За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Plantronics Voyager Legend (87300-05): найрозумніша бездротова гарнітура

img

Кожен, хто користується бездротовою гарнітурою, знає наскільки важливо, щоб цей аксесуар забезпечував дійсно якісну передачу звуку. І в цьому питанні компанії Plantronics немає рівних, адже недарма її пристрої використовують навіть у NASA.

Модель Voyager Legend сам виробник характеризує не інакше як «найрозумнішу у світі» гарнітуру, яка забезпечує дуже високу якість звуку, оскільки три її мікрофона здатні вловлювати навіть тихий голос і в теж час грунтовно заглушають навколишній шум.

гарнитура Plantronics Voyager Legend

До даної гарнітурі можна підключати два телефони одночасно. Її досить великі розміри ніяк не позначається на зручності користування. А завдяки захищеного корпусу, ви можете не бояться ні попадання вологи, ні пилу.

Наявність технології Smart Sensor дозволяє відповісти на вхідний дзвінок, просто одягнувши гарнітуру на вухо. Є також функція інтелектуального перенаправлення викликів, в цьому випадку під час дзвінка автоматично припиняється відтворення музики. Також підтримуються і голосові команди.

Аксесуар здатний не просто передавати звук, а й активно взаємодіяти з підключеними пристроями (до двох одночасно). Так, якщо у вас iPhone, то можна стежити за рівнем заряду акумулятора гарнітури на екрані смартфона. А додаток Find MyHeadset для Android допоможе з пошуком. Зручно, якщо ви не пам'ятаєте, куди поклали вашу гарнітуру.

гарнитура Plantronics Voyager Legend

Заявлений час роботи від одного заряду акумулятора складає 7 годин у режимі розмови. Тобто її вільно можна використовувати протягом усього робочого дня. Час роботи в режимі очікування становить майже два тижні. До речі, в комплекті з гарнітурою поставляються відразу два зарядних пристрої: одне звичайне мережеве, а друге призначено для спрощення процедури зарядки від комп'ютера.

Висновок

Voyager Legend (87300-05) - це нове слово в індустрії бездротових гарнітур, з профілями A2DP і AVRCP, широкосмугової передачею сигналу, захистом слуху від різких звукових коливань, з відмінними показниками ергономіки і автономності, і якісним звуком навіть в галасливих місцях.

 

29.10.2013 89
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!