За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

A4-tech PK-130MJ: екскурс в середньовіччі

img

Зараз вже мало мати просто веб-камеру, звичайно якщо вона не вбудована в ваш ноутбук, адже різноманітність форм і кольорів вражає. Ось і в моделі PK-130MJ від A4-tech дизайнери реалізували якийсь атрибут середньовіччя.

 

Її особливістю став незвичайний дизайн, виконаний у формі лицарського шолома. Цей незмінний атрибут середньовічних воїнів приховує всередині відмінну якість зв'язку, 5-шарову лінзу, чутливу оптику (¼ CMOS-сенсор) і високий дозвіл 1280х1024 точок. Однак на відміну від важких обладунків, вага даного винаходу невеликий - 135 г, а розміри і зовсім сміховинні - 86х96х125 мм.

 

Не обійшлося тут і без хорошого мікрофону з шумопоглинання, завдяки якому співрозмовник чує вас без перешкод. За природний фон «картинки» відповідають автоматичні установки експозиції і балансу білого. Так що за будь оснащенні ваше обличчя в «шоломі» буде природним, без зеленувато-фіолетового відтінку. Для «гурманів» розробник передбачив також набір додаткового ПЗ, в числі якого різні спецефекти, рамки, можливості для редагування і пр.

 A4-tech PK-130MJ

Підключається «вебка» через USB-порт, а завдяки заждіму її можна прикріпити до чого завгодно. Камера забезпечує кут огляду на рівні 73⁰. Засувка-шолом виконує швидше декоративну роль, так як функціональних можливостей у неї немає - лише підйом / спуск за допомогою кнопки на корпусі веб-камери.

 

Висновок

Добре звучить, багато відображає, відмінно виглядає - цими короткими тезами можна охарактеризувати роботу PK-130MJ від A4-tech.

 

До того ж вона ще й обертається на 360⁰, що буде зовсім не зайвим.

01.09.2014 32
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!