За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Plantronics Voyager EDGE: і ніщо не завадить діловому спілкуванню

img

Voyager Edge від Plantronics - гарнітура, здатна забезпечити тривалий час зв'язку і звільнити руки. Легка конструкція (9 г) надійно фіксується в вусі, а фірмова технологія зв'язку «очистить» розмова від сторонніх шумів.

Залишатися довше на зв'язку вам допоможе чохол, в який вмонтований додатковий акумулятор. В автономному режимі гарнітура працює 6 годин, а чохол-зарядка продовжить її роботу ще на 10 годин. Дізнатися, наскільки заряджена батарея чохла або гарнітури і активувати індикатори просто: проведіть пальцем по піктограм.

Телефонуйте звідусіль, ваш співрозмовник не помітить ніякого потойбічного шуму. Точно налаштовані мікрофони і унікальна система шумозаглушення від Plantronics відсікають все шуми і концентруються тільки на голосі. А завдяки широкосмугової системі передачі аудіо Plantronics Voyager EDGE сумісний з апаратами, що підтримують передачу голосу високої чіткості.

Plantronics Voyager EDGE

Розумна гарнітура Plantronics замінить вам секретаря. При з'єднанні телефону з гарнітурою, вона синхронізує ще й контакти, що дозволить оповіщати голосом ім'я абонента, що телефонує. Розпізнавання голосових команд спростить використання гарнітурою, просто скажіть «відхилити» або «прийняти» виклик.

Аксесуар так само захищений від проникнення вологи. Вкрита тонким шаром нанопокриття гарнітура буде працювати як під дощем, так і після випадково перекинутого на неї каву.

Висновок

Як бачите, Voyager EDGE від Plantronics розроблений для активних користувачів, яким в процесі здійснення дзвінків потрібні вільні руки.

До переваг даної моделі відносяться тривалий час роботи, додатковий акумулятор-чохол, активна система шумозаглушення, точно налаштовані мікрофони, голосове сповіщення і керування.  

13.08.2014 43
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!