За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

A4-tech PK-30F: позитив в будь-якій розмові

img

З веб-камерою PK-30F від A4-tech не засумуєш. Цей чудний «чоловічок» змахує на робота з «Зоряних воєн», з яким і в гості до друга можна «сходити» не встаючи зі стільця, і пройти співбесіду в ВУЗ, і безкоштовно подзвонити, в кінці кінців. Словом, не пристрій, а справжній скарб.

 

PK-30F відноситься до недорогих якісним рішень початкового класу з можливістю кріплення. Пристрій підійде для рішень будь-яких відео-питань пов'язаних з інтернет-мессенджерами, відеоконференціями, подкастами.

 

Особливістю «вебки» стало покриття антивідблиску об'єктива, яке дозволяє використовувати модель в яскраві сонячні деньки. Крім передачі відео з роздільною здатністю 640х480 пікселів зі швидкістю 30 кадр / c, модель вміє робити фото до 16 Мп буквально одним натисканням. Серед додаткових можливостей PK-30F автоматичне фокусування на відстані від 10 см, баланс білого, кут огляду до 54 ° і керування експозицією.

 A4-tech PK-30F

Важливо, що модель не потребує джерела живлення, забезпечуючи високу передачу даних по USB.

 

Веб-камера отримала від розробників зручну кліпсу кріплення, що дозволяє встановити її на будь-якій поверхні. Шарнірний механізм девайса повертається в межах 180 °, забезпечуючи ідеальний огляд. Не обійшлося і без вбудованого мікрофона, так що додаткові витрати з PK-30F не потрібні.

 

Висновок

Веб-камера PK-30F від A4-tech, це просте і надійне рішення, яке не потребує драйверів при установці.

 

Крім відмінного техногенного дизайну, ви отримаєте відмінну зв'язок, якісну передачу мови і покриття антивідблиску лінзи, що зіграє позитивну роль в будь-якій розмові.

08.09.2014 58
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!