За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Plantronics M155/R: Коли розмір має значення

img

   Бездротові гарнітури давно увійшли в наше життя. Адже з ними зручніше і слухати музику, і відповідати на телефонні дзвінки, так як не потрібно щоразу гарячково шукати мобільник по квартирі і в кишенях рюкзака, як у випадку з моделлю M155 / R від Plantronics.

   Як і будь-яке сучасне пристрій, Bluetooth-гарнітура пережила процес «схуднення». Модель M155 / R стала практично непомітною, завдяки крихітним габаритам і вазі 7 р. Проте, на вусі вона добре помітна, особливо в білому варіанті. Чорний також непоганий, але він став чимось приївся зразок класики. Комплект поставки гарнітури припускає зарядний пристрій, прозору дужку і 3 насадки різних розмірів, так що пристрій можна носити і без дужки.

   Управління M155 / R реалізовано на гідному рівні - за допомогою багатофункціональної кнопки користувач зможе швидко відповісти на дзвінок і вимкнути музику на відстані 6 м від телефону. У разі ж, коли руки зайняті, ви зможете прийняти чи відхилити виклик голосовими командами «Аnswer» / «Ignore». Голосове управління доступно власникам iPhone і Android.

 Plantronics M155/R

   Є у цієї гарнітуркі ще пара особливостей. Перша - це підтримка Bluetooth-профілю A2DP, яка дозволяє в одне «вухо» слухати аудіокниги, музику, повідомлення GPS-навігатора. Друга - технологія Мultipoint, що підключає до «вуха» відразу два телефони, планшета або і те, і інше. Для підключення другого девайса слід утримувати багатофункціональну клавішу до тих пір, поки світлоіндикатор блимає білим.

   У режимі розмови гарнітура протримається близько 6 годин, та й послухати музику можна приблизно стільки ж. В цілому, якщо розмовляти по пару годин в день, то заряджати «вухо» доведеться всього 2 рази на тиждень.

    Висновок

   Причепитися до гарнітурі Plantronics M155 / R не до чого. Це дійсно високоякісний девайс, із зручними кріпленням, трьома змінними насадками і майже невагомою конструкцією.

08.07.2014 49
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!