За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Jabra Wave: Коли не страшний шум і дощ

img

C бездротовою гарнітурою Wave від Jabra можна спокійно розмовляти під шум дощу, завивання ураганного вітру і роботу потужного вентилятора. Трирівнева захист від перешкод створена для тих, хто займає активну життєву позицію і не боїться труднощів.

 

Пристрій виконаний з неймовірно гнучких матеріалів, що забезпечують комфорт і природність при носінні. Застосування новітніх технологій і зручно завушній кріплення дозволило зробити аксесуар майже невагомим - 100х45х10 мм/13 г, тому пройшовши етап звикання ви швидше за все забудете про його присутність до чергового телефонного дзвінка.

 Jabra Wave

Технічне оснащення Jabra Wave на висоті. Модель без проблем підключається одночасно до двох Bluetooth-пристроїв завдяки технології Multiuse, повідомляє користувача про важливі оновлення або повідомленнях GPS-навігатора за допомогою голосових повідомлень, приймає музику з планшетів, смартфонів, МР3-плеєрів і ноутбуків. А ось технологія AVRCP тут не підтримується, так що управляти плей-листом з гарнітури не вийде.

 

В основі моделі - трирівневий захист від вітрових і шумових перешкод, так що ваш голос буде звучати однаково чисто і на жвавому вокзалі, і на платформі метро. Мікрофон тут виконаний з унікального пеноматериала, а наконечник пристрою має округлені отвори для більш чистої передачі мови.

Jabra Wave
 

Заявлений час роботи - близько 8 годин, а час зарядки через microUSB-порт - приблизно 3 години. У комплекті з гарнітурою поставляється єдиний комплект гелевих амбушюр середнього розміру.

 

Висновок

Все геніальне - просто і Bluetooth-гарнітура Jabra Wave від зайвий раз у цьому переконує. Вона надійно захищена від сторонніх шумів і оснащена широкосмуговим аудіодіапазоном, завдяки якому голос співрозмовника буде чітким і виразним.

 

До того ж вушне кріплення аксесуара добре продумано - Wave можна носити в спортзалі, на біговій доріжці і не бояться втратити.

27.06.2014 29
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!