чутливий мікрофон.

 

У будь-якому із запропонованих варіантів - чорному з сріблястими вставками або чорному з червоним - «вебка» відмінно виглядає, нагадуючи техногенне пристрій з майбутнього. Кріплення у неї універсальне, тому вам не доведеться прикладати додаткових зусиль, щоб встановити камеру на стіл, монітор або ноутбук.

 A4-tech PK-950 H

Висновок

Як бачите, веб-камера PK-950 H від A4-tech орієнтована на всіх і кожного.

 

Універсальне кріплення дозволяє закріпити модель на будь-якому електронному гаджеті або столі, а технологічна «начинка» - використовувати в будь-який час доби.

15.09.2014 52
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!