За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

A4-tech PK-333E: Міні-камера з підсвічуванням

img

У моделі PK-333E компанія A4-tech вирішила одним махом проблему недостатньої освітленості в сеансах відеозв'язку. Тепер вам не доведеться рухати веб-камеру або включати верхнє світло, щоб явити своє обличчя співрозмовнику.

 

Досить включити підсвічування і проблема вирішиться сама собою. З цією веб-камерою співрозмовник буде відмінно бачити ваші емоції навіть вночі, адже спеціально для цього 6 світлодіодів вмонтовані з боків об'єктива. При чому встановлювати будь-які настройки не потрібно, достатньо наявності ОС Windows / MAS і 165 МБ вільного місця на вінчестері.

 

В основі PK-333E - 1/6 CMOS-сенсор з роздільною здатністю 640х480 пікселів і автоматична технологія установки експозиції, що укупі з налаштуванням балансу білого дозволить вам виглядати природно, без зеленуватого, до якої схильні практично всі доступні «вебки». В наявності також додаткове ПО для зміни яскравості, контрастності, додавання спецефектів і редагування відео.

 A4-tech PK-333E

Розміри аксесуара невеликі, трохи більше сірникової коробки - 45х56х109 мм, вага - 111 г. Розробник передбачив також універсальну конструкцію, що дозволяє встановити модель як на ПК, так і на робочому столі.

 

Висновок

Найпомітнішим нововведенням веб-камери A4-tech PK-333E стала, звичайно ж, вбудована підсвітка, яка значно покращує якість відеозв'язку в темряві.

 

Якість самої картинки невисоко, хоча його достатньо, щоб вдосталь насолодитися спілкуванням з рідними та близькими.

 

22.08.2014 66
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!